Олег М., все було шите такими грубими нитками, шо там і здогадуватися не треба, але... Наша золота молодь виявилася набагато метикуватішою і делікатнішою за стару гвардію, шо, зрештою, не може не тішити... Тому маю тільки одне питання: а хіба чи не можна, чи шо? Тільки свисни, коли... я можу позичити свого Т5, якшо для такого діла! Хоча, зазвичай, навіть не даю покататися нікому
а хто тут себе давнів вважає,більшість іздять на ласточках яким 18 або біля того, хоча деколи хочеться і чогось більш Опитногону там років 70-х але і збоченьці які на молоде і необкатане кидаються
Наша золота молодь виявилася набагато метикуватішою і делікатнішою за стару гвардію, шо, зрештою, не може не тішити... Тому маю тільки одне питання: а хіба чи не можна, чи шо? а хто тут себе давнів вважає,більшість іздять на ласточках яким 18 або біля того, хоча деколи хочеться і чогось більш Опитногону там років 70-х але і збоченьці які на молоде і необкатане кидаються
Слухай, MrWolf777, Ти нині явно в ударі! Тему анекдотів перетворив на якийсь секс-шоп, а тепер тут вже третій раз копіпастаєш одне і те ж повідомлення Та я вже давно зрозуміла, шо зі своїм трирічним хлопцем я - взагалі шмаркачка Але навіщо писати про це аж тричі?
в якості відповіді пропоную перейти на сторінку http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=121&page=10 і відміти що сподобалось,поки є час вирішив настрій більшості піднести. P.S. секс шоп фу я про життя а кожного воно інше
а що конкретно було за межами теми,конкретніше плиз ну щоб Н Е Ф Л У Д И Т Ь ,ніби усе по темі Секс і VW ні про що інше нешлось,авто VW-гени і секс в них.
Я обожнюю секс у VW. Це - щоб по темі. Оскільки завтра цей допис буде видалений, а мене пошлють паритися з віничком, то скажу нині, що направду не розумію, за що MrWolf777 дістав попередження і за що були видалені мої і його дописи. Свої здогадки про істинну причину видалення дописів залишу при собі, оскільки вважаю недоречним обговорювати рішення адміна. Секс, VW і Стрітення... Здається, кращої нагоди не придумаєш, щоби сказати, що в цій пісківниці було файно, просто суперово! Але, якщо давати по черепку кожному, хто зачіпив мого дружка, то є ризик, що незадовго в пісочку будуть бавитися четверо... Ну, може ще хтось, хто забіжить на хвильку продати якісь тєльняшечки... А жаль...
Щось я ніфіга не зрозумів... щось повикидали ...за щось закатруплють.... напевне піздно прийшов....))))))
Народ! Займіться ділом, та ще й корисним, скільки часу губите на пустощі! Я не про сайт і форум як такий, а про дурні теми і дурні коментарі!