Ситуация следующая: у друга разрядился аккум, просит вечером подзарядить с помощью прикуривателя. Вопрос: как правильно прикуривать ибо почитал что на машинах с инжектором, неправильные действия могут привести к плачевным последствиям... Подскажите плиз !!!
Відповідь: Срочно !!! Как правильно заряжать аккум с помощью прикуривателя ? Обовязково глушиш машину, все виключаєш (особливо запалювання), не плутаючи полярності підключаєш спочатку +, потім - до акумулятора в машині, яка прикурює, перевіряєш шоб був хороший контакт і нічого ніде не замкнуло, тоді твій друг пробує завести свою машину (включивши перед цим нейтраль). Після того, як машина завелась, знімаєш спорчатку з свого акумулятора + дріт (стараючись при цьому не зачепити ним за кузов, двигун і - клєму), потім -, потім відєднуєш провода. Це все варто робити тільки в випадку крайньої необхідності, і тільки коли просто сів акумулятор. Якшо ж акумулятор в товариша, наприклад, замкнув (або згоріло пару банок), або якісь інші проблеми з проводкою, то є великі шанси шо від прикурювання запореться і твій акум також. Ше один нюанс: якшо акумулятор в товариша набагато більшої ємності ніж твій, то прикурювати довго не можна (типу попробував, не завелась-соррі), бо твій закипіти може від перенавантаження. Це з практики, є ше в нас товаріщ Пол, який поправить мне якшо шось не так або додасть шось від себе.
Відповідь: Срочно !!! Как правильно заряжать аккум с помощью прикуривателя ? Сьогодні собі прикурював: 1 Підєднав до + донора кабель потім до + свого акума 2. Підєднав до - донора кабель потім до маси на двигуні своєї машини. 3. Завели донора. 4 Попрацював-зарядив.заглушив відєднання в зворотньому порядку. Донор - ваз 2108 Пацієнт - Ауді 90
Відповідь: Срочно !!! Как правильно заряжать аккум с помощью прикуривателя ? Я б так робити не радив-якшо в пацієнта акумулятор з великою ємністю і сильно сівший, (або замкнутий, або проблеми з проводкою), то в донора як мінімум вилетить реле зарядки, а може і генератор піти спати (діодний міст). Краще донора заглушив-пацієнта як описано вище підключив-завів-донора від*єднав.
Відповідь: Срочно !!! Как правильно заряжать аккум с помощью прикуривателя ? В мене в ел колі все гаразд було, тому спалити нічого я йому не мав, різниця в ємності акумулятора була не велика, а свій я просто стартером зранку посадив ((
Відповідь: Срочно !!! Как правильно заряжать аккум с помощью прикуривателя ? бачу що запізно але надалі всі хто має машини ваген до 2000 року прикурюєм так: А всі в кого машини вище 2000року то треба дивитись що як керується взагалі неварто ризикувати. якщо прикурити так: то максимум згорить регулятор на гені. і то врядчи. а от якщо так: то можна потім потребувати прикурюватись самому.
Відповідь: Срочно !!! Как правильно заряжать аккум с помощью прикуривателя ? якшо в тебе добрий акум, то не прийдеться (ти ж тільки пд*їхав, в тебе прогрітий двигун, заряджений акум-в мене с пів-оберта заводиця). Бо якшо акум підуставший або недокінця заряджений-то взагалі нєфіг давати комусь прикурювати. Тай не згорить нічого.