Супер мафинка!!! Помий, постав в якесь гарне місце сфоткай і сюда виставляй! Суперова тачка! Молодець!
Ітак, почалися роботи по відновленню функціоналу моєї машинки. Знайдено і сьогодні замінено погружний бензонасос разом з амортизатором. Правда під час заміни обірвав проводок на датчику рівня бензину. Прийшлось паяти. Так як почав гудіти підвісний насос - його також куплено, хай катається в багажнику пока не вмре рідний. В суботу приїхав скляний ел.люк від Гольфа 3, сьодня зайнявся розборкою салону. Дякуючи фотозвіту Пола та Мартіні салон майже розібрано, залишилось тіки обшивку даху зняти та й власне сам люк. Цим буду займатись завтра, так як часу катастрофічно не хватає. Паралельно в мене виникло 2 питання: 1. Чим змастити механізм ел.люку? 2. Так як частину обшивки знято - хочу поклеїти антискрип. Що порекомендуєте? Далі буде ....
що саме хочеш мазати???? в продукції марки LIQUI-MOLY є силіконова смазка, для направляючих люків, сидінь, дверних петель і штанг....в тюбіку 100грам. Артикул 3312 (в силці остання пропозиція.) http://camion.com.ua/catalog/show/cat_id=CAM000072 кста, диски агресивні!
смазки там должно быть минимум!!! Можно сказать практически ничего! Связано это с тем, что смазка тянет на себя пыль, превращая в грязь и т.д.
146 ойро за пару і любися скільки хочеш:P. Правда проблема зараз з ними, заказував 4 шт., а в наявності було тільки 3 шт, прочекав 3 тижні четверте колесо так і не приїхало. Прийшлось брати пару. Коли ще буде завіз невідомо.
Вчора забрав машину з покраски. Красилось наступне: передній бампер, капот, крила передні з переходом плюс поліровка всього кузова. Роботою задоволений. Куплено решітку радіатора без значка VW з рєснічкою. Чисто випадково трапив на неї в Тисмениці на шроті. Зараз знаходиться також в покрасці. Сьогодні поміняв нижній підшипник рульової колонки, бо стукіт на ямах задовбав вже. Куплено правий поворотний кулак, з понеділка буду міняти. Також куплено водовідштовхуючий ущільнювач правої дверки, заміна також з понеділка. Ще б ручку водійську з замком і обмежувач відкривання лівої дверки поміняти.
ти що десь вперся??? машинка класна. Будеш продавати - даси знати. заберу. на рахунок протискрипних ущільнювачів - я для експерименту поклеїв в себе в багажнику з однієї сторони поролонову лєнту, що вікна заклеюються, а з другої - гумовий ущільнювач, ним також вікна, двері клеять. не там, не там не піщить, не стукотить, але цікаво наскільки часу вистачить поралону. Краще бери гуму, перед поклейкою гарно обезжир і щоб клей на тії резинці не старий був. Пробуй пі.сі. Давай фотки!!!!!!!!!! І то бігом!!!!!!!))))))))))ги-ги.
Нєа, дякувати Богу нікуди я не впирався. Просто на капоті було багато сколів фарби від камінців, в двох місцях почалась корозія, тому вирішив перемалювати всю морду і наполіруати щоб колір освіжити. Ти не зрозумів, я мав на увазі ущільнювач, котрий прижимає скло з зовні і не дає воді котра стікає по склу попадати в дверку. Називається він водовідштовхуючий ущільнювач, принаймі Екзіст так його обізвав. В мене він з правого боку весь покручений і в дощ вся вода попадає в дверку. фоти будуть на наступному тижні коли решітку радіатора поставлю.
Змазував тою смазкою свій люк, тепер працює ідеально а до того туго їздив і шось там клацало. Смазка СУПЕР!