От і дозрів я до того, щоб зробити блог своїй найкращій і найкоханішій ))) Розповім, як я став власником Volkswagen SCIROCCO GT II Маю знайомого, Тараса Вовка, чий магазинчик з лижами, роверами і всім всім для екстрім відпочинку був на сусідній вулиці… На той час я знав тільки про існування Корадо. От про нього і мріяв ))) Сірокко направду вірвався в моє життя злим і сильним вітром. Думати про іншу машину мені було тяжко. Усвідомлення ексклюзивності авто не давало спати. На другий день Тарасу було запропоновано – «Продай!», на що отримав категоричну відповідь. Зійшлись на тому, що я перший кандидат на купівлю, якщо буде продаватись. Можете уявити мою злість і подив, коли через рік я натикаюсь на того Сірка на авто-ріа!?!? Моментально набравши Тараса домовились про зустріч. Криза проїхалась по мені немилосердно і я почав позичати гроші звідусіль. 6 вересня в мене була вся сума і я став щасливим власником SCOROCCO! ТАК!!! ))) 7 вересня. Обід. Витягнути мене з-за керма нереально. Катаюсь. Звикаю… Дзвінок на мобільний… -- «Мене звати Орест, вітаю з неординарною покупкою. ВЕЛКАМ ТУ ЗЕ КЛАБ ))))), заходь на форум, реєструйся… Приїжджай на з'їзд…» Словом тепло так запросив! По братськи! І сааме це мене «зачепило» і заставило приїхати на з'їзд ))) Приїхав на з'їзд… і панєслась ))))))) Клуб стає другою сім'єю. Навіть не уявляю. Що б без вас всіх робив!!! Всім дуже дякую, за те, що я з вами…
Шкода що ти його купив...))) я раніше часто ходив на роботу вуличкою де магазин Тараса. Спеціально йшов НЕЮ, а не паралельною - щоб на Сіроко помилуватись. Хоч вже і свій мав. А тепер навіть не знаю коли буду мати таку приємну "випадкову" зустріч. А якщо серйозно, радий що машинка в руках фаната) ФОТО В СТУДІЮ!!!
Оооооооооо!!!!! оце вже тема відповідає гілці. Класні фото. Мені особливо подобаються ті що в динаміці. Їх завжди менше, важко самого себе так класно фоткати! П.С. Люблю дівчат з великими..... фотоапаратами) А ще якщо вміють ним користуватись
CheFISH! Я сподіваюсь що Ти з нами та широкою надовго! Суперове поповнення нашого братства! Гарні світлини! Сподіваюсь дівчинку Олю відігріли після фотосесії P.S. так захотілося на своїй машинці покататись..., але нажаль...
Дякую за теплі слова і побажання! Обіцяю! Дівки і ВВ буде ше неодноразово )))))) Динаміка -- теж! самого дико пре! З вами? Чи надовго??? )))))) смішиш! Не збираюсь я свою бі-бі продавати!!! Вона в мене ше в журналах поблищить )))))))))) ...
Машина в отличном состоянии , хоть и дорого продавалась ..... В тех плане она такая же как и снаружи ?
Ех, Ромко))) Нікому твоя машина не цікава, всім дівчина Оля сподобалася))) :D Машинка супер))) Але я всеодно незнаю як ти на ній їздиш)))
Дівчині Олі ріспект, фотки - супер! P.S. Машину знаю з 2003 року P.P.S. Можу поритися в архівах за її старими знимками. За пиво, звісно.
Фаст майже вгадав))) В такому положенні як сидить Ромашка))) я незнаю як можна їздити, ну я на 5см нижчий за нього... І сам в пасаті довольствуюся місцем, але так сидить він я хз))) Я як попробував в Роми за рульом проїхатися... То зло... Нашо там фари якшо вони полюбе туда не досвітять звідки я починав бачити))) :D:D
Не будемо флудити!!! Машина - супер, найбільше ''сподобався'' механізм відкритя капоту. ))) Гарні диски, хороший стан кузова, салон в доброму стані і бажання власника все покращувати. . . про що ще може мріяти авто. Ріспект CheFish-у!!!