Історія мого Гольфа з самого початку пов'язана з клубом!!! Це авто Спочатку належало Тополю, потім Шльомі (дякую вам хлопці, за те, що воно дойшло до мене в такому стані), а потім потрапило до мене! Величезне дякую Саса, який безкорисливо допоміг мені з вибором авто і оглянув його! Коли сів, відчув, що моє і забрав!!! Отримую задоволення від їзди в ньому до сих пір!!! Декілька фото: Буду тут писати про своє авто... що робив, що не робив, що ремонтував, а що ламав!!! П.С. Прохання не флудити і не оффтопити!!! Критика приймається конструктивна! Поїхали....
+1 чи 5-ти,чи 3-х дверний - це і є хетчбек,який дав початок цілому класу машин !!! купе - 2-во дверні машини,такі як порши,ферари і...запорожець:D:D
Є таке. . . (( Задній вигорів на сонці і планується до покраски! Буду вдячний за поради по покрасці! П.С. Народ пліз не флудьте. . .
она просто забрискати пшикалками за 50гр... До першого дощу. А саме краще це взяти бампер, перешпаклювати, перетерти, прогрунтувати і пофарбувати (навіть з балончика буде довговічніше ніж пшикалка). ІМХО - тре буде два зразу робити бо полюбе колір не зійдеться
FasT є ідея,на форумі є одноклубники у яких та-ж проблема (у когось передній вигорів бампер,у когось задній) можна кльово зробити обмін,без попадалова у покраску.Запропонуй обмін....(правда може бути суперечка на рахунок тем. чи світ.) попробувати можна. П.С. якби у мене був інший відтінок на бамперах на всі 100% зробив би обмін.
80979472137 Андрій-він фарбує структурною фарбою,дуже класно виходить,і надовго))))А можна простіше-купити в балончику спеціальну хімію-дуже класно виходить,але ненадовго.А можна ще поіншому-монтажним феном,але для цього краще мати навик(на чому-небудь потренуватись),бо можна попортити бампер)))
планую малювати свої бампера. Отже, порадився з одним майстром. Збиваєш все 150 наждачкою. після того з пульвера набиваєш на нього рідку шпаклівку. далі знову можеш тернути і пошпаклювати, якщо є якісь вмятини, царапини. між цими всіма операціями не забувай обезжирювати. коли виведеш під 0 - грунтуєш і далі вибір за тобою - глянц, або бамперна фарба з тими пупиришками. Особисто я свої хочу - низ в пупиришках, а верх - глянцевий під колір машини. Бо якщо весь глянц - за рік від каміння і піску стане ще гірше.