Нарешті розжився на цифровий фотоапарат, і на днях після мойки трошка поклацав свій особистий транспорт. Тим більше, що напередодні я зробив йому тюнінг морди і вчепив модні колеса
Відповідь: MARTINI-мобіль колеса просто тарчок, вони справді супер, фари від джети теж нічо, але от та сітка замість решістки, чесно то мені не дуже, але про смаки не сперичаються. зачьот! і крило порівняв та пофарбував!
Відповідь: MARTINI-мобіль Людина пояснила: "напередодні я зробив йому тюнінг морди і вчепив модні колеса" В бампер ще б галогенки поставити оце було б супер!
Відповідь: MARTINI-мобіль Угу, колеса зачотні. І морда теж така нічо. Але от та лавка ззаду з написом Дунлоп - псує всю картину
Відповідь: MARTINI-мобіль ІМХО сітка не виглядає гарно, коли вона напівпрозора, навпаки, "бебихи" машини, які не миються виглядають бецько і відволікають погляд, наповнений естетичними емоціями. ги.
Відповідь: MARTINI-мобіль а як сітка може бути не напівпрозора? на те вона і сітка.... чи ти пропонуєш межи фарами кусок бляхи вставити?
Відповідь: MARTINI-мобіль Пшикни на радіатор троха червоної фарби. Чуть-чуть, для виду. Тоді "нутрощі" будуть виглядати гарно і лячно.:-D
Відповідь: MARTINI-мобіль До речі, як машина себе поводить на 15-ках? Ніде не тре? Руль тяжко вертіти?
Відповідь: MARTINI-мобіль Не тре ніде, але руль вертіти тяжко. Крім того руль став дуже чутливий до нерівностей дороги, смикається туди-сюди на ямках, а якшо якась колія попадеться, то взагалі доводиться силою утримувати його прямо бо хоче повертати вліво чи вправо. На вужчих колесах і менших дисках такого взагалі не спостерігається. Словом дуже некомфортно. Можливо якби був гідропідсилювач, то не так відчувалося б... Красота вимагає жертв
Відповідь: MARTINI-мобіль поставив зимові колеса 175/70/13 - таке ніби на корабель пересів Пливу, і штурвал одним пальцем повертаю
Відповідь: MARTINI-мобіль Хоча мені особисто нравіцца оригінальна Гольф/Джетта решітка з великими зубцями.
Відповідь: MARTINI-мобіль Мартіні, а шо за антенка в тебе височіє на задниці (машини)? То наколка чи реальна? Де ти таку взяв і як її туда всобачив?
Відповідь: MARTINI-мобіль Антенку купив разом з машиною. В мене вона ніколи не працювала, але виглядає гарно