Безконтактна мийка

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем roma_lviv, 11 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493
    Може хтось знає, хімікати, які використовують в безконтактній мийці не шкодять фарбі і лаковому покриттю кузова. Всі мийки дуже хвалять, коштує вона 25 грн. а звичайна мийка губками 20 грн. може працівникам не хочеться руками мити, то вони і радять безконтактну. Побризгали якимись хімікатами, потримали 5 хв. і змили водою, а який вплив тих хімікатів на кузов незнають. Я два рази мив так, недоліки пилюка після того ак машина висохла трохи залишається на кузові і кузов має мутнуватий вигляд, але всі щілини де губкою не дістаєш трохи чистіші. Але коли миєш шампунем і губкою машину а після того пройти ще воском, машина має кращий блиск ніж після безконтактної мийки, і пилюка не так прилипає до кузова.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Безконтактна мийка

В інструкціях до фв пишуть, що рекомендується не застосовувати жодних хімічних засобів під час мийки. Сам бачив.

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

До речі, є у нас у Львові повністю автоматичні мийки, там де 3 здоровенних йоршика крутяться і миють тачку. Раз там помив тачку - більше ніколи не буду. Мені поцарапала кришку багажника, а пацану на вектрі відірвало бокове дзеркало. Короче: пацани з КЁРХЕРОМ і губками форева.

4. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

Я свою машину мию сам :) . Нічого не царапається нічого не нищиться..

5. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

На автоматичній мийці я також мив машину по Городоцькій біля Метро на заправці, і також царапину поставили на багажнику, але ж там нічого і нікому не докажеш, (в нас компютер миє, лазер сканує а компютер миє, шо хочете?), а як ще забудуть відкрутити антену з криші, можна залишитись без радіо.
    Самому я люблю мити машину, але йде на мийку цілий день, живу на 5 поверсі, наноситись води треба, бо коли нашампунеш води йде багато, і коли миєш СВОЮ машину, то вже мижш на совість, вимиєш, наполіруєш до блиску, щей "адекальоном покропиш".

6. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

Тому і мию її рідко, коли є натхнення і купа вільного часу ))

7. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Постійно мию на Віктор-сервісі - 20 грн, якщо там черга велика або мийщик дурнуватий ( є там такий старший чолов"яга) їду на Південний там 25 грн.

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Де той выктор-сервыс?

9. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Кульпарківська 99а, доїжджаєш до Обл ДАЇ і на ліво!

10. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

А може хтось знає де добре миють мотори, бо вже забруднився, одного разу помив на "ASO" по Городоцькій о 3 годині ночі, бо не було черги, так машина незаводилась два дні, добре що моя стоянка навпроти, так я заставив тих мийників, які недуже добре стояли на ногах (напевно святкували щось) відіпхати машину на моє місце. Колись мив мотор на Богданівській біля автобазару, так там мали спеціальні накладки і закривали свічки, генератор і клеми акумулятора і сушка була і все було впорядку, а зараз заїхав там все помінялось. То думаю ліпше мити не буду бо до Городоцької на стоянку вже ті мийники мене напевно не відіпхають.

11. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Заїдь на Південий я не впевнений, але думаю що миють!

12. 514rabbit

514rabbit Active Member

VW GTi 2010 2.0T + Honda Shadow 750cc '84

Я сам мию машину... менi це займае 5-7 годин...

Iнт:
    1) Пропилисосить добре
    2) Вимити коврики и сидiння шампунню
    3) Вимити стекла i добре висушити.
    4) Протерти всю пилюку

Еxт:
    1) Прополоскати водою.
    2) Намилити добре, и тепер мити.
    3) Висушити машину в ручну
    4) Пройтися по машинi з "Claybar" (незнаю як називается по украiнски чи росийскi, але воно знiмае з машини всю грязь шо шампунь не зняла, наприклад смолу...)
    5) Вiск для полiровки машини.
    6) Специалний шампунь i вiск для колес.
    7) Завести машину, полити мотор водою, побризкати специiльним милом для мийки мотору, через 10 xвилин змити все водою заглушити машину и висушити в ручну. Поприскати спецiальним протектором для пластика и аллюмiнiя... (Мотор мию 1 раз в рiк)...

13. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

мене навіть пре мити самому мити машину тіко от шось часу невистарчає на то

Де би тобі не мили мотор всеодно треба шосб годин з 3-4 машинка постояла на сонці і висохла

14. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

З вашими то дорогами!

15. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Мив мотор біля палацу культури ЛОрта, біля ОККО на перехресті Патона-Ряшівська.
    Трамбер, клеми і повітряний фільтр закрили якимсь целофаном.
    Вимили чисто, я ще ніколи небачив свою машину такою чистою під капотом :mrgreen: Завівся без проблем і поїхав.. Нащо її сушити 3-4 години після такої мийки..

• Подобається Подобається x 1
  16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

На тому АСО на городоцькый мив машину. Хреново там миють. Пацани там тяп-ляп аби здихатись... хіба що для своїх нормально роблять і то не впевнений. Коли я після мийки вказав їм на жирні брудні плями що лишились - він відповів "ой, ну то напевне треба хімією... я того робити не буду". Після того як я його заставив потерти добре шматою він відтер всі ті плями, але то я мав його заставляти!?
    Мотор я взагалі не мию. Тримаю чистою тільки коробку і ВВ провода.

• Подобається Подобається x 1
  17. 514rabbit

514rabbit Active Member

Дороги тут не кращi нiж на Украiнi... просто пiсля миття мотору треба його
    побризкати спецiальним протектором - i потiм лише протирати мотор раз в два мiсяцi ;)

18. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

А давно ти в Україні, зокрема у Львов,і був?

19. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

в мене друг був минулого року в штатах то він казав шо якшо на 1 км буде маленька ямка то шось неймовірне

20. 514rabbit

514rabbit Active Member

Зрiвнювати дороги в Штатаx i Kанадi те саме шо зрiвнювати дороги на Украiнi та Нiмеччинi...

I доречi в провiнцii Kвебек, де я живу, найгиршi дороги у всiй пiвнiчнiй америцi...

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)