Проблеми з ручками

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Dizel, 31 січ 2007.

1. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E
    Скільки маю гольфа стільки й часу маю проблеми з ручками:-( Постійно двері не відкриваються, тільки заміниш на нову (ціна 13-15 грн) проходить місяць і історія повторюється. Вже навіть на замках попідварював тяги! та все намарно! Підкажіть щось! Замахало бути швейцаром (сідаєш в машину і народу двері відчиняєш :-x)

2. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    Відповідь: Проблеми з ручками

13-15грн. а може варто якісь дорожчі найти:tongue:

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ліпше один раз купи німецькі і будеш мати спокій на 5 років. Польске гавно кажуть довше місяця не служить.

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

оригіналу ручок нових в магазинах практично нема а на шротах то дуже велика рідкість шоб була нормальна, я бачив що вгольф можна ручки від ауді поставити то дійсно на довго, навіть є чувак на скрвісі Вулкан шо може то зробити каза за роботу шось 150 гривень але там треба потім буде дверку підмальрвувати

5. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

ну вот і я проте:mrgreen:

6. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

:mrgreen: а на рахунок ауді 80 цілком нормальний вигляд...на Тревеловому гольфі такі мали бути але доля сказала нехай будуть рідні..

7. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E

а кіко такі оригінальні коштують???

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

на шроті якось бачив по 20 баків за штуку хотіли

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Є світло в кінці тунелю - в Києві з'явилися ручки з принципом дії як в б-3-го пасата - просто тягнеш і двер відкриваєцця. Ручки спеціально розроблені під гольфівські-скіроківські-дев'яточні двері. Є регулювальна шрубка, що визначає глибину і натиск, потрібні для відкривання. Сам я ще того не бачив, але кажуть штука китайська, значить багатотиражна. Тому днями варто чекати її появи на львівських базарах. Якщо не з'явиться - кажіт, здам телефон того, хто розповідав. Думаю, він буде в стані організувати відправлення кількох комплектів до Львова.

• Подобається Подобається x 2
  10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ціна ціна ! ! !
    як шо ціна доступна то я думаю шо тут майже всі захочуть поминяти!
    Я тебе умаляю взнай ціну бо мені ті ручки життя не дають у Львові ше про такі не чув і не бачив !

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Знач так: комплект на дво(три)дверну машину коштує до 150 грн, на 4(5)-дверну - до 200 грн. Ціни на ручки без личинок, замки вставляються свої. Якщо назбирається 5 клієнтів - зроблю передачу на Львів.

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а замки підійдуть ?
    я візьму, давайте зголошуйтесь, але пропоную почекати до кінця тижня може появиться у Львові думаю тут ми зможемо ше шось дешевше скрутити
    тіко шоб не сталося так шо тут не появилися а в Києві закінчилися
    Орко там їх багато ?

13. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

походу має дуже класно дивитись:mrgreen:

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

багато

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну це добре !

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Є одне вирішення з дешевими китайськими чи польськими ручками, вонм по самій конструкції є поганими а по виготовленню ще гіршими, але є вихід...
    вони силюмінові і той силюмін швидко зшліфовується, але більша проблема їх це погана заклеманість самих заклепок на шарнірах, одну ручку я все ж таки реанімував (водійську) в Джетті. Розсверлив заклепку, вставив стальну і заклепав. Так в усіх шарнірних місцях. Потім на місці відкриття вкрутив самонаріз і мав спокій на цілих 2 роки поки не прийшлося викрутити старий самонаріз і вкрутити вже більший, потім - продав машину і більше ніц не знаю...

17. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

можна детальніше а то я собі шось то неможу уявити

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

ну шматрі...
    дивишся на ручку (її бебехи) там видно рухомі частини натискаючи на кнопку відкривання. А вот шарніри на яких ці рухомі частини ходять вже відразу до сраки. Там слабі закльопки. Ці закльопки висверлюєш і забабахуєш більш міцні. Бо на тих старих швидко виробляються зазори і ручка вже не може відкривати, бо не вистарчає ходу рухомого язичка. В той язичок закручуєш самонаріз так в бік саме тим місцем де він відкриває вже в дверці, тобто ти добавляєш йому додаткову довжину лепестка.
    вот тобі і все. 2 роки можеш курити і не лазити туди!
    більш детально можу показати на розібраній ручці.

19. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E

а ці ручки гуд??? якщо б проблема зникла я б заплатив 200грн., бо знайшов ручечки "4 max" 40грн. передні, поставив і все гуд! наразі задумався над тим, щоб зняти замки і наварити трішки площадочку на яку спирається ручка.

20. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E

народ підкажіть дятлу що таке "личинка"

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)