VW-Клуб і доброчинність. Долучитися просто!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем MARTINI, 7 кві 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Шановні колеги! Періодично у нас зринає тема про те, що ми могли б провести доброчинну акцію, люди заявляють про готовність взяти фінансвову участь і іноді навіть вносять в касу гроші. Але справа ця просувається у нас доволі повільно, перманентно "глохне", поки знову хтось не згадає :) Я вірю в те, любі друзі, що причина цьому не наша жадність, а наша зайнятість і лінь. Не хочеться йти в банк, стояти в черзі, нема часу чи лінь приїхати на з"їзд ітд і тп.

Але раз ми почали добру справу, то просто зобов"язані її довести до логічного завершення. Ось Вам приклад того, як всього за 2 тижні учасники "Львівського форуму" зібрали гроші і сьогодні вручили новенький комп"ютер Андрійкові, який щойно завершив курс хіміотерапії і одужує. Тамтешні форумляни надзвичайно активно відгукнулися на ідею і вже навіть готовий другий комп"ютер, який буде вручено дітям із багатодітної сім"ї. І зараз у фонді ЛФ вже є чимала сума грошей, яку, можливо, цього разу буде використано на щось серйозніше, ніж комп.

Я сподіваюся, що ця діяльність іншої інтернет-спільноти стане прикладом для нас.

Я також подбав про те, щоб полегшити життя тим, хто горить бажанням долучитися, але йому ліньки чи нема часу. Внести гроші тепер не просто, а дуже просто!

Ви всі мабуть бачили у магазинах, у супермаркетах такі білі автомати, у яких можна поповнювати мобільний рахунок. Так от, цими автоматами можна також дуже швидко і просто поповнити рахунок WebMoney. Отже, я відкрив спеціальний рахунок у системі WebMoney, його номер 265039224136. Запишіть собі його прямо зараз на папірчику і носіть із собою! Будете біля такого автомата, клацаєте на екрані логотип WebMoney, вводите номер гаманця з паперчика (при цьому виберете опцію "власний гаманець") і запихаєте в той апарат гроші скільки не шкода, 5, 10, 20, 50, 100, 200 грн... Все! Ці гроші вже в касі! Увага, здачі автомат не видає, що запхаєте - все піде в касу :)

Цих апаратів по Львову і по інших містах України є десятки і сотні.
    Список апаратів у Львові знайдете ТУТ. Виберіть собі найближчий.

Якщо у Вас уже є гаманець і маєте на ньому гроші, то все ще простіше. Просто перерахуйте гроші на вказаний гривневий рахунок, або на долларовий , його номер Z101297762049.

Коли на рахунку накопичуватиметься потрібна сума, переводимо її у готівку і скеровуємо на добрі і корисні справи. Саме таким чином ми збираємо гроші на "Львівському форумі", це просто і доволі ефективно.

Хто зробив поповнення, напишіть про це сюди, або мені в аську, щоб я перевірив рахунок, чи нормально пройшло і будемо просто тут підбивати підсумки. Зберігайте чек, який видав апарат, поки не побачите підтвердження отримання грошей тут.

Отже, починаємо. Зараз на долларовому рахунку $20, на гривневому 00 грн.

• Подобається Подобається x 1
  2. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Відповідь: VW-Клуб і доброчинність. Долучитися просто!

+100 грн

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Отримано 95 (комісія 5:wacko:

Ітого на рахунку 20 доларів і 95 грн

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

+ мої 500грн., забув?

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

та і в мене там було 50 чи 100 баксів...

коротше треба буде об'єднати рахунки, бо люди плутаються.

Від себе скажу, що тим, кого цікавить навіщо збираємо гроші варто завітати в цю гілку.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

в жодному разі!!! це різні гроші, на різні потреби. Якщо хтось наполягає, щоб його внесок в клубну касу був переадресований на доброчинність, то питань нема, але це підтримують не всі, тому об"єднувати рахунки не можна. Я особисто вирішив залишити свій внесок там, а на доброчинність переказати окремо. Я вважаю, що в клубну касу треба буде лізти тоді, коли буде явно видно, що люди не відгукулися і нам не вистачає на нашу доброчинну акцію.

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

я про гроші людей, які задекларували їх переведення з клубної каси на доброчинність. Тут вони не враховані, тобто виходить, що десь зависли в віртуальному просторі.

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Вельмишановні козаки!
    так зрозумів, що доброчинність зайшла в тупік?

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

еге, вся доброчинність обмежується розвозкою гостей на весіллі Остапа :)

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Весілля давно закінчилось, що далі?

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

При всій повазі до Свистуна, скажу, що немає доброго касира в нас - вже давно би могли хвалитися опікунством дитячого будинку! Я готовий помогти малечі, сказав, що передаю гроші, а їх десь нема - дотепер не знаємо скільки можемо :sad:

Хто має телефон Свистуна - свісніть йому, най порахує! Далі зберемо все докупи і пропоную вирушати ескортом в якісь вихідні на початку липня в дитячий будинок. Я попереджу про приїзд, тут обговоримо програму і зробимо свято діткам а вони нам. Народ, підключайтеся, такі справи ніколи не проходять просто так!

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Не хочу згадувати як 500грн. перераховувалися, як потім ще довго шукалися....
    Таке враження, що я допоміг не діткам, а не відомо кому....
    Тому, прошу віддати ці кошти Оресту, а він далі діткам.
    P.S. Нік Svistun не внушає довір'я. Вибачаюсь.

13. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

Гроші були пораховані і викладено всю інформацію. В відповідній темі. Олег М. твої гроші там де і у всіх на рахунку. Про ті гроші що ти переказав:
    помилилась касирша яка оформляла перерахунок-роботу з нею проведено було її начальством.
    Я давно писав що я готовий їх зняти і вирушати до дітей, але ви ніяк немогли узгодити дату. На рахунок передачі грошей Оресту без проблем, якщо ви цього бажаєте то так і зробим. Орест напишеш як і коли!
    І в кінці хочу додати ви вирішіть чи ви поїдите чи ми це зробим по перерахунку!
    Попрошу глянути сюди http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1509&page=4

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ок, це вже краще. Svistun, вибач, якось пропустив твій підрахунок в іншій темі.

Плануємо виїзд на 19-те липня?

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

теж

Додано через 5 хвилин
    Забираю ці слова назад!

16. svistun

svistun Active Member

Я за, десь числа 16 я знімлю всі гроші і триматиму на руках.
    Ой забу, на всього що було вище, нічого страшного зі всіма буває.

17. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

+1

18. svistun

svistun Active Member

Сьогодні вже 16-е число, а проте де, о котрій годині іхто буде збиратися ні слуху ні духу.
    Може б ми щось організували в кінці кінців.

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Пропонуйте, я 19-го та 20-го у Львові, буду готовий в будь-який час. Свого не пропонуватиму, бо в мене графік вільний. Також буду вдячний, якщо тут відпишуться ті, хто зможе поїхати.

20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

я можу. в мене ті дні ніби також вільні

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)