АААА!!! на світловорі не можу рушити з жодної передачі крім задньої !!!!! Глохне двигун так як би були включені всі передачі разом. кім того туговато включається перша від момету коли її пригнали(вже рік) коли здаю метер назад далі все нормально, хрипів стуків чи шось такого нема. Дивились на Зеленій 122А(Паша) кажуть брати Б/У коробку Хто шо скаже або має доброго професіонала
Відповідь: АААА!!! на світловорі не можу рушити провірив, не клинить. Після регулювання кууліс вроді все пройшло але ше треба поїздити крім того треба брати ремкомплект в мене там якийсь сальник трохи масло пропускає і куліса досить сильно розбиті якшо сьодні не заклинить знов то певно тільки ремкомплект але коробку треба знімати все одно а всі знайомі майстри шо швидко роблять зайняті мо хтось когось порадить
Відповідь: АААА!!! на світловорі не можу рушити Навіщо її знімати? для заміни сальника її досить вивісити.
Відповідь: АААА!!! на світловорі не можу рушити не знаю казали тре, сам робити не буду я ліпше пару грн дам то шо майстри ше сплять :grin: і телефонів ніхто не знає
Відповідь: АААА!!! на світловорі не можу рушити привіт, цікава в тебе якась коробка. є майстер ремонтує(в принципі всьо) у львові біля 5-го хліб заводу на гаражах, звати його Орест тел.8067-714-59-37 позвони запитайся, розкажи .
Відповідь: АААА!!! на світловорі не можу рушити і якщо масло не капає і не витікає а тільки трохи мокро, то раджу не давати майстрам - можуть зробити гірше. А щоб добре зробити кулісу (і передачі втикалися чітко) - не треба коробки рухати взагалі.
Відповідь: АААА!!! на світловорі не можу рушити розберусь шо то таке розкажу зараз бігає вроді не втикає
Відповідь: АААА!!! на світловорі не можу рушити Історія закінчилась повною заміною коробки. Міняв нв Окружній біля дорогого шроту в них була така як мені треба, коли приїхав (докотився), майстер (Ігор 21 рік) сказав шо перебере але то може і не коробка а щеплення, коли почали знімати і злили масло то бажання шось перебирати в нього відпало на дні коробки було 2 см, стружки а масло стало схожим на рідку срібну фарбу. В майстра було одне запитання - як вона ще їздить, і триповерхові мати. Коробку поставив від гольфа третього, стала як рідна. якшо дойдуть руки, покажу фотографії старої коробки, я був в шоці. Тепер в мене трошки Golf :mrgreen: