Зарегистрирован: 13.09 20:23 Сообщений: 2 В сети ПРИВІТ У МЕНЕ СТАЛО МЕНШЕ ЧАСУ ТОМУ ЩО Я РЕШИВ ПОМЕННЯ МАСЛО НА СТО І НА СТО ПОМЕННЯЛИ МАСЛО АЛЕ НА ДРУГИЙ ДЕНЬ ПІД МАШИНОЮ БУЛА КАЛЮЖА МАСЛА ПЕРША ДУМКА ЩО НЕ ДОЖАЛИ І Я ВЗЯВ КЛЮЧИ ТА ФОНАРИК І КОЛИ ПОЛІЗ ПІД МАШИНУ БУВ В ШОК НА СТО ТАК ЗАЖАЛИ БОЛД ЩО ПОЯВИЛАСЬ ТРІЩИНА НА ПО-ДОННІ ІМЕНО НА РІЗЬБІ.... ЯК ЗНЯТЬ ПОДОН БО У МЕНЕ НЕПОЛУЧАЄТЬСЯ І Є СЕНС ВАРИТЬ АРГОНОМ
Це просто повна ДУПА !!! Хто ? Де? КОГО ? Можливо після перших чотирьох слів потрібно було поставити знак оклику і закінчити опис проблеми?! Тему однозначно "під ніж" з такою граматикою або всеціло в тему про "вєлікій і могучій" ! Повна деградація ...Це сумно...
Про нього вже і в новинах пишуть http://ua.redtram.com/go/614600879/ Мабуть оригінальна граматика це найпростіший шлях стати політиком. Ну і щодо теми: АРГО-НАМ ЄСТЬ СЄНС ВАРИТЬ КАГДИ ПО-ДДОМ ЛЮМІНІЄВИЙ. ЗНІМАЄЦЯ ДОЛГО НАДА НОВАЮ ПРОКЛАДКУ. ЛУЧЕ НЕНАДА БО ТЯЖКО. ЯКШО ПО-ДДОМ ЖЕЛЄЗЯКА ТО НАДА ВИКРУТИТЬ БОЛД РАЗТОЧИТЬ ДИРИЩУ НАРЄЗАТЬ РЕСЬБУ І ВКРУТИТЬ БОЛЬШИЙ БОЛД. АЛЕ ЛУЧШЕ ПОЇХАТЬ НА ТО СТО І ОТРЕЗАТЬ СПЕЦУ ПРА-ВУЮ РУКУ ПОТОМ ШЕ НОГУ ШОБ НЕ УТІК. ВСІ ОСТАЛЬНИЄ МАСТЄРА САМІ ВСЕ ПАСТОВЛЯТЬ НА МЄСТО БЕЗПЛАТНО ПО ГАРАНТІЇ. УДАЧЬКІ БРАТОК.
ну те, що немає чека ще не означає, що не можливо буде в суді доказати, що вони викликали поломку. Тобто чек потрібен коли потрібно доказати факт покупки. А тут треба доказати акт пошкодження особистого майна, що легко встановлює експертиза. Я би повернувся і спробував поговорить з директором. Кришка знизу знімається відкручуванням біля 10 болтів по її периметру. Потрібен ключик (головка) швидше за все на 10 і продовжувач з ручкою до нього. Перед зняттям потрібно злити масло і купити нову прокладку піддона до цієї моделі машини.
Ну це просто жорстоко написано... а scirocco молодець, постарався) Його пост мені дався тяжче ні автора теми))