Nanoprotec хто шо чув???

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем christ, 28 бер 2010.

1. christ

christ Новачок

VW
    Я розумію, що ця тема спливає на кожному форумі, але всеж таки цікаво, чи є сміливці які пробували цю рідину на практиці і які результати отримували? Хотілося б всеж таки почути сміливця, який реально лив у масло рідину. Після кап ремонту двигуна гольфа 3 1.6і я таки вирішив спробувати и вже з повторною заміною (з новим маслом) проїхав десь 400км. По тязі та росходу нічого конкретного не скажу, оскільки не заміряв ніколи фактичного росходу, а по тязі просто могло здатись, ніби трохи краще прискорюється, але що точно відчув, так це зміну звуку роботи двигуна. Правда не знаю добре це, чи ні... Обовязково напишу коли відїжу хочаб 5000км. Цікаві реальні відгуки та враження крім моїх.

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    теж пробував,зараз приходить час другої заміни масла,враження позитивні по компрессії та прискоренні

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    я б не ризикував лити то гівно собі в двигун

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А чому ти вважаєш що це "гівно"? Якась не обгрунтована відповідь.

5. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    маю багато друзів,які користуються,і я особисто,тому кажу зразу ця річ корисна для двигуна....

6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    а тобі не здається що так висловлюватись в тех.гілці не айс?? І будь добрий обгрунтуй свій допис.

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо це така офігенна, корисна для двигуна штука, то чому автовиробник не лиє її в двигун на заводі? Чому не каже лити з кожною заміною масла? Чому нема під капотом спеціального бачка для тої рідини? Чому виробники масла не додають ці компоненти в свою продукцію?

8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    а чому ми до сих пір їздимо не на гібридних або електрокарах, а залежим від цін на нафту? Чому строк служби і ремонтопридатність машин з року в рік падає а сервіси розквітають як гриби після дощу ? чому кожен виробник винаходить свої внутрішні стандарти таких речей як діаметр амортизаторів і т.д. і елементів кріплень тим самим не даючи можливості використовувати шось універсальне ?

не захищаю нанопротек просто хочу сказати шо невикористання автовиробником його з заводу не є аргументом на користь того шо він поганий. Всьо завязано на бабки і жоден виробник не прагне до досконалості кожен виробник прагне до балансу якість\продажі(дохід).

по темі: собі того не лив і в принципі незбираюсь покищо. Хочу почекати деякий час і поспотерігати чи то не виявиться якийсь черговий "гербалайф"

• Подобається Подобається x 2
  9. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Колись зустрічав подібну тему на UA VW Club,але це було присвячено "Хадо". В принципі, різниці напевно немає:D А ле пам"ятаю, що нічого хорошого про цю панацею не писали...

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    У нас теж про Хадо була тема і також дійшли висновку, що ця шняга небезпечна для двигуна. Наскільки я розумію, принцип дії Нанопротеку такий самий - створення керамічного шару на поверхнях які труться. Зараз цю штуку дуже активно рекламують на Першому Автомобільному. Реклама настільки нав"язлива і примітивна, що довіри особисто в мене не викликає, але я думаю що інтерес до своєї продукції вони привернули конкретний. Мені наприклад теж цікаво як воно насправді працює, якщо працює взагалі, але на своєму авто робити експериментів таких я не готовий.

• Подобається Подобається x 1
  11. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    там не створються ніякого керамічного шару,там зовсім друга технологія! Раджу почитати http://nanoprotec.ua/

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    +1000000%
    Таке обгрунтування і мав на увазі

13. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Років 4 тому був на семінарі від "SHELL", згадувалися ці всі додаткові присадки:bad:
    Ген. директор сказав: 1.Люди ж мусять начомусь заробляти гроші; 2.Масло має свою певну концинстенсію з певними присадками і т.д.,яку не можна порушувати! Заливаючи додаткові присадки руйнується властивість масла.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я би сказав не руйнується, а змінюється, а єто 2є бальшиє разніцы.
    Коли мене діставав зуммер датчику тиску і нічого не помагала то присадка спасла мій мозг від руйнування. Вона мені дозволила відчутно підняти тиск масла і ще +4 роки відкатати без проблем, жодних ужорів масла клинів шумів і тд. Я мотор не вскривав ні разу з часу купівлі (6 років) і до мене незнаю чи вскривали... і після мене впевнений що у вскритті він не нуждався так як його робота не погіршилась... принаймні по обєктивним відчуттям.
    Присадки не обовязково зло. Погоджуся тільки з тим що лити її просто так без приговору лікаря смислу немає.

15. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    просто цікаво,як масло впливає на динаміку? бо й після мийки машина "пре шо дурне"

16. christ

christ Новачок

VW
    До речі, у кого гольф 3 1.6i 97`цікаво який росхід по місту, я сьогодні спеціально виміряв, що в мене коло 8.5, при тому, що я не "екномонлю" і час від часу доводжу двигун до 4 - 4.5к обертів. Нажаль не можу сказати який росхід був до використання nanoprotec, зимою 10 точно брала. В кого як з цим? Нарахунок хад чув доволі позитивні відгуки від наших таксистів, які на ланосі на вбитому двигуні їздили ще не один десяток тисяч км. Тільки тому і вирішив спробувати щось подібне...

Останнє редагування: 30 бер 2010
  17. yustas

yustas Новачок

VW Golf III, 1,8i, ADZ - 1997рік
    Нанопротек

Хто використовував КС "Нанопротект" в двигуні - надішліть, будь-ласка, свої відгуки. (Прошу не сприймати дане повідомлення як рекламу :D)

18. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    я користувався,нарікань ніяких,мотор тихше працював,менше брав масла,менше грівся,стук гідриків пропав

19. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Був у мене клієнт який неганивно відгукувався про дану продукцію, у нього опел 95року, після заливу - за 500км заклинило двигун, з його слів сказано що заклинив палець на поршні , при розібрані двигуна стало видно що там поршні двигуна начебто залиті супер клеєм, блискучі і застиглі в одній позі, їх розігнули в пальцях лише молотком.Визивали представників нановпротекту, лише пожали плечима....
    Як на мене є багато інших присадок для сзахисту двигуна , на більш доступнішій для поніманія основі, наприклад - кераміки.

20. kym

kym Аксакал

a 100
    От комбінатори... все щось нове шукають...)))))
    Майже всі ваші двигуни півмільйонники..... лийте добре масло і вчасно міняйте..... і не псуйте двигунів присадками. То вже як хтось перегрів чи проїхався на пробитому картері то можна пробувати різну хрень добавляти. а так вистарчить ресурсу двигуна щоб викинути кузов... а двигун потім ще можна до якого трактора чи фіри присобачити.....

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)