Краще один великий дійсно і перетоврювач -12В на ~220В. Тоды всы змогли б дивитися))) А якщо у кожного в машині то не прикольно))
Та не позортесь, який тєлєк автомобільний? Хто на ньому що побачить? Пропоную з'їхатись поближче фан-зони і нормально компанією повболівати за команду.
Одразу згадав як дивився матч Україна - Саудівська Аравія в 2006 році на Задорожньому озері по маленькому чорно-білому автомобільному телевізорі та ще й під парасолями. )) Сказати шо задоволення було мало - нічого не сказати ))
На мою думку, зїзд має бути на звичному місці. Не треба зраджувати традиціям. Хто захоче дивитись футбол, най ся дивить по малому телеку. Прошу адмінів та всіх небайдужих підтримати.
Я буду на з'їзді - більше полюбляю в колі однодумників. Одразу прохання: ХТО МОЖЕ МЕНІ ПРИВЕЗТИ 1 (ОДИН) ЛІТР БЕНЗИНУ (любого бензину, треба для паяльної лампи, хочу пропалити сіточку кришки головки блоку, бо треба прокладочку замінити). Прошу, тих, хто на бензі їздить, бо купляти треба 3-5 літрів, +тара, +заправщик котрий вимахується. З МЕНЕ ПІВАСІК І СЄМКИ, А ТАКОЖ РЕСПЕКТ!