Навернувся брілок

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Travel, 25 тра 2007.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Дєло було так:

Впав мені брілок на землю і перестав фунцикліровати.

Коли був робочий то при нажаті на кнопку загорялася зелена лампочка а тепер при нажатті загоряється червона і все на тому.

мені казала шо то треба новий брілок бо з того вже нічого не буде,
    отож де можна докупити новий брілок (сигналізація Тамагавк) і як його привести в дію то можна самому чи треба до майстра їхати ?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Навернувся брілок

Ніяк :) Хоча можеш перепаяти контроллер в якому зашито код (якщо конечно не в ньому діло).

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Остапе!
    Гамно вапрос.
    Закинь ти той старий пульт, під*їдь до майстра, він тобі стре з пам*яті старий пульт і зашиє новий.
    Самому можня якщо не ботанік, але я іноді ті алгоритми не вдупляю, хоч і по російськи інструкції пишуть, включіть, виключіть три рази, засвітіть, пікніть, нажміть.... краще майстру 5 грн дати за настройку і баста.

А пульт прийдеться докупити, рекомендую модель сказати майстру або купити на базарі.

(067)700-38-68
    Андрій

в районі Дж.Вашингтона робить.
    Скажеш від Юрка Б4 Пасат дізнався.

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

ага як би не так.:lol: ніякий пульт не підійде, не все так просто, як би так було просто, то продажа сигналок була б на низькому рівні, а толку з них булоби ще менше ніж є!
    Сигналка має для того 2 пульти що якщо 1 навернувся, або загубився, то користуєшся другим, і йдеш купляти нову сигналку.
    Просто якщо хочеш без проблем то купляєш точно таку сигналку, як і була, і просто її знімаєш, а другу ставиш. Якщо вона тебе не задовільняла по якихось параметрах :idea: ( невчасно відкликалась на команди пультом, малий радіус, одностороння, частто сідала батарейка, часто ложно спрацьовувала (особливо в жару)) то просто купляєш іншої фірми!:!:

5. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

пульт був один і він не працює я так розумію шо мені треба сигналку миняти чи шо ?

Бо впринципі мені казали шо можна купити новий брілок і його запрограмують і то не одна людина казала!

6. Pol

Pol Super Moderator

а смислу купляти новий брілок, його тобі запрограмують (в чому я сумніваюсь) напевно знов не за дакую, а ти не задумуєшся над ймовірностю того що другий брілок від твоєї сигналки все ж таки в когось є!
    А нова то коштуе панти! 300-500

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

існує така корисна річ, як інструкція до сигналки, де написано що червоний діод то може бути збивання коду і ще там написано як діяти в таких ситуаціях. Нема - пробуй в неті шукай. А взагалі сигналка програмується під будь-який інший брелок, причому без участі майстрів. Про це там теж написано.

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

1. Другий брілок був в мене і я його десь в дома загубив, і пошуки не дали результатыв

2. Як запрограмувати в книжці є але чомусь на останьому етапі програмування все збивається і нічого не получається

3. Запрограмує мені майстер безплатно

4. Де купити новий брілок ?

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

4. На радіобазарі. Вулиця Хмельницького, ХЗ. Коротше, якщо їхати від Замку, останній будинок перед кільцем. В ньому є той радіобазар. Крім брелка там можна знайти багато цікавого.

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

і нафіга тоді я стільки пишу, а ти далі питаєш, читай мій попередній пост, дешево, просто і все робиться. Ще на Зеленій на ринку )Зелене коло) є купу пультів, але дай гроші майстру хай ті купить, бо з вигляду є ідентичні, а цифри не підходять.

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Чоловіче, ти шо з другої планети?
    Сигналки давно перестали бути засобом застереження авто від викрадення!
    В мене сигналка служить як центральний замочок і панти перед дівками! :-D
    Це вже позавчорашній день в слові захисту!
    Не сміши шо сигналка розрахована на 2 пульти, бо інакше би не могли інші сканернути, а сканер то саме що пульт, правда інший. Пульти програмуються, стираються з бази мамки, знову прошиваються, можеш ще 100 інших прошити під свою мамку. Другу сигналку немає потреби ставити, твоя дозволяє підшивати пульти, просто якщо той пульт наприклад вкрали/загубив, то його треба стерти з пам*яті мамки і прошити новий.
    На базарі є безліч пультів, головне підібрати по свому коді, а потім накласти на алгоритм програми.

П.С. Я свій пульт пробував одну програмку змінити, але там так складно написано. що дупля не даю на 17 пункту що тиснути.

12. Pol

Pol Super Moderator

може і так, просто раньше такого не було і нічого нікуда не програмувалося. Сорі за неправильну інфу.

13. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

100 пудово!

14. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Всьо програмується на раз....а от брюлок тільки в мене найти можна....і ше в Китаї:mrgreen:

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Василю скіко брілок коштує ?

16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

чудеса на планеті бувають !!! нічого я так з сигналкою і неробив через брак часу та вопшєм і бажання не було шось робити! і тут на днях просто нажав на кнопку пульта і сигналка запрацювала сама по собі і працює вже котрий день!

і втойже день знайшовся другий брілок який був загублений вот так вот!!!

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Молодець! Тему мона закривати.... ;)

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

маєш добре вдачу, попробуй зіграти в казіно - виграєш :mrgreen:

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Ага, нарадь йому! Як він прийде до тебе в ночі і попросинь переночувати, бо програв хату в покер-ПИНЯЙ на себе!!!! :):):):):):):):)

20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Добрий ти бля !!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)