І того маєм 5-тидверний Г2 в якому заклинила і не відкривається взагалі ніяк задня ліва дверка. Питання в тому як її відкрити. В кого які думки з цього приводу?
З куска стального дроту робимо гачок і максимально акуратно добираемся до якоїсь з тяг або ще чогось за що можна зачепитись щоб відкрити клямку. Реально?
А я знайомому в джетті2 прост викруткою відщолкнув замок, просто троха відігнувши ущільнювач від двері. Треба просто попасти на нього.
Привіт Де я стільки пива візьму? Я коли закінчу то получиться що ти всю машину мені зробив, а не я ))) Пиво в магазині ( можеш і не привозити - не за пиво помагаю ) А твою машинку повністю робити не збираюсь , помагаю щоб дров не наламав. Переробляти важче ніж зробити зразу добре. Дзвони при потребі.....
"Проще пареной репы" Вся процедура займає 10 хвилин. Не треба нічого відкручувати, свердити, ламати, розбивати. Пошагова інструкція: 1. Скласти спинку заднього дивану. Не обовязково але так більше місця для маневрів. Мені легше - в мене спинка роздільна :P 2. Взятися за резиновий ущільнювач і витягнути його. Сантиметрів по 20 вверх і вниз від замка буде нормально. Я був здивований що без ушільньвача образується щілина в !сантиметр! шириною. 3. Робим девайс такий як на малюнку. Робив його з планки яка йде в комплекті з універсальними центральними замками. Девайс має бути достатньо міцним щоб не зламатися при нажатті на нього. 20 см дожина буде добре. 10 см буде мало. 4. В ту щілину світим ліхтариком і залазим тим девайсом. Замок буде видно добре. Натискаєм язичок вниз Так як показано на малюнку. Спочатку замок відкриється на 1-ше положення. Далі знов натискаєм на язичок знову і дверка вже повністю відкрита. В моєму випадку якийсь "Вася" повернув блокування від дітей не до кінця і внаслідок чого все поклинило. По дві ванночки з маслом і бензином по черзі реанімували замок.
Привіт. В мене схожа ситуація. Задня ліва дверка замкнута і не відкривається з обох сторін. Ще й повернуте блокування від дітей. Що робити? Хто зможе допомогти??? Дякую.Завтра буду у Львові!!!
Кажуть в Пассатах все набагато гірше... Шег казав. Але думаю немає нічого неможливого. Як хоч то набери мене завтра - заскочим в гараж подивимся що можна зробити.
в мене таке було, але з передньою, короче, гнеш відкрутку, щоб попасти на болт, який тримає ручку дверей, намагаєшся трохи попустити, потім відкручуєш ручку, береш запихаєш в шпарину між ручкою і дверкою пасатіжі, ловиш за привід дверки і тягнеш (для того щоб все вийшло спочатку розібрав іншу дверку і попробував за яку тягу тягнути)
Пройдений етап. Таке в мене було років 4 назад. Гнути нічого не треба. Просто береш викрутку подовше, відкриваєш задню дверку і бачучи гвинт що тримає ручку відкручуєш його. Далі по тексту.