Хто розбив Феррарі під Львовом

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 11 лип 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Фото зроблено сьгодні по дорозі на Стрий трохи не доїжджаючи до Миколаєва. Звиняйте за якість, фотографував на ходу і щоб не опинитися на його місці, дивився на дорогу а не на фотоапарат :)

Синій Феррарі з київськими номерами збив приблизно 25 метрів огорожі, що розділяє смуги руху та зупинився розвернутий на 180 градусів посеред дороги. Лівий бік суперкара весь побитий, правому мабуть теж дісталося, бачимо що дзеркало на капоті валяється. Які причини аварії і чи хтось постраждав, невідомо. Я думаю, нам деталі розкажуть у новинах.

2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Мій брат то також бачив коли повертався до Львова. Як то ви так розминулися на двох корадах... :)))
    Жаль ферару, причина скоріш всього банальна - швидкість - певно водій думав що якщо суперкар то і він шумахер тоже...

Останнє редагування: 12 лип 2010
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну я його бачив якраз секунд за 15 до тої ферари. В темі фафа я вже відмітився :) але він мене мабуть не помітив.

• Подобається Подобається x 1
  4. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Жалко машинку :morning1:

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Так в новинах нічого і не розказали :) Не працюють наші журналісти в неділю :)

6. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Я вертався у Львів і бачив цього "лєтуна". Я в"їзжав у місто зі жовківської траси, а двоє гавриків (оце ферарі + ще бумер, не встиг нормально розгледіти) гасали собі, грали в шашечки в потоці. Бумер обігнав мене через подвійну суцільну... Так що хлопці наривалися на щось подібне, добре що ніхто крім заліза не постраждав.

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Якось Ферарі з тим кольором не ярко,таке авто має кидатись в очі....

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    домажорились))))

9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Мда.. колір не той. Але то ФЕРАРІ :music:

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нормальний колір. Я собі такий хочу :)

11. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ферарі, чи колір? Чи і те, і те? )))

12. Nix

Nix Початківець

Golf GTi
    От тепер як раз цей Феррарі, думаю, зможеш купити ;)
    Так йому і треба, для таких взагалі треба бетонних стовпів понатикати :)

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Дарма ти так....

14. Nix

Nix Початківець

Golf GTi
    Тобто ти хочеш сказати, що вони, те що не зрозуміло як купили такі тачки (я не буду рахувати чужі грощі), ганяють як безголові по дорогах наражаючи на небезпеку інших, це нормально?
    Я би сказав, щоб кожен з них знайшов своє дерево, але кажу бетонний стовп, бо дерев шкода.
    Уяви, як він весь час їздить, якщо врізався на цій дорозі?

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ти нормальний чоловік!?
    Це так само як хтось не має грошей навіть на "ЗАПОРОЖЦЯ" тобі бажає на Golf GTi заїхати в стовп!!!
    І взагалі, якщо ти не можеш чесно заробити на таку машину, це не означає що хтось не може!!!
    Я не впевнений що даний герой на машину заробив чесно, але мені це не дає підстав писати такі дурниці як ти

• Подобається Подобається x 2
  16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На іншому форумі писали люди, які були свідками як ця феррарі і ще якесь авто ганялись як "придурки", грали в "шашечки". От і догрались.....
    Хоча і була розмова і про те, що її "феррарі" зацепила фура.

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Змішали політику і життя. Не можна бажати комусь того що тебе спіткати може.
    З другої сторони... На протязі 10-15 років при рентабельності звичайного бізнесу у 30 -50% неможливо чесно заробити на автомобіль вартістю більше 500 тис грн. це закон економіки. Рентабельність може бути і 500 і 1000% але це уже з сфери інтелектуального бізнесу. Приклад Біла Гейтса чи та писменниця що написала Гарі Потера. На Україні про таких не чув.
    взагалі вистарчає два закони ... про декларацію видатків і податок на майно... і всі ті супер машини перестануть появлятись на дорогах україни, а пенсія в пенсіонерів полізе догори.

18. Nix

Nix Початківець

Golf GTi
    :nea:
    це не дурниці, і я таке казав, не через те що він не понятно як купив собі Феррарі (читай мій пост уважніше, я писав, що не хочу рахувати його грощі). Написав я то через, те що вони ганяють як безголові, і їм плювати що якщо вони довбануться, то можуть потянути на той світ ще когось з собою :sad:

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    100%! І це ясно давно. Так само, як і те, що ніяка влада таке не прийме. Навіть рідна українська не спромоглася. Тільки суспільство разом змогло би заставити прийняти такі закони і заставити їх виконувати. Але тільки не наше... Греків тільки защемили і всі встали, навіть прибалти пару років назад відразу прокинулися. А наш нарід мовчить і мовчить... Ціни на газ і комунальні піднімають, ліси приватизовують, малий бізнес щемлять вже кому не лінь...

Загалом цікаво скільки ж населення у владі? Не більше 10-15% я думаю разом з родичами. А весь решта нарід мучається і виживає як може, коли ці слуги народу жирують...

20. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Що за гон тут розвівся, які слуги народу? Їхав собі хлопчина, швидше за все дотримувався правил, сталося дтп очевидно не з його вини, зробив все законно, оформив дтп, забрав машину на евакуаторі. Замість того, щоби поспівчувати людині про втрачену відпустку та подякувати Богові за те, що всі живі, всяку жуть про слуг народу придумують...

Впевнений, що ця вживана Ферара 90-х років коштує не більше ніж новий Гольф GTI на Алексі.

P.S. Може я дуже експресивно, але мене злить думка про те, що якщо машина спортивна, значить водій ідіот і ганяє без правил. А ще смішить думка про те, що Феррарі ганялося з БМВ. Це як казати, що гольф протягом 200 км ганявся з триколісним ровером і за 200 км потрапив в аварію, втікаючи від триколісного...

Останнє редагування: 9 сер 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)