Привіт всім! Електрики, підкажіть будь-ласка, що то може бути: Машина стояла 10 днів на стоянці без виїзду. На сигналці. В суботу хотів виїхати. Бачу світить передній лівий габарит. А кнопка то виключена. Заводити - а акум-р здох. Лампочку зняв. Попхнули, завели. На ніч знімав клему, боюсь шо то може десь замикає. Чи то в кнопці справа? П.С. Щоб не створювати нової теми: 1. Хочу поставити кнопку відключати масу, бо їзджу 1-2 рази в тиждень. Чи це продовжить вік акумулятора? 2. Чи треба після даного випадку ставити акум на заряку, чи він з часом від генератора повністю зарядиться? Буду вдячний за поради.
Відповідь: Горить вимкнена лампочка! А то часом не парковочне світло? тобто коли включений поворот і виключене запалення тоді світять габарити з того боку який поворот включений.
Відповідь: Горить вимкнена лампочка! Не знаю.... Треба буде перевірити, але раніше я такого не помічав. Хоча я майже впевнений, що поворот був виключений.
Відповідь: Горить вимкнена лампочка! АКБ бажано поставити на зарядку, від генер. повністю не зарядиться.
Відповідь: Горить вимкнена лампочка! а я майже впевнений що включений ;-) Кнопку для масси ти поставити можеш - але як ти будеш без масси машину на сигналку ставити? Раніше сам таким страдав - клему знімав, потім поняв що це лишній напряг, купив новий акум (Істу) і вже 3-й рік їжджу без проблем. Удачі
Відповідь: Горить вимкнена лампочка! Воно! Парковочне світло!!! Вже все зрозумів. АКБ на зарядці. Тепер буду уважнішим. Можна закривати тему.
Відповідь: Горить вимкнена лампочка! тему закрито, але в майбутньому раджу думати над формулюванням назв створених тем. По-моєму вимкнена лампочка не може світитися за жодних обставин. Тому краще формулювати причину не в лампочці. І ще, як на мене краще писати, що лампочки світяться а не горять, бо якщо горять це або до електрика або до пожежників.