І знову про членські внески

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Travel, 28 лип 2008.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    ВІДВЕРТО - в нашому клубі до фіга людисьок але майже 90 відсотків членів скорше за ногу вкусяться ніж дадуть на шось грошей. Маю досвід коли збирали гроші на лікування члена ТТК який попав в аварію то поки до кожного не підійшов і превселюдно не крикнув давай гроші то хрєн хтось шось дав. вот і тут така сама шняга

Р.С. вот тому ще рас пропоную брати гроші за вступ і щомісячні внески тоді буде вистачати на всякі акції і тому подібне як це робить тюнінг клуб в цьому вони праві на всі 100

• Подобається Подобається x 8
  2. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    Відповідь: VW-Клуб і доброчинність. Долучитися просто!

Пропоную зібратися найактивнішим і реально це обговорити.

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

народ, як ви собі уявляєте оцей збір членських внесків і плати за вступ?

як ті гроші збирати?
    що робити із тими, хто не платитиме?
    що не пускати їх на з"їзди? чи на форумі забанити?
    А ще ж треба тоді вести касу, облік надходжень і витрат, контролювати сплату, нагадувати і тд. За пару місяців будеш почуватися трамвайним контролером, якого всі не люблять і уникають :) А потім ще почнуться порахунки, куда йдуть гроші, тре звітувати... Хто це все робитиме?

Ще один аспект. Треба дивитися правді у вічі. Наш клуб є активний і багаточисельний лише віртуально. На сайті нас багато, у нас багато інфи, навіть часом корисної, ми активно тут спілкуємося. А в оффлайні клуб не веде якоїсь активної діяльності. Єдине, що можемо в актив записати - це небагаточисельні регулярні зустрічі, а також дисконтну систему (клубна карта), яка дозволяє декому економити різні суми грошей при закупівлі запчастин.
    Нема розважальних чи інформаційних публічних акцій, спільної справи, як уже піднімали тут цю тему, склалася своя обмежена тусовка і нові люди не розуміють що таке клуб і нащо він їм може бути потрібен.
    У той же час, якщо брати з людей гроші за членство в клубі, я вважаю, що для цього в людини має бути інтерес. Людина знає , що, сплачуючи внесок, вона має такі то преференції там то й там то, може так то розважитися, отримати якісь матеріальні і нематеріальні блага.

Що дає членство в клубі вам зараз?

• Подобається Подобається x 3
  4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

зараз почнеться :)

5. svistun

svistun Active Member

Відповідь: І знову про членські внески

Дивно чути такі слова від адміна. В мене наприклад дуже багато ідей як збирати. Що робити з тими коштами. Якщо зібрати людей то обовязково найдеться декілька хороших думок. Як що і до чого.

• Подобається Подобається x 2
  6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Свістун правду глаголить, треба зустрітися на пісні канапки учасникам клубу, які вже давно тут і переговорити і прийняти якісь рішення.

Додано через 1 хвилину
    можливо ти і прав щодо фінансів, але тут чітко читається між рядками що у нас немає руху, маркетингу, чітких програм і розвитку клубу.
    То може ми будемо первинно думати в плані розвитку, а потім придумаємо як касу вести і для чого вона нам потрібна.

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

От тоді, давайте зустрінемось усі 1.09 і обговоримо усі аспекти, за і проти.
    (зустріч обговорюємо у відповідній темі про шашличок ;) )

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Друже! Як ти вважаєш, коли слюньки течуть і душа літає в шашликах, а руки розпалюють вогнище і нарізають овочі чи хтось буде серйозно думати про такі серйозні речі як членські внески чи як нам рухатися далі?
    психологія сер!

9. svistun

svistun Active Member

Думаю це буде зайве, я говорю зібратися найактивнішим, вирішити все і тоді повідомити всім. А неробити з цього якесь збіговисько (деяким нас...ати на клуб і на те що тут відбувається). Поїсти шашлик це добре, а обговорити внески і т.д. Думаю ви мене розумієте всі?

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

А я проти! Що значить зібратись най активнішим? Ви вирішите, а решту повідомите пост фактум?

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

хорошо думка саме так і треба зробити.

12. svistun

svistun Active Member

В нас є адміністрація яка вирішує це все. Пишу ще раз є люди яки побарабану на долю клубу і що в ньому відбувається. Їм головне приїхати на зїзд і поговорити або в них щось непрацює тоді просять допомогти в тій чи інш. проблемі, такі люди просто говоритимуть своє невдоволення. Перед фактом ставить дівчина хлопця коли вона вагітна, а я пропоную трохи інше. Якщо незрпозуміло що саме то поговорим на зїзді.

13. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Друже, майже всі справи так і вирішуються, приміром корпоративні вечірки думаєш для чого придумали, підкажу явно не для буха.А договір про розвал СССР і про СНГ в Біловежській Пущі взагалі підписали в бані.
    НУ і де ті ідеї, Кіндер також каже про ідеї розвитку, про людей які знають як то робиться, і ДЕ ТІ ІДЕІ І ЛЮДИ ?
    В плані обовязкових зборів коштів повністю підтримую Мартіні, ну і КРУ не спить, а хто добровільно хоче підтримати фінансово клуб то є інфо на головній сторінці.

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Щось ти жостко мене побакланив (покритикував), але вже як є...
    Стосовно першого то мабуть ти не маєш досвіду стосовно зборів на шашлик нашого клубу, наш клуб на шашлик збирається рідко і тому говорить про все, але щоб поговорити про стратегічно важливі речі..... я не думаю, по друге кальян, м*ясо, дрування дров, нарізання овочів займало багато часу, я думаю в нашому випадку корпоратив - не найкращий час для проговорення серйозних речей як фінанси, політика і стратегія розвитку, місія клубу і таке подібне, можу помилятися, але це лише моя думка.

На рахунок другого тобто ідей, то навіщо мене бакланити, я не розказував про автомобільний ресторан який БУДЕ стояти за 2 місяці і ми там будемо в "шоколаді", я говорив про можливість пропихання ідеї, яку саме формую у ворді і думаю як правильно і грамотно представити в дуже найближчий час для своїх співзасновників.

Виникає мораль байки така: "Нєфік рипатися щось старатися, бо всерівно хтось забакланить за сам процес і за НЕуспіх" :cry:.

Я у відповідній темі повідомив людей, що повідомлю про любий процес і результат стосовно проекту "просування" свого.
    А якщо тебе цікавлять де ті люди, я тобі можу дати адресу, щоб ти приїхав і подивився на них, я їх бачу досить часто.

15. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Як на мене все просто - є просто учасники а є члени клубу.
    Вони скидуються членські внески - 20 грн в місяць + платять сто гривень за вступ (як на ЛТК).

Збираються суворо а не добровільно - тут ліберальність ні до чого - два місяці прострочив - вон з членів. Як на чік банді.

Результат - клуб має кошти на клубну атрибутику і все таке.

А хто думає - та нашо то мені, що воно мені дає - ну то хай і не вступає.

Плюс ці думки знищить одна проблема - організатори клубу чітко мають сформувати навіщо вони його створили крім форуму.
    Як збираються популяризувати, просувати в народні маси улюблений фольц і все таке - а члени-кабани підтримають їх у цьому.

• Подобається Подобається x 5
  16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

розкажу одну історію попереднього клубу менеджерів з персоналу де я приймав участь.
    Коли був альтернативно безкоштовний клуб то було мало то багато людей, то незавжди приходили бізнес-тренери чи викладачі і в кінцевому вже приходило по п*ять людей максимум і його закрили. Але через пів року створили інші люди клуб вже за гроші (вхід+кофі брейк) вроді 50-75 грн, я думав що успіху не буде, але не тут то було, приперлося стільки бомонду шо то капєц, зали ломилися.

Мораль байки: Давайте почнемо з вкладання кожного певної суми грошей при продуманій схемі чи то лояльності до своїх чи то "золоті карточки", але треба розірвати замкнуте коли ми бідні і не можемо себе утримувати і розкручувати, а не розкручені бо ми бідні.

Я за вкладання внесків!

17. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

я за.

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

я всю дарогу за внески !!!!!!!!!!!!!!

19. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

От блін розвели демократію!
    Наговорилися, - досить!
    Тепер:
    1) проведіть голосуванн
    2) Адміни (власники ресурсу) прийміть рішення на основі обговорень та голосування.
    Все крапка.

20. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Я думаю всем кому не безразлична судьба Volkswagen клуба будет согласен платить членский взнос, единственное что мне как участнику клуба (хотя может и не самому активному :)) интересно на что планируется тратить собранные деньги, но к сожалению пока что я не нашел нигде четкой информации. Также мне было бы интересно, например, поучавствовать в создании клубной машины, так как я понимаю часть денег должна пойти именно на этот проект.

2 all: как по мне, на одном энтузиазме клуб долго не протянет, так что идея с взносами мне кажется вполне разумной.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)