Добрий день. В мене стоїть мотор 1.3 хочю поставити 1.8 турбо. В тех паспорті пише 1.3 . Скажіть скільки то коштуе і де треба брати дозвіл на переобладнання.
Відповідь: Переобладнанн Офіційно ти не переобладнаєш бо такі мотори на г2 не ставились. Дешевше і простіше буде продати твій гольф і купити машину з заводським 1.8 Т.
Відповідь: Переобладнанн ну, не зовсім так Був гольф-раллі із турбокомпресором G60, а це на хлопський розум 1.8-турбо
Відповідь: Переобладнанн ну а якшо просто 1.8 бо мені мало 1.3 а гольфа свого нехочеться продавати. Де брати той дозвіл і скільки то все коштуе.
цікаво з тими замінами двигунів, особливо на г2, а чому не поміняти собі свою голову (як частину тулуба) на голову з мозгами якогось олігарха після аварвії. з медичної точки зору перешити голову з одного тіла на інше тіло не проблема, після того апгрейду зявиться купа нових можливостей і навичок, проблема чи сприйме це твоє тіло твою нову голову, а про запас і твоя стара буде, не сподобається, попросиш хірурга перешити назад. р.с. хто знає де продають б.у. голови типу всі баби тебе хочуть, і мозги якогось олігарха, так,щоб було і гарні і мудрі. ррс аналогічно з тими моторами.
ти б лучше на питання відповів , а не сидиш і флудиш незная шо написати. то вже мої проблеми як я його туда запхаю і шо з ним робитиму. я конкретно задав питання де брати той дозвіл і скільки коштуе.
в мене стояв 1.8 потім поставили 1.3 в ті часи то було легше зробити з документами. тепер хочю назад 1.8 . як писав мартини шо е такий гольф рали и там мотор 1.8 т
до того,що розмови про заміну моторів то баян повний, і вже проскакували теми про вр 6 на джету і турбіни на 1.8 , тому моя порада перед заміною мотора на г2 поміняти і свою голову на голову одного з внуків дядька фердінанта порша. на мою думку добре затюнений і зализаний г2 то є г3, і відповідно г3 то є г4 і тд. користуючись пошуком на різних автосайтах про апгрейт двигунів, сама реальна і відносно бюджетна думка, то поставити компресор, що і зробили конструктори вв на корах і г2 лімітед.ціна того питання від 5000 євро за кіт, без встановлення. ну і на завершення- мої прогнози до твого тюнінгу- 1 обрискати всі сайти і зупинитись на моторі 1.8 турбо від ауді а3 2 довго шукати по шротах і зупинитись на 2е 3 мало реально, але купити 2е і кинути його навічни в гараж 4 пробухати з колегами всю зиму в гаражі розбираючи той мотор і афігіваючи нащо мені то треба. 5 продати гольфа 2 і 2е і купити г3 жті де там вже все є. не хочу образити, бо сам пройшов через ті бздури, але добрий кузов то ще далеко не готовий автомобіль. пс якщо знайдеш купи ауді с2 купе 90 років, там мотор 2.2 турбо, і повний привід, от там з тюнінгом поле не оране.
...1.8 Т і 1.8 з г60 ета двє бальшиє разніци! Дозвіл на переобладнання...звертаєшся за дозволом туди ж само, куди звертаються при переобладнанні автомобілів (коли женуть під доки), якись Київський інститут при МВС (запитай в МРЕВ, я вже забув як я то робив, коштував дозвіл 200 у.е.). Потім тобі треба буде переоформити машину, заплатити з неї податок на потужність новий (для 1.8) і помінявши техпаспорт, коротше ше десь 400-500 у.е. При цьому двигун, який ти ставиш повинен мати не пошкоджений номер, не числитись в угоні і рахуватись таким, який заводом ставився на Г2. От і подумай, чи треба тобі такий менінгіт. Постійна тема на форумі блін...куплять 1.3 а потім питають як мотор поміняти чи тюнінх робити...Продай ту машину і купи собі ГТІ, повір шо це буде менш менінгітно і більш вигідно по грошах, ніж робити ГТІ з твого. Крім мотора треба міняти і ходову, і сист. подачі пального, гальма, охолодження і т.д. Як варіант-робити б/н двигун (ТП все одно переробляти) і ставити шось з більшим об*ємом, але проблеми при перевірках можуть бути і продати таку машину (зняти з обліку/поставити) буде проблемно. Запитай в LioshaSyncro (в нас на форумі або на www.vwclub.org.ua) як він купив Г2 з 2Е мотором і шо в нього написано в доках.
Але якщо стоїть 1,8 Г60, то поміняти на 1,8Т не буде такого мінінгіту, як с 1,3 перепригнути на 1,8. Для ГАЇ головне, щоб співпадав об*єм двигуна! Букви мотору для них не головне і на них дуже легко закрити очі.
На блоці 1.6-1.8 є відливка 1.8, на 2.0 відливка 2.0. Якшо є букви двигуна (не знищені)-тоді елементарно по коду двигуна, якшо номер знищений - тоді треба робити про це спец. відмітку в ТП (шоб не було проблем), а там експертиза встановить шо то за двигун.
В мене букви на двигуні EW, вони відповідають двигуну 1,6, але нутрощі двигуна взяті з мотру 1,8 DХ. Як вони то виявлять?
Вскриють двигун, поміряють діаметр циліндра, хід поршня, замінять прокладку, побажають щасливої дороги.