Книжечки, книжки, книженції... наразі багато багато ДИТЯЧОЇ літератури за дитячими цінами... випереджуючи питання про знижку для одноклубників -- БУДУТЬ. пізніше викину згенеровані коди знижок сюди ж... http://nafoteli.com/
Вам-Батькам і вашим Діткам!!! ми з друзями відкрили інтернет-книгарню "На Фотелі" Не забуваючи про одноклубників випросив згенерувати декілька знижок в наш магазинчик )))) Знижки згенеровані від -3% до -10% !!! але таким чином, що ні я ні хто інший не знає де яка ))) тому — успіхів у виборі найбільшої Ще додам, що знижки — то річ приємна ))) Але і ціни в нашому магазинчику прекрасні. Ми працюємо на мінімальних цінах... Ринок, так би мовити завойовуємо ))) наша фішка — БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА! Куди хочете в межах Львова! Хоч на день народження, коли Ви в офісі і часу за подарунком забігти нема, ми принесемо або в офіс, або зразу ж імениннику )))) :dance: А ще — наша запаковка книжок!!! Коротше ))) коди ЗНИЖОК Для Татусів ))))))) 75032 56756 84846 45749 67676 І ще! Буду вдячним за критику, коментарі та поради у цьому напрямку! Ми щойно починаємо. І дуже хочему бути кращими і НАЙкращими! З Вами в нас все вдасться! Ага!
Постійно в процесі розширення асортименту. Ведуться переговори з видавництвами. Яка саме цікавить? як не зараз, то щоб на майбутнє ми мали на увазі?
«5 шляхів зі Львова», «Діагноз: невиправний романтик»,Юрій Никорак „Мальва Ланда”,Юрій Винничук „Львів понад усе”,Ілько Лемко Ось це я хочу купити, правда доставка на сайті тільки через "Укрпошту", а оплати кур'єрові немає
ЯК НЕМАЄ??? Є!!! під час оформлення замовлення в "Будь ласка, оберіть варіант доставки!" є "LV1 Безкоштовна доставка кур'єром по Львову 0,00 грн" ще трошки і ми перепишемо механізм обробки замовлень, наразі вимушені користуватись Юмлівським шаблоном, який мені не дуже подобається... Але! є опція! СУПЕР ОПЦІЯ!!! ))))))))) мій номер телефону, і я регулюю любий глюк сайту, або системи продажу в будь-який час доби 067 672 35 75. ))) Якщо дійсно є проблема і після реєстрації, і полягає не в "недогледів" — прошу вибачення. будем розбиратись. а замовлення, запакуємо і відправимо безкоштовним кур'єром!!!