ОБГОВОРЕННЯ КАЛЕНДАРЯ 2013 В обговоренні мають право брати участь тільки ті хто подав чи має намір подати фото на календар
http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=5588 трошки на цю тему було тут Sent from my MB865 using Tapatalk 2
Організація клубного календаря погоджена з адміністрацією. Оргкомітет складається з 3-х осіб 1)Олег М. 2)MARTINI 3)Mixonoff Всі зміни та рішення по календарю приймаються методом таємного голосування вищевказаних трьох осіб. Mixonoff до 5 листопада повинен дати розрахунок вартості календаря.
Сорки за офффффффф, але чи можна взагалі довідатися, що таке клюбний календар і з чим його їдять, а тим більше, про які фотки взагалі мова?
А може не варто одну і ту ж тему обговорювати в двох різних темах? Інші люди за таке відразу попередження діставали. Сорки.
варто, сорки, не я придумав, а взяв приклад в західних сусідів. це робиться для того щоб не засирати (сорки) основну тему а ти маєш намір подати фото на календар?
Ні, дякую! Якщо мої хлопці суперові і фотогігієнічні, то з їхньою господинею вже не все так добре. А ми з ними домовилися, що налєво поодинці не ходимо: або разом, або ні-ні. Єдиний вийняток - це короткі прогулянки з моїм автопілотом. Але це до теми не має жодного відношення. А щодо обговорення, то я ж не порожняк ганяю - подивися обидві теми: і там, і там іде обговорення того самого. ІМХО, це збиває народ з пантелику. Наприклад, я спочатку зайшла в цю тему і ні фіга не зрозуміла. Вважаю недоцільним дублювання тем, так само, як і теми про польські реєстрації. Переливали з пустого в порожнє в одній темі, потім плюнули - створили таку саму але іншу. Але, якщо Одмінам таке темоклонування пасить, то най там!
Shaggy, MARTINI це я для кого написав?: MARTINI, прошу видалити дописи №5 та 6 ПРОШУ НЕ ЗАСИРАТИ ТЕМУ Це не гарно
В календарі можуть брати участь тільки зареєстровані учасники, котрі мають автомобіль групи VAG (VW, Audi, Seat, Skoda, Lamborgini, Porcshe, Bentley)
А ті, хто планує придбати календар не мають права брати участі в обговоренні??? Чи автори фото викуплять весь тираж? Я як потенційний клієнт (а клієнт завжди правий, чи не так?), теж хочу обговорювати. Наприклад, мені цікаво, чи на фото будуть тільки авто чи авто + власник?
Можу сфоткати. Тіко пейзаж відповідний тре підшукати. Для червоного сеата, багряна осінь якраз підходить Сам хочу в калєндар але... машина непрезентабельна (протитуманку міняти тире).