Довбодятли

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 29 жов 2008.

1. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Toyota LandCruser Prado, чорного кольору, номера 7777!!! :shok:
    Дибіл їде на червоне, чуть в мене не вгаратався!!! :ireful1: :ireful:

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Toyota LandCruser Prado, чорного кольору, номера 7777!!
    Так є такий ганєц тож бачтв як ігнорує світлофори, а гайони ігнорують його.

3. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    А в Тернополі є довбодятел на КІА з номером СВЯТОЙ. То він сигналить і матюкається навіть коли він має 100% пропустити. Колись хочу його кулаком провчити.

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Цей об'єкт на всьому маршруті від Личаківської до Дорошенка жодного разу не ввімкнув поворотника. Мабуть дуже важкий пермикач попався.

До речі, на фото він прямо теж не їде :)

• Подобається Подобається x 1
  5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Приблизно о 18.00 сьогодні мав зустріч із не просто довбодятлом, а, як згодом виявилося, п"яним мудаком на великому новому чорному мерседесі (звиняйте, я в моделях мерсів не шарю)

Отже, я рухаюся по Зеленій в бік центру, проїжджаю кільце біля ДСК і одразу після виїзду з кільця мені поперек дороги стає той самий мерседес. Тобто чувак з якоїсь дивної причини вирішив не проїхати ше 30 метрів і не розвернутися на самому кільці, а тупо розвернутися перед самим кільцем. Габарити машини не дозволили йому зробити цей маневр в один захід, тобто він виїхав на зустрічну і встав поперек дороги впершись мордою в тротуар. Я, керуючись правилом ДДД, загальмував, сигналити не став, дочекався поки він дасть назад і завершить розворот. Коли він став паралельно з тротуаром, я його об"їхав і рухаюся собі далі.

Доїжджаю до світлофора Зелена-Липова Алея. Зупиняюся за якоюсь машиною і чекаю зеленого сигналу світлофора. Раптом машину легенько смикає. Я спершу вирішив може нога зі щеплення зіскочила, але ні, нога твердо стоїть, тоді розумію що це мене ззаду "попхали". Заглушив авто, виходжу і бачу що ззаду в 3 см від мого бампера стоїть той самий мерс, що перед мною щойно розвертався. Спершу оглядаю свій бампер, ніяких слідів нема, удар був зовсім мінімальний.

Я підійшов, опускається скло. За кермом з вигляду пристойний дядько, років за 40, в костюмі такий. Я кажу, шо ж ви робите? А він давай мені спершу розказувати, шо в мене якось не так горять стопи. І я зразу бачу, що дядя в не зовсім адекватному стані та вловлюю запах перегару... опппа... Стопи в мене не затемнені, світять нормально, кажу "шо не так зі стопами? Ви куди дивитеся?" Чувак переходить на "ти" і через пристойну зовнішню оболонку на світ Божий виривається п"яний мудак і звичайний рагуль із фразочками типу: "Ти шо хочеш зробити прецедент?" "Шо ти мені розказуєш?" "Ти шо ГАІ?"... і тд і тп. Я кажу , ну раз так, давайте викличемо ДАІ. Він "викликай!". Я повертаюся до машини за телефоном. В цей час мудак втикає на кілька метрів задню, об"їжджає мене і уй%бує в бік центру.

Я, звичайно, ніяке ДАІ не викликав, поїхав собі далі. Ввечері огляд бампера жодних пошкоджень не виявив. Спершу з"явилося непереборне бажання пробити через знайомих в ДАІ по базі, шо то за урод, знайти ту машину і передати йому привіт цвяшком на капоті. Але згодом трохи остив, не вартує така наволоч, щоб витрачати на неї емоції, власний час і ще напрягати інших людей. Хоча, звичайно таких підарасів варто ставити на місце. Бо сьогодні він мені в бампер туцнув, а завтра когось на смерть завалить на пішохідному переході.

Все, що в даній ситуації можу зробити, застерегти всіх, як побачите на дорозі новий чорний мерседес ВС 0126 АТ , намагайтеся триматися подалі, бо за кермом може бути та свиня в п"яному вигляді.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ненавиджу жінок за рульом. Це моя думка і мене ніхто не переконає в зворотньому.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ти не зовсім поняв дорожню ситуацію, я їхав справа від неї і відповідно ні лобового ні заднього скла не бачив, а на бортах малювати трикутники з У в нас не прийнято.

Може й комплекси, але усі 3 удари по машині я отримував від жінок! Так що статистика, батюшка, статистика!

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не памятаю, я вже казав що не переварюю жінок за кермом? Наступний раз ввалю так щоб більше не вилазили

9. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Таких мудаків траба карати. На зїзді тре поговорити на таку тему.

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дуже би хотілося знати, як повестися в таких ситуаціях.

Sasa, зверни увагу - за кермом була не баба!!!

11. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    А як? дуже просто, як того кота котрий нас*ав, тицяти морду (витягнути з машини, запхати два пальці в очі, шоб осліп), і їздити більше небуде. Падлюки.

12. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    RVM, та ніяк ти на них не повпливаєш. У мене теж були колись такі думки. Ба, навіть думав втовкти такого в зад і кинути йому ключі від машини. Але здоровий глузд завжди бере верх над діями (і це дуже добре)

Зараз з'явились угрупування, котрі боряться з "я паркуюсь як ідіот", ліплячи їм на вікна наклейки змісту: "плювати на всіх, паркуюсь де хочу". Спробуй погуглити і подивитись, як на це реагують реальні пацики.. ой, водії. ось так. бидла у нас багато і я, справді, поняття не маю як їх виховувати.

13. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Кожного дня бачу це авто і його власника. Взагалі не уявляю собі, як він їздить.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
    Таких реально треба наказувати.

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Круто! Давай номер, будемо об'їжджати :)

15. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    в Киеві за таке просто ріжуть колеса. КАМІКАДЗЕ!

16. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    ВС 8910 СТ

17. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    Коли він спереду--не треба об"їжджати, хай собі валить вперед... А от коли він ззаду--це небезпечніше...

18. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Напишеш коли перестанеш його бачити бо всетаки цікаво скільки часу так мажна їздити:D

19. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    та вланик собі подумав "а кіко тої зими", і не став заморочуватись з вибором зимових коліс :D

20. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    Запитай, яка у нього гума---і сміливо давай пораду у гілку "вибір літньої гуми"!!:D

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)