ВОДОКАР або використання води як додаткового пального

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем M&K, 10 лис 2007.

1. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987
    Що скажете народ про таку річ як ВОДОКАР http://vodocar.sinelnikovo.net/ може я із цим питанням не в той розділ попав. Якщо так то виправте мене. І прокоментуйте плюси і мінуси ВОДОКАРА.

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: ВОДОКАР або використання води як додаткового пального

я би не ризикував. то якись сильно мудрий лохотрон. Для чого мудрі уми думають над альтернативним паливом, якщо є якісь тіпи без назви і адреси а тим більше без ціни і гарантії які просто лиють воду і їдуть, то якись абсурд.

3. M&K

M&K Active Member

Дякую за мислю. Але я б не сказав що це лохотрон може я помиляюсь. Ціна у того агригата 1500 грн + доставка.
    Першим ділом вода для того щоб незамінити бензин а для збільшення обєму суміші відповідно путужність мотора виростає і йому легше переносити нагрузки. Мотор менше гріється під навантаженням це доведено. Цей принцим із водою використовувався у атобусах ЛІАЗ які злегкістю рушали під гору набиті битком людей.
    А принцип такий що бинзин вкриває каплю води а не вода бензин. Колись таке практикували на москалях і подібних машинах використовуючи 76 бензин.

Додано через 33 хвилини
    Можна ще такий пристрій обсудити. http://www.patlah.ru/etm/etm-08/avto mehanizm/barboter/barboter.htm

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

і то при зменшині розходу :haha:)))))))
    а завтра придумають таку систему що замість закисі азоту вставляєш собі шланг і як пердиш то машина починає прискорення..

• Подобається Подобається x 1
  5. M&K

M&K Active Member

Нічого непоробиш все хтось щось придумує або вдосконалює.

6. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

ви не смійтеся, прогрес зробить чудеса!!!

7. Pol

Pol Super Moderator

ага. зробить зробить. в моторному просторі блукає бензин, масло і тепер ще буде вода, масло змазує бензин спалює нагріває і обезжирює, а вода то всьо гарно покриває тонким слоєм іржі, далі майстри по розточці зроблять чудеса.
    Всьо то на теорії класно звучить, тільки хтось забув сказати про те що робиться з тим паром при зупинці двигуна.

8. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

А хто сказав що в звичайному ДВС в циліндрах немає води, а ще окрім води які агресивні сполуки там є. Як Ви думаєте навіщо придумали каталізатор ? Чи може в повітрі яке йде через впускний тракт немає води у вигляді пари ?

Цікаво, от може в когось є власні емпіричні спостереження що, наприклад в туман або сиру погоду машина їде краще ? Звичайно не зовсім те що пропонують хлопаки з того сайту (там водяний пил під тиском заганяється в тракт), але всеж таки ...

Я не захищаю виробників ВОДОКАРА, але на корню рубати не розібравшись в процесах, це принаймі по ламерськи :)

• Подобається Подобається x 2
  9. M&K

M&K Active Member

Нічого там неіржавіє. Томущо у машині залишається бензин і масло як основні складники роботи двигуна. Якщо машиною виїзжати тільки по великих святах то вона і без води заіржавіє. При інтенсивному користуванні нічого небуде іржавіти.
    Я єдини що на зиму посталю Озонатор а бульбик "БОРБАТОР" поставлю вже весною. На зиму тема із водою неактуальна і менше іздити буду зимою, такщо на бензин хватає.
    У мене ще ідея із воднем. Водень я буду провіряти на мотоциклетному моторі хоть нестрашно.

10. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v
  11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Але, з іншої сторони, якшо та установка така класна і нічого поганого не робить, то чого її не ставлять на машини штатно, тобіж на заводах???

Значить мінуси у неї таки є, а значить непотрібно ризикувати :)

12. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

А куди ти подінеш всю нафтопереробну і нафтовидобувну промисловість? Дизель тоже зріпаку виробляють, але ж масово ніхто у виробництво не запускає!

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

НУ, почекай. Це зовсім інше.
    Якщо написане тут правда, то це звичайна добавка в пристрої автомобіля. Нічого не змінює тіко покращує, то чомуж не ставлять то на машини? 300 баксів то не так вже й багато за такий "колосальний" результат! Погоджуєшся? :)

14. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Якщо просто добавка тоді погоджуюсь!

15. Pol

Pol Super Moderator

ну і хто собі готовий то поставити?
    КІТ може ти мамі поставиш?
    Пасат В5 може ти готовий собі то поставити, то ж не дорого, всього 300 енотів, халява в порівнянні з тим що гамає твій пасат, на бензі зекономиш при інтенсивній їзді за пів року окупиться.
    Мулька тобі того не раджу ставити, спочатку треба продати гольфа і купити жигулі, хоч не шкода.

2 МіК а як добитись того щоб вода не замерзла?

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Лити в неї спірт, заодно і воспламєнятись буде краще :haha:)

17. Pol

Pol Super Moderator

да я тебе голими руками за таке!?
    іш чьо захотів. а може ще пиво заливати а не воду.
    буде не водокар, а спирткар, або пивкар.

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

А може ти, Пол, замість агітації інших, на свою "кохану" полочку вліпашиш такий агрегат? Як ти там його називаєш - спирткар?

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Озонатор, "борбатор", мастурбатор...пропеллєр ше собі поставте мля...Спочатку треба довести машину до оригінального нормального технічного стану, і всьо буде нормально їхати і хавати...
    А в сиру і холодну погоду машина їде краще через те, що повітря щільність має більшу і добре заповнює камеру згорання, а не через попадання води в циліндри. Холодне повітря +підігрітий бензин=хороше наповнення камер згорання і краще згорання суміші, відповідно вищий ККД і потужність двигуна. А всякі водокари це як пральна машина ретона, яка може випрати цілу ванну шмоття без порошку...Бєз лоха і жизнь плоха-девіз компаній, які роблять такі девайси.

20. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

Нажаль та інформація якає в інтернеті (покищо) не дає вичерпних відповідей ще на деякі запитання стосовно ВОДОКАРА. Будемо шукати ...

В сиру погоду повітря має таку саму щільність як і при сухій погоді (атмосферний тиск майже статична величина). А от те що в сиру погоду в циліндр попадає водяний пил - це факт !

І взагалі , жодного більш менш аргументованого допису, тільки образи і наїзди! Шановні давайте поважати самі себе. Якщо немає чого путньог сказати, краще промовчати. Для того щоб просто попиз.... є інші теми .

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)