Заміна підкапотної начинки в В3Passat univer

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем RomanoProddi, 22 тра 2009.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    В мене В3 G60 Syncro 4/4/ 1.8 повний інжектор. кожна форсунка контролюється комп*ютером і стоїть механічний компресор, який подає повітря в циліндри через інтеркуллер. короче геморою валом, бо ніхто не може зробити навіть елементарну діагностику. Компресор накрився мідним тазиком і коштує 800 у.е. Хочу замінити мотор, коробку, комп*ютер. що порадите? і який мотор хороший, що кинути в нього пропан? одні кажуть, що краще моноінжектор. Але є мотори з повним і механічними форсунками. то щось добре??? Допоможіть!!!:cry::shout:

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо ти знайшов новий компресор за 800 у.є. , то купуй і не думай. Поміняєш пилєсос і буде тобі щастя, машина оживе. Це дешевше і значно раціональніше , ніж міняти все підкапотне начиння. Але 800 у.є. то шось надто дешево, він має коштувати не менше 2 000 :)

А поки шо, раз компресор накрився, я би радив тобі з ним не їздити, а зняти. Бо уламки стінок буде задувати тобі через інтеркулер прямо в двигун, а це, як розумієш, двигуну може дуже не сподобатись.

Останнє редагування: 22 тра 2009
  3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    дуже дякую за відповідь. але я можу пригнати собі фольца за 1200 у.о. під заказ. це краще і дешевше. А цього мотора не хочу, бо по місту 15 л. і в нас кожен хоче здерти чим побільше бабла за ремонт і діагностику, а змін не відчував ( коли ще був справний.). там взагалі я так розумію, що проблема в компютері і форсунках (вони електронні), але ніхто не може підключитися. В нас на Волині (без образ) нормальних спеціалістів нема. Я маю приблизний адрес в польщі під Любліном є станція, яка займається ремонтом ауді і фольців, незалежно якого віку і моделі і досить добре роблять. Але 35 евро і куча геморою на візу = поляки нас не долюблюють

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Я відключив компресора (поставив меншого ремня) і Їжджу правда тяга не та. 160 коників, а зараз Бог знає скільки. і за 800 баків можна поставити з Німеччини мотор, коробку, компа і проводку з навісним. тому я хочу знати який мотор краще брати. вони ж є ААА АВС і т.д. що воно означає ці букви.

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Почитав твої дописи і дещо здивований.
    Оскільки знаєш як відключити компресор то в авто розумієшся, а відтак ,що означають букви на двигуні повинен знати оскільки ти вже на сайті то пошуком користуватися як знаєш.
    За твого Пассата- рідкий і ексклюзивний екземпляр, які поціновувачі таких машин роблять і вилизують самі , читаючи мат часть і небоячись замазатись солідолом.
    По компресору- його ціна на http://www.exist.ru/price.aspx?pcode=037145401C&rnd=860672 становить 3 231,13 Євро, і думаю ти сам знаєш, що ціна 800 то сміх.
    А відтак роблю висновки- ти або нас підмахуєш, або то авто тобі подарували.
    Якщо твій випадок 2, то або вчись ремонтувати сам або продай тому, хто знає толк в таких машинах.
    Розповідь як зремонтувати і діагностувати твоє авто займе оеремий сайт і в одне повідомлення точно не влізе.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Твоя машина повинна мати 160 коняк, зараз без компресора - менше 80... Уяви як вона поїде, коли ти заміниш компресор. А якшо заміниш на звичайний мотор 1.8, то будеш мати 90 кляч на свою махіну із повним приводом.

Розхід 15 літрів - це покази бортового компутера чи твої реальні заміри? Компу можна не вірити, він може брехати. Але якщо це реальні заміри, то це тоже не біда, треба шукати причину. Двигун твій не діагностується комп"ютером, треба діагностувати фактично "гаражними" методами. Заміри лямбда-зонда, вихлопа, компресії, запалювання, перевірка датчиків, вакуумних трубок тощо. Наведеш під капотом порядок, тоді став собі той компресор за 800 баксів і лови кайф від своєї машини. Таких апаратів зовсім небагато, тому шкода буде, якщо іще один із них стане жертвою колхозного тюнінгу...

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    дякую. але продавати пробував. ніфіга! ніхто не хоче. Там бачиш яка проблема: На роздатці виходить хвосовик, який йде через кардан на задній редуктор. і цей хвостовик розбитий. що конкретно - не знаю. може підшипник. (задній привод поки відключений Запчастини до такої моделі дуже дорогі і проблема. С..ані свічки не можна купити, приходиться брати з 2літрового двіжка. по розходу палива - це навіть по паспорту вона нова!!! так бере, а по трасі ? з копійками. Це факт, перевіряв, хоча все залежить від бензи. тепер ще треба робити мотор, бо компресія - 10, 8,5 8,5 8,5 і масло бере. хоча точно не скажу, здається як був компресор, то не брала. просто через місяць після покупки в мене сталась ця біда
    одне що дуже подобається - незалежна задня підвіска - і то втулок стабілізатора нема, а як і є - 7євро штука, а їх 4. я виточив з танкової резіни

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    хотів пригнати з німеччини такого самого, так він там коштує 2000Євриків (мінімалка)+ таможня 300 баків. але ж є машини, що мають 120 конів. Між іншим в нас в Луцьку бачив В4 VR6 оце бомба

Останнє редагування: 22 тра 2009
  9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    кароче, я розузнав. такий компресор за 800 баків просто хочуть впарити. дякую, але в мене вже один лежить в гаражі:russian_ru:

10. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Глянув твою задню підвіску в каталогу,дійсно втулки стаба йдуть тільки в оригіналі, відповідно треба замовляти,їх ціна 50грив за штуку.Правда незалежною її можна назвати з натяжкою, нема верхніх ричагів тільки по 2 сайлентблока знизу, традиційно бюджетно,по ВВ. Сайленти тоже йдуть під замовлення і тільки в оригіналі по 20Євро за 1 шт;).
    Щодо розходу пального - 15л то закруто, моя Ауді 2.6 квака з кліматом бере 13-14, але як гарно погазувати то і 20 вийде, по трасі 7-8 літрів.
    За ААА(VR6)- тоже гіморний мотор, то саме 9А з мех вприском.
    Ну якщо треба авто на кожен день то кращий вибір 2Е.
    Р.С. Покожи хоть фото авто до заміни і як виглядає то сінкро.
    Згадав, якщо той хвостовик розбитий то краще кардан не підєднуй бо на швидкості поза 100 відрація по кузову буде недецка, кардан здається продається тільки в зборі, і не раджу збирати його з різних авто по шротам, бо в кінці невідбалансуєш.Ціна нового кардана біля 1000 Євро.
    Да, купив ти машину.

11. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    щиро дякую. да машину я канєшно і викупив. ЗАТО ТАКАЯ ТОЛЬКО У МЕНЯ И У МАЙКЛА ДЖЕКСОНА!!!:dance: Просто в очі кинулась, бо 18 років і ніде нічого нема, ніяких ржавчин. Навіть промазка і антикор заводський. А на внутрішні органи я взяв одного чувака, який ганяє машини+ йому вже 50 років, вроде опит повинен мати. Вот він і сказав - Надо брать, пока не позно. в мене до того були совєтскі машини і всяке просте. Фотки пізніше скину (шнура нема) А на рахунок 2Е я взнавав По-перше драна Кобра може примахатись і ще проблеми з переоформленням, хіба що міняти техпаспорт. Але я чув, що переобладнання щось там заборонили. а по-друге, кажуть, що в них летять компи і це коштує десь 100у.о

До MARTINI: між іншим діагностується цей комп, що в мене зараз стоїть, є виведені фішки на ручці коробки передач, програм в наших спеців нема

12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Не печалься, такий мотор ставили на Корри і проблему з компресором вирішували заміною його на Мерсівській Ітон, тобі дорога на Corrado.su
    Тут на сайті є Topol http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/member.php?u=83
    той таке робив http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=55799#post55799
    Див http://forums.corrado.su/showthread.php?t=3278&highlight=%E8%F2%EE%ED
    Або напиши ПП Хат він тут зареестрований, є ще ЯРИК http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=53968#post53968
    може то його Пассата ти і купив, після установки Ітона проблема з карданом для тебе буде мелочі.

13. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
  14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    дякую за інформацію. Але не я купляв його пассата. Свій я придбав в ровенських чуваків в листопаді місяці 2008 року. а 3,5 років назад він їздив по Закарпутті. він з 2006 року в УКРАЇНІ. в принципі мені подобається ізда і без компресора, гребе він добре (недавно віз в ньому куб досок -приблизно тона, то він рушав, не добавляючи газу.) Просто система розрахована на компресора і при 2,2 тис. оборотів є поріг при якому передьоргує машину і це задовбує. Да і так іноді по місту всякі Славути можуть дрючити. А по трасі Я розганяв до 160 км, дальше стрьомно, дороги не ті. Бач по кузову я розбираюсь, а по начинці взяв радника, от він і нарадив. Бо в іномарці я знав тільки де мотор, де масло долити (добре й так, а то є придурки, які в бак масло ллють) і т.д. і більш нічого

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Бачив я на сторінках, які ти мені порадив того компресора. В мене зовсім не такий, це по-перше. а по-друге, хіба не видно, що в нього машина червона, а в мене синя????? ЗАВТРА СКИНУ ФОТКИ СВОГО НАЧИННЯ І КОМПРЕСОРА:wacko1:

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    До речі, по мотору 2Е. У Львові зараз є дуже непоганий варіант, дядько один продає разом із повністю усім підкапотним, все знято з донора, пригнаного з німців. Донор Гольф 3 ГТІ гнався заради кузова, а все решта в нього лишилося. Ціна наразі невідома, але в принципі чувак казав мені , що готовий віддати то все залізо за доволі невеликі гроші бо не хоче шоб заіржавіло і пропало. Якщо цікавить когось, пишіть в приват, я скину телефон.

Якщо в тебе справді не просто компресору, але й мотору загалом настає піпа, то якщо міняти мотор, то я думаю, що для пасата мотор 2Е то ідеальний варіант по надійності і потужності.

А твій мотор все-таки не діагностується. Так, біля ричага КПП є роз"єми, але вони виключно для діагностики АБС, а не для мотора.

17. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ну я б не сказав що вже такі і придупки в бак масло лиють...
    знаю що процедуру доливання масла правда не звичайного а для 2-х тактних двигунів тим більше в дизелях раз на 2 роки а той на рік роблять.якщо не помиляюсь то там пропорція 1л масла/30 л.дизеля.
    і система змащується і шуму менше стає.

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Ти не зрозумів. Був в нас такий на роботі грамотєй, який в В5 в масляний отвір завалив антіфрізу, добре що побачили, всттигли злити і по пиці надавати

20. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а ну то так.. я теж чув історію що замість тосолу заливали масло..)) правда без закінчення цікаво що потім було.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)