у кого є музики багато на компі посортованої по виконавцях?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Miha, 23 тра 2009.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    бо у мене немає багато , все не по назвах і в одній папці, качати з нету альбоми з швидкістю 512 це буде довго.
    хтось поділиться?

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А який стиль музики цікавить?))))))) В мене гіг так 120 і в більшості все що пов"язано з роком, панком і т.д.) Восновному посортована)) Але я і надалі качаю з швидкістю 512 з нету)

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    512 в принципі не така вже й дубова швидкість, накачай собі з торентів все шо хочеш. Я коли відкрив для себе торенти, то качаю все виключно цілими дискографіями :) Рекорд - 10 Гб Нірвани :)

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Шось ти слабенько Ігорко)) Я викачував 38Гб Пінк Флойда))) гГ)) На 512 швидкості)))Ох довго, але воно того варте було, поки не посипався хард)))

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Пінк Флойда не слухаю, принаймні поки шо.
    Ось зараз присів на Хім, досить симпатична канторка. Перед тим булі Аліса, ДДТ, Alien Ant Farm, Faith No More, Depeche Mode, Guns n'Roses, Кино, ГрОб, Ленинград, Майкл Джексон, Moby, Offspring, Scorpions, System Of a Down, Therapy і ще багато всякого іншого. Я потроху для себе відкриваю всякі групи, деякі відкриваю заново, скачуючи відразу всю дискографію і слухаю цілими днями, ще й вибираю із того приблизно 100 треків найцікавіших, нарізаю на болванку і в машині тоже кручу :)

6. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    А какая музыка интересует ? Если что-то определенное, могу помочь закачать...

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

А тепер скачай пінк флойда і послухай)) Я ото всьо теж слухав, в мене це вже пройшло, мало того я сам граю шось типу оффспрінга=)
    Пінк флойд звичайно іде під настрій, під кальянчик, ввечері в машині супер=)
    http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1338292
    Оце собі мартіні качни якшо ше не слухав, може запре)

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    скинь якось послухати , заціним, фанклуб організуємо

9. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    я неслухаю важку музику,
    а так то різну слухаю,
    (краски, савічева ітд також неслухаю)

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

гГ))) Записалися якраз, зараз сижу звожу записи, але сесія, держ. іспити, часу малувато, думаю до кінця червня зведу і закину послухати!!!=) Ну одним словом панкуха!)))
    А так, не дуже якісні, але хоч якісь записи є в контакті))) http://vkontakte.ru/club2917754 отут)
    Тре на з"їзд якось ударку свою з хати привезти, постукати)))) Може в когось здійсниться мрія))))))))))) гГГ))))))

Останнє редагування: 25 тра 2009
  11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Ти практикуєшся у г.Туристі ?

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я перший на майстерклас! Завжди було цікаво, як це робиться :) Реально класна ідея... Ще б гітарку з підсилювачем, ото би забацали музичний з"їзд

Останнє редагування: 26 тра 2009
  13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ні, в нас свій гараж, своя апаратура=)

Гітарка з підсилювачем - ноу проблєм, але нема розетки на 220=))))) А ударку можу ривезти якшо дуже хочеш)))) Давай в пятницю позаплановий на трасу і стукаєм=)

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    нашо позаплановий? цілком можна і на плановий :)
    А гітару в машинний підсилювач не можна втикнути?

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Просто незнаю чи буду на плановуму. Думаю що буду, але можливо буду не у Львові. А потім везу ударку в репетиційку десь за 2 тижні і всьо, тоді точно не привезу вже)))
    А ото я вже хз))

16. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Можна втикнути гітару в лінійний вхід автопідсилювача тільки через гітарний процесор, портостудію чи інший девайс з якого я лінійний вихід, бо з гітари дуже сильний сигнал може попалити

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

А ну тоді проблема ясна, маленький комбік, або якась примочка, всьо ясно.

Можна робити концерт оупен еір))) гг)) Якшо хтось не боїться шо згорить аудіо в його машині))))))))) гГ)

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Колєга каже, що втикав гітару в магнітофон Інтернаціонал у підсилювач радіо і нічо не згоріло :)

Опенаір то було би ваще круто

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    А в мене, точніше мого брата є протилежний досвід, і як показує практика першими вилітають піщалки

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну то ти ігорко думай)) Не пожалієш акустіку і ше когось підпишеш тоді можна подумати про оупн еір, але хз чи народу сподобається))) гг)) але то пофік, чіста паржать)) гГ)))
    З гітарою ясно, вона не такий сильний сигнал дає + маєм комбік, через нього включим. А от проблема з басухою, сигнал сильніший значно, і в порівнянні якшо включити в гітарний комбік бас гітару то він може згоріти))) А ми басуху просто напряму в підсилювач включаєм, але хз як то машина сприйме))) Хоча добре постаратися можна найти і басовий комб)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)