І так розповідаю про те що сталось зі мною! Недавно на алексі була акція вони рахували доллар по 5.5 тобто машини значно подешевшали! Хотів купити новий VW Jetta . Пішов я до них виписав рахунок заплатив повну сумму , та на другий день прийшов забрати своє авто але не тут то було сказали доплати до повної сумми або заберай гроші. От тепер скажіть чи не КОЗЛИ вони якщо не сказати гірше враховуючи те що я заради цього продав своє авто спеціально девше ! Це все нічо але таких як я є 40 чоловік та деякі з них вже зареєстрували ці авто (акційні) та машини без доплати їм ніхто не віддасть ось так! І ХТО (ЩО) вони після цього!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДЛЯ мене алекс перестав існувати це ЛАЙНО з гарною вивіскою!!!!!!!!!!!! ПЕРЕКАЖІТЬ ВСІМ КОГО ЗНАЄТЕ НЕХАЙ їм БУДЕ ПРИКРО!!!!!!!!!!!!!!! З повагою НЕПРИДБАВШИЙ авто VW та пішки ходящий ось так!
А як вони аргументують такі свої дії? І чому ти не можеш вимагати від них через суд СВОЄ авто, за яке ти ЗАПЛАТИВ ПОВНУ СУМУ?
В мого знайомого така ж сетуація була з Шкодою Суперб Нев, проплатив наперід всі гроші, по курсу 5,0 сказали чекати 3 місяці, а коли прийшло діло отримувати авто, то курс вже був 9 приблизно, то йому сказали доплатити різницю аргументуючи тим що авто в наявності небуло і їхало воно до них вже в грудні, тому треба було доплатити, то йому дали пассата Б6 за курсом 5,5 доплатив лише 10000 грн, напевно також Джети які були купляні влітку закінчились і сталася така сетуація, хоча для тих хто вже зареєстрував авто то вже побарабану. Значить захотіли заробити. В Хмельницькому принаймі дві неділі назад були Джети по курсу 5,5
Скільки працює цей дилер, ще жодного разу не чув про нього позитивних відгуків. Лише суцільна лайка. І куди Вольфсбург дивиться?
Там хіба дівчата красіві))) Ну мені хіба єдиному кому підканало, встиг купити до кризи, дешевше, по курсу-нормуль, в гривневому кредиті і то з допомогою менеджера,за що їй окреме спасибі - переконала взяти ту на якій зараз катаюсь, правда замовляв іншу,... хоча почекаю до ТО №1 тоді поділюся враженнями обовязково
знаю людину яка купила на алексі туарег і виявили в цілої партії якісь дефекти коробки і алекс мав зробити безкоштовний ремонт того гно він нічого не робив і коли та людина поїхала по справам в польщу то вона там зломалася... алекс звісно гроші за ремонт не заплатив... шось пробували в суд подавати но я не знаю чим то всьо закінчилося
Дивитися повинні за репутацією свого бренду. Вони власники значка ві-дабі, а отже з правом його представляти продавці (офіційні дилери) повинні виконувати дуже великий перелік правил, що стосуються сервісу, корпоративної етики тощо.
Ці всі правила діють в розвинених странах, а не там де хочуть з нічого отримати 200% прибутку без усіляких зобов'язань.
Безумовно, концерн повинен дивитися за тим, як працюють дилери. Адже вони його представляють. Навіть свій сайт http://www.vw.lviv.ua/ Алекс зробив у корпоративному стилі VW. До речі, із Алексом свого часу довелося зіткнутися. Як тільки з"явився наш сайт , до нас тут же звернувся представник цієї компанії. Проте не для того, аби запропонувати співпрацю чи якесь сприяння, а для того аби погрозити судовою розправою, якщо ми добровільно не віддамо їм адресу volkswagen.lviv.ua . Абсурд!
Недавно там був (переконатись чи дісно такі ціни) менеджер пропонував мені Джету на повному фулі за 140-142тис. грн. мовляв, що хтось відмовився невистачило грошей. Але авто вже побувало в мрео. Можливо це також хтось незахотів доплачувати забрали авто і будуть розводити іньшого. ПС. А ціна дісно класна, може їх як "щирих українців" жаба дусить віддати за такі гроші авто.
Ото ви хлопці молодці, що написали. А я свого співробітника чуть не підбив взяти гольфа 5. Не купили, бо поза минулої пятниці курс куплі долара різко впав. А вже мали їхати до Києва по гольфа. Ото б влетіли! Треба йому розказати, але після того він вже не гляне весною в сторону фольца. Не знають напевно німці про український шахер-махер з курсом долара!
Привіт всім, хто на форумі! Моє ім"я Тарас Лозинський, я є керівником відділу продажу автомобілів ТзОВ "Алекс Со". Якщо у Вас є питання стосовно купівлі автомобіля, можливо виникли конфліктні ситуації з продавцями автосалону, непорозуміння, або Ви просто хотіли б висловити побажання, щодо роботи автосалону, зв"яжіться, прошу, зі мною будь-яким зручним для Вас способом: Тел. роб. 223-23-516, 223-23-517, 223-23-518; Тел. моб. 8-050-370-13-94; E-mail: taras@alexco.lviv.ua; ICQ: 344939235
Тут стільки "гарного" написано про ТзОВ "Алекс Со", а керівник відділу продажу автомобілів тільки дав свої реквизити. От тільки навіщо? Є проблема, яку написав топікстартер, але відповісти на неї чолов*яга або не хоче, або неможе. Дуже цікаво, чому!
а як з самим концерном зв"язатися можна? лист електронною адресою відправити... ми вже навіть підготували. залишилось перекласти на німецьку мову, але це питання часу трьох днів... багато питань назбиралося вже... а лист я якось викладу думаю те все, що викладено у листі - зверненні їм (концерну) буде цікаво прочитати. навряд чи вони знають про ті речі, які тут відбуваються...
І так розповідаю про те що трапилось порше україна відмінила свою акцію у вівторок 23.12.2008 року о 12,00 і так якщо алекс не перевів гроші за акційні машини до тої дати і години то все торба що і сталось (а грошей вони назбирали не мало мабуть трохи прокрутили зняли відсотки вониж будуються, та вони запізнились порш виставив їм рахунок до оплати за авто по 7.20)