Люди розясніть мені дурному в мене машина без АБСа йшла з заводу, чи його можна поставити?? чи то нереально? акщо реально то чи варто тим заморочуватися?
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? Бо їжджу 90% по києву а тут багато крутих тачіл думаю може краще гальмуватиме )
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? Насамперед, щоб уникнути заносу при гальмуванні (колеса не блокуються і залишається мінімальна керованість) а по-друге для зменшення гальмівного шляху на снігу та болоті. На асфальті та на льоді воно навпаки збільшує гальмівний шлях, про це тут вже говорилося, були навіть порівняльні таблиці з вікіпедії. Словом, АБС допомагає водію уникати помилки, але якщо водій толковий, АБС йому тільки шкодить. Саме тому АБС відсутній на усіх ралійних чи кільцевих авто.
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? Дякую друже за пораду значить відмовляюся від ідеї ставити АБС
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? ліпше постав нормальну резину ;-) якщо порівняти тормозний шлях з АБС і без то в машини без він буде коротшим.. але АБС дає перевагу в тому шо коли ти тиснеш на педаль то можеш одночасно маневрувати на скорості..
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? адекватна реакція на дорожні умови і правильна робота правою ногою дає таку саму перевагу. А от ефективність гальмування при 10% юзі (наприклад по мокрому асф.) краща ніж без такого взагалі. А коли повний льодік, то з АБСом педаль взагалі не натискається і зусилля не регулюється, а без нього раком, боком але станеш, якшо шариш як-то заносом погасиш швидкість. В штатах між іншим зараз заборонили АБС.
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? в мене зараз стоъть Нокіан не жаліюся а літня в мене Гуд єр тоже вроді не погана та я й не казав що погано гшальмує просто думав з АБСом краще
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? АБС - не краще... з абс просто машина більше керована при гальмуванні. ну, і заносів нема, шо правда то правда. Пробував спецом - одні колеса по льоду, другі по сухому асфальті - рівно їде. Заморочуватись - імхо не варто.
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? Наприклад нові акорди і сівіки (2-3 річної давності), які везуть зі штатів (америкоси, випущені для штатів) ідуть без АБСу в штатній комплект., такі самі європейці-з АБСом. Чистокровні америкоси, які ідуть на європейський ринок-з АБСом, на внутрішній-без. Можливо це не у всіх штатах, але в деяких-факт.
Відповідь: ABS на мою бритву-реально?? Це просто статистика, але АБС ввели після того, як за кордоном кількість жінок-водіїв перевищила 20%.