Привіт друзі. По трохи в моєму пасіку почала обвисати обшивка стелі в салоні і дійшло вже до того, шо все висить як.... одним словом бридко дивитися. Поцікавився у нас (Ів-Франківськ) скільки це коштує, порадили дядьку в гаражі, який переклеює стелю за 400 грн. Але виникло питання, чи настільки важко це зробити самому? Ніхто не пробував це робити? Мені здається що це проблема всіх ВАГів. Може хтось порадить, як і чим можна переклеїти ту стелю. Дякую.
Відповідь: Відновлення обшивки даху Пробував перетягувати дверки (всі 4) Вийшло загалом симпатичненько, але я припустився декількох помилок, від яких хочу застерегти інших... Якщо перетягувати тканиною, дуже акуратненько, по чуть-чуть , наносити клей. якщо десь ляпнуло забагато, воно спочатку буде навіть не видно, а потім влітку, перегрівшись, клей може термоактивуватись, і проступить пляма... Це не так актуально, якщо брати якийсь шкірзам..., Але при термоактивації клей втрачає властивості і відстає.. особливо там, де матеріав вдавлений у якусь ямку... пробував клеї...88-схильний до термоактивації при температурі більше 60 градусів...(знаєш, як влітку нагрівається стеля) "момент"-зручний для нанесення з тюбика, на стель піде тюбиків зо 5 великих попробуй польський (чи німецький) клей BOHEM --він нічого, тримає спеку, у всьому іншому--схожий на "момент" чи 88 ПЕРЕД ПЕРШИМ ВИЇЗДОМ ПРОВІТРИТИ САЛОН, БО ЗУПИНИТЬ ДАІ, ПОДУМАЄ, ЩО ТОКСИКОМАНИ ЇДУТЬ...
Відповідь: Відновлення обшивки даху Дякую за допис. Бачив я у того дядьки, шо переклеює стелі, шо він використовує клей ВОНЕМ. Так шо мабуть і я його би взяв. А на рахунок самої стелі, хто знає, як правильно її зняти, шоб не поламати, як все акуратно віддерти і почистити, чим і як обклеювати, як поставити назад. Наприклад кажуть шо стелю зняти шоб її не поламати майже не можливо. Чи правда це? Також кажуть шо не всяким матеріалом можна обклеювати. І взагалі, ніхто не знає лінків десь на форуми по цьому питанню? Ніде нічого не можу знайти навіть приблизно. Додано через 11 хвилин Додатково хочу уточнити шо клей назиається BOCHEM. А ще, прозвонив по шротах, кажуть шо стеля коштує 150-200 грн. Може то варто просто поміняти тай не паритись з переклейкою. Але питання, чи та стеля знову не обвисне як моя. І взагалі у мене питання: те що стеля облазить, це обов"язково у всіх пасатах, чито лише у мене так? Я чув шо це буває від хімчистки. Може якшо в якомусь пасіку, тому шо на шроті, не робили хімчистку, то може взяти ту стелю тай поміняти за 150-200 грн., аніж переклеювати за 400.
Відповідь: Відновлення обшивки даху У мене В-3 аналогічна ситуація і взагалі це їх хвороба. Десь за Калушом переклеїти 200 грн. Якщо треба уточню.
Відповідь: Відновлення обшивки даху Треба, уточни, а от в моєму вже скоро стеля буде лобовуху закривати.
Відповідь: Відновлення обшивки даху Записуй 80679097312 Руслан с Пійло здається перше за Калушом Оріентир за магазином "Гномік" на ліво
Відповідь: Відновлення обшивки даху У мене теж почала обвисати на Г2 я звільнив потолок по бокам з резінок акуратно, зняв забню пластмасову пластину, відкрутив сонцезухисні козирки та дзеркало, потолок тримався на закльопках по центру, але будьте обережні при знятті пластмасов закльопок по цетрі - це найваще і закльопки ломаються і потолок ломається після чого витягніть потолок через задню дверку (якщо це хечбек чи універсал). Потім закльопки купиш ВАЗовські і помалюєш в колір майбутньої покрівлі. Який клей брав не памятаю, але тримає уже рік. Клеїв звичайною тканиною на паралоні. Але перед тим як починаєш клеїти спочатку потрібно відреставрувати стару поверхню. набираєте клею ПВА в шприц і в місцях відклеювання робиш проколи і запускаєш клей і приклеюєш, стару покрівлю не потрібно відривати вона буде служити додатковим укріпленням і так слабкого потолка. Коли заклеїться обвислі частини можна приступати до наклеювання тканини і тут є невеликий секрет тканину потрібно наклеювати полосками і укладувати кулькою від великого тенісу. Краї треба завертати і прищиплювати прещепками я кі позичити у своїх рідних особ жіночої статі . Після висихання лезом акуратно зробіть надрізи на місцях отворів і в зворотній послідовності встановіть потолок на місце.
Відповідь: Відновлення обшивки даху У мене в гольфі було дуже плачевне становище зі стелею. Обшивка обвисала, закриваючи заднє вікно. Було вирішено зняти стелю і наклеїти нову красіву обшивку. Із цим проектом я приїхав до товариша Кваса, який зняв мою стелю. В процесі знімання від стелі відкололися декілька кусків , фактично вся передня частина (район люку). Виявилося , що стеля конкретно висохла і стала дуже крихкою. Квас сказав шо або склеїть цю стелю, або знайде іншу. І так без стелі я проїздив три місяці. ПРобував і сам шукати, але виявилося , що стеля на 3-дверний гольф з люком то є великий дефіцит. Врешті решт я забрав у Кваса свою поломану стару стелю і відвіз до Сашки "Вангейта" (студія G23). Через декілька днів я отримав свою стелю, склеїну докупи і обшиту красівою чорною обшивкою. При цьому стеля знову набула еластичності і вже не була така крихка. Ціну робіт я не пам"ятаю, бо тоді в G23 мені робили обезшумку (в тому числі і стелі) і реставрація та обшивка стелі була однією із опцій всіх робіт. Але, по моєму, взяли з мене не дуже дорого. Так що можеш звертатися в G23, вони працюють в гаражному кооперативі "Ласточка" на кн.Ольги. Телефон Саші 80979345954