Неодноразово чув від людей що неможуть багато зрозуміти про що ми говоримо, кажуть шо ми говоримо якимись скороченями, наборами букв. Так от рішов створювати розшифровку позначень для чайників. FAQ - відповіді на часто задаваємі питання ЧаВо = Частиє Вопросьl ЧаПи = Часті Питання ДЗ=Д/з= Дроссельна заслонка ХХ= холостий хід ДТОЖ = Датчик Температури Охладітєльной Жидкасті Кора= корок= Автомобіль Корадо Канарейка= жовте корадо Тополя. Сірко - автомобіль Scirocco ДВЗ - Двигун внутрішнього згорання ГРМ - газорозподіольчий механізм ХЗ - хто його зна :smile: ПТФ = Проти Туманна Фара ЕБУ = Компутер = мозги = Електронний Блок Управління ДЗ-дросельна заслонка ДТОР-датч. темп. охол. рідини ДХ-датчик холла ЕГРТ-електро-гідравлічний регулятор тиску РУТ-регулятор управляючого тиску НД-напорний диск КСХХ-клапан стабілізації холостого ходу ХХ-холостий хід РХХ-регулятор холостого ходу ЛЗ-лямбда-зонд БН-бензонасос ЦПГ - циліндро-поршньова група (включає в себе дотичні поверхні-зеркало циліндра/гільзи, поршень, кільця + палець, шатун і стопори) ГБЦ - головка блоку циліндрів РВ - розпредвал БЦ - блок циліндрів КВ - колінчатий вал АКПП - автоматична коробка переключення передач МКПП - механічна коробка переключення передач І -інжектор МІ - мононінжектор К карбюратор ТD- турбо дизель D - дизель TDI - Турбо дизель інтеркулер (проміжне охолодження повітря) ОР= Охолоджувальна рідина в доповнені списку брали участь і в подальшому будуть доповнювати защо їм велике спасибі: scirocco, DEMO, Markell, KIT, Miha, Бейліс,Solaris,
Відповідь: Для чайників нашого форуму. GTI ==> GT-Grand tourismo, I-injection. Коротше машина для туризму обладнана інжектором (дослівно), а пішло це з давніх часів коли машини в топ-комплектації і найсильнішими двигунами виробник позиціонував як машини для відпочинку для активних водіїв. В 2 гольфа, наприклад, була версія GTD, це була топ-версія з найпотужнішим в лінійці турбодизельним двигуном, дисковими гальмами і макс. комплект. Тепер GTI в Вагена означає найпотужнішу версію моделі (за винятком серій Р32 і ВР6 або якихось ювілейних чи інших едішнів), з спортивними настройками ходової, гальм, стайлінгом кузова і, як правило, в повній комплектації. В Ауді такі серії позначаються S,в БМВ - M, в Хонди Type R, S, в Шкоди - RS, в Мазди - MX (MPS), в Сітроена - VTS, в Опеля - GTC, в Форда - ST. Хоча GT вважається класичним позначенням спортивної версії, його використовують практично для всіх спортивних версій американських машин, а деякі виробники так і називають цілі модельні ряди: Alfa romeo GT, Mitsubishi GT-3000, Ford GT.
Відповідь: Для чайників нашого форуму. :mrgreen: FAQ - відповіді на часто задаваємі питання.. поправте в першому пості.. вже випускають серію R36.. і ще наскільки я знаю.. Honda type S відрізняється лише стайлінгом кузова..
Не, то є turbocharged direct injection тобто турбонадувний з прямим впорскуванням пального. стосується дизельних моторів http://en.wikipedia.org/wiki/Turbocharged_Direct_Injection
ХЗ чи можна, але всі юзають даний девайс! З.І. Нашальнік, ти не правий, ІМХО, шо не можна людині нормально відповісти???)))))
Некоторые люди не понимают этакие фразы! Вот я и задал вопрос, потому что привык иногда так общаться!
тема дуже і дуже актуальна на рахунок скорочиних проф термінів бо читаючи хоть трошки починаєш орієнируватись в ситуації ато наборами букв особливо "чайнік як я " не дасть дупля ))
Что такое ИМХО ИМХО (имхо, Имхо) – часто встречающееся в форумах и Интернет-конференциях словечко, вызывающее замешательство и смутные ассоциации у неподготовленного пользователя. На самом деле ИМХО – это записанная русскими буквами английская аббревиатура IMHO, которая расшифровывается фразой «In my humble opinion» - «По моему скромному мнению». Набрать на клавиатуре «ИМХО» проще, чем «я думаю» или «я считаю»; здесь и кроется секрет популярности этого слова. Между тем, великий и могучий русский язык уже давно позволил пользователям Рунета расшифровать «ИМХО» по-своему: «Имею мнение – хрен оспоришь». Возможно, так оно и правильнее… (ИМХО.) ЗЫ - кнопки на клаве соответствуют латинским PS, а это означает Пост скриптум - после написанного (латынь). Народу лень переключать регистры языковой панели, вот и пишут просто ЗЫ, in my honest opinion (англ.) Девайс , -а, м. значение: любой предмет, чаще относится к бытовой технике. пример текста: Девайс для быстрого приготовления спагетти. • Вот такой девайссделали из пачки пельменей. • Здесь Вы найдете множество отличных девайсов, которые помогут Вам провести время весело и со вкусом, наедине с собой или в компании друзей. • Девайс для тех, кто храпит — хорош в теории... происхождение: От англ. device — устройство. варианты: дэвайс, девайз Тут весь словарь http://teenslang.su/content.html?content=%C0*&slang=inet-padonki-seo-fido-upyachka