Продам повністю всю ходову до Гольфа 2 синхро + кузовні деталі(салон,шкло,електропроводку,диски титанові - 15,інтеркулер.... Тел.80676722139
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Ніколи не бачив вживу такого апарата. Приїзжай якось на з"їзд, цікаво на то чудо глянути
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Дуже цікаве авто! ;-) 160 коней та й ще повний привід! ЗІ То автор топіку: що за диски? Хочу купити!!!!
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Artec - були привезені з голандії. 15 по висоті і 7,5(здається) по ширині.
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Фоточку на днях,бо треба в гаражі поритись... Додано через 6 хвилин коробка + редуктор + кардан(в зборі) + гідромуфта!!! + задня балка(в зборі) + передня(з рульовою(гідравліка)).... Хто шо дасть???:?: :?: :?:
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) ти вже як на базарі. Скажи ціну і я подумаю, тільки не знаю чи підійде на мою Джету2.
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Наскільки я вкурсі, не підійде ні на гольф , ні на джетту. Причина в будові днища. У повнопривідного гольфа у днищі передбачено місце для карданного вала і інших специфічних девайсів. Тому , щоб поставити то все залізяччя , тобі доведеться добряче покромсати свою машину болгаркою і зваркою. Або знайти днище від синкро і поставити замість свого, або ж адаптувати своє. Ось таке я десь чув колись. Може я і помиляюся, виправте мене.
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Якщо справа тільки в днищу,то в мене здається є те чого не хватає до ходової,але скільки по висоті має вистачити того дна???:roll:
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) передня(з рульовою(гідравліка)).... мене дуже цікавить в тебе все в зборі? скільки за неї хочеш і чи стане вона мені на гольфа і шо ше до неї треба докупляти?
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Тут у нас товариш Sasa фанатіє від синкро/кантрі, і мріє зі свого гольфа зробити ландкрузер. Може він зацікавиться тим всім? Шкода, взагалі-то такий рідкісний комплект розпродувати по частинах, треба когось знайти, хто забрав би все разом. Sasa, чого мовчиш?
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Так то воно так фанатію але пиляти болгаркою свій 1'3 сенсу не бачу Оскільки ще не знаю точно що собі візьму (кантрі/синкро/туарег) то й запчастини поки купувати не буду Коли б машина була взборі з живим кузовом - вів би розмову ПС: тижні за 2 приєднаюся знов до гурту і стану активнішим - зараз сорі Робота ПСПС: хто кантрі на продаж побачить - маячте
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Є все крім правого ричага та самого гідронасоса.Все в зборі.На гольф має стати нормально бо це з другого гольфа,але я незнаю як там в тебе справи з мотором,по ідеї має пасувати...:roll:
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) То якісь залишки від ходової...В мене якось по більше всього там на ній(балці)...