Друзі,підкажіть будь-ласка достойну фірму виробника універсальних електросклопідйомників і блоків управління до них. Дякую
доберман в мене стоїть вже рік. Мають одну ваду, в них дуже слабкі гвинти якими прикручуєш кріплення до мотру, потрібно купути нормальні бо в мене вже всі ті гвинти які були в комплекті пообривало, а так польот нормальний враховуючи ціну 250грн.
всі універсальні підйомники гамно в порівнянні з оригінало. Шукай на шротах оригінал з проводкою і кнопками. я так і зробив допоміг мені в тому Маркел (можеш до нього в приват звернутися може і тобі шось підшукає).
Поставив собі фантом, рік назад 350 грн, з проводкою і кнопами, пальот нормальний, вже як рік, мо півтора...
до двойки дифіцит з тими склопідйомниками тому можна розглядати варіант універсальних, а до МК3 нема такого дифіциту можна і оригінальні найти.
є у мене на продаж усі 4 оригінальні склопідйомники на г2, кінець 91року подробиці у відповідній темі
Хлопці в когось є на джетту 2-гу склопідйомники ОРИГИНАЛЬНІ а то я так зрозумів що нуйого в баню ті спали чи ще щось універсальне... . в кого які пропозиції поради... буду дуже вдячний... !!!
всім привіт)!!!! підскажіть хто знає чи підійдуть оригінальні електричні склопідйомники від венто 5-х дверної на гольф ІІІ 3-хдверний????