Яким має бути клуб

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Прошу висловлювати свої пропозиції і поради, яким ми бачимо наш клуб, чого від нього очікуємо і тд . Ми тільки стартуємо, тож кожна думка і кожен новий учасник - на вагу золота :)

А хто має знайомих ваговодів, беріть за бари і тягніть сюди :)

2. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    Ну я скажу на своем примере. Пока с самим клубом официально спешить не надо. Пока этот клуб может существовать только виртуально. А вот когда уже соберется некоторое сообщество, то тогда можна будет думать про создание клуба реально.
    Вот. А сам я, на данный момент, член Львовского тюнинг-клуба, который тоже пока еще не официальный.

3. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    думаю треба буде організувати якісь регулярні збори/зїзди на пиво ну так само як в тюнінгклубі

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну то адназначна.
    З"їзди - це невід"ємний атрибут клубу, так само як шашличок - невід"ємний атрибут з"їзду :)

Я так думаю оце зараз зберемо трохи банду і треба буде найближчим часом організувати ознайомлювальні збори

5. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    MARTINI
    ну і ясно має бути якесь керівництво клубу і схема вступу в клуб.

6. golfstar@

golfstar@ Початківець

GOLF MK2 CL
    Кто создал сайт клюб тот и будит руководитилем а не захочит заставим!
    нарот самое главное долно быть на сайте клуба ето помощь вагеноводам
    например
    1.римонт двигателя ну всё что с ним связано
    2.тюнинг, стайлинг
    3.электрика
    4.ходовая рулевая
    5.автоМузон
    6.кузов ремонтние работы с кузовом!
    ну и саветы где ето всё лючши делаю.т и дишевли!

7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    я думаю невідємною складовою клубу є клубна символіка (наклейки, кепки, прапоки, одяг)
    ще одною складовою клубу в мому розумінні є спільне часо проведення
    - зїзди, планові зїзди це звичайно класно але чому вони так строго привязані до якогось графіку чи місця проведення??? то ж нецікаво!!! та хтось скаже що з хорошою компанією можна зустрічатись і кожних 2 тижні біля метро, але ж можна з тою ж самою компанією зустрічатися в різних місцях що урізноманітнить зїзди навіть той самий більярд чи боулінг зробили зїзд на більярді обні тянуть пиво другі цикають в більярд треті жируть... Різноманіття запорука успіху не тільки в статевому житті!!!
    - перевагою ВВ клубу є те що машини можна ремонтувати самому.. то чому не скомпановуватись і не крутити їх разом навіть якщо не крутити то просто проводити час разом при тому занятті, хто незнає як шось робиться може подивитись хто знає може підказати в тому і є перевага клубу!!!

подумаю може ще шось допишу..

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Solaris, тебе, що з роботи вигнали?
    Бо бачу що ти собі шукаєш заняття то з пункту А в Б тебе несе то автоквест то ще щось....
    Вибачаюсь за Офф

9. Solaris

Solaris Аксакал

та нє просто подивився що на слаломі який організовувала Хонда було тільки 3 клубних машини і згадав як мене питали чи є у львові VW клуб і здивувався коли я сказав шоє.. от і вирішив підняти його бо зараз він на самотьоку принаймні немає визначеної мети до чого він має йти..

Останнє редагування: 5 лют 2009
  10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    ти знаєш, коли збиралися сіркомани, я теж був дуже здвований, що є Хонда-клуб, котри прилулив подивитися на наших Скірок

Останнє редагування: 5 лют 2009
  11. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    По-перше клуб повинен бути цікавий
    2. Структурований +конкретні люди повинні займатися конкретними питаннями
    3. Мати Статут, Правила, План розвитку
    4. Мати символіку, тут + Солярісу
    5. Вести активну діяльність (гонки, змагання, квести, акції з іншими клубами, допомога один одному, планові та позапланові збори, участь в громадському житті, популяризація клубу...)

наприклад є певні, речі які я б особисто хотів зробити зі своє машинкою, але оскільки я в техніці чайник (колись думав, що шось знаю, але почитавши і поспілкувавшись з товариством шановним, пойняв шо таки чайник), але не маю ні де то робити, ні вміння то зробити, але хочу приймати в цьому участь безпосередньо, бо як хочеш шось зробити добре роби то сам, но під чутким руководством очумелих ручок,
    А коли то робити разом, то ростуть технічні знання і згуртованість колективу

12. Solaris

Solaris Аксакал

я розумію що не кожен може і хоче давати своє авто на ті чи інші гонки але приїхати на них клубом причіпити прапори до машин то вже є серйозна реклама..
    на весну планую собі зробити наклейку з лого клубу яка буде кидатися в очі :cool:

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    замовляй зразу тираж нормальний :)

14. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    сюди то на форум чи на з"їзд? я думаю, якщо людина приїде на з"їзд, то він мав би буди ДУЖЕ цікавим зі всіма витікаючими приколами такими щоб заохотити. тобто достатня увага до новачка, підтримка стартова, прикол - наклейка маленька в подарунок, (а щоб заробити гроші в клуб я пропонував ідею з квестом), і т.д. а для тих, хто побільше новачків приведе також заохочення - тоді більше діла трошки буде, а то тут на форумі всі все підтримують на ура, а потім... одиниці

15. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    так з тим ніколи на форумі проблем не було... хто б не звертався - дописи завжди цінні. головне питання правильне і доречне поставити, а не ...
    навіть з готелями як помогли і т

16. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    ну тут любас фінансову піраміду прям будує:russian_ru:
    взагалі особисто я не за кількісне наповнення, а скоріш за якісне, щоб нарід був з яким хоч в п..ду хоч в червону армію:drinks:
    тому природній відбір то ніщак, хоча бабло може перемогти добро!!!:i-m_so_happy:

Також вважаю особливу увагу доречно би приділити роботі з іншими клубами, особливо ваговодів, наприклад- багато з нас хто мотає кілометри як по Україні так і за кордоном, відповідно члени інших клубів навідуються у Львів, тому використання таких понять як гостинність, допомога могли б мати хороше втілення, але тут власне необхідна чітка координація між клубами, щоб не зявлялися халявщики і недостойні тіпи, які зловживатимуть цим, і за яких може бути соромно, не дай Боже, і хто псуватиме реноме клюбів!!!
    Оскільки, як не як,а автоклуби то - братство, що довели вчорашні події під стінами держорганів

Останнє редагування модератором: 8 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  17. Solaris

Solaris Аксакал

ти не правий на зїзді тоже можна багато чого дісзнатися!!
    від комплектації авто до діагностики ходової :good:
    також раз пацан приїхав ми йому розказали про функцію двірників яку він навіть незнав що має але хотів поставити :preved:

18. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Что правда то правда!!!!!Он сам даже неожида что у него эта функцыя есть !!!!:rofl:

19. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024

Якщо ви про мене то так воно і було, не знав я що двірники можуть працювати з любим інтервалом. Дякую. Я дійсно відчув, що фацики нормальні і хочуть і можуть допомогти і порадами і руками. З того часу намагаюсь не пропускати зїзди бо тільки на них можна нормально поспілкуватись з одноклубниками, на клавіатурі так не поговориш :yahoo::drinks::)

• Подобається Подобається x 1
  20. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    о, ну раз так - їду на з"їзд!!! покажите і мені про дворники... може і я не знаю... вони то так, то так в мене працюють. тре якийсь момент підловлювати... мені також цікаво!!! покажете)))))))))) заберу свій допис назад)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)