Оцініть диски 15" з гумою

Тема у розділі 'Колеса', створена користувачем Aknod, 12 бер 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    цікаво ваша думка скільки будуть вартувати,тобто скільки за них можна просити???гума там три зимових 195/60,і одна літня :yes:(пара зимової гуми там хороша)

Останнє редагування: 12 бер 2009
  2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    ось фото[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    100 баків і то фіг його знає чи хтось візьме. Дуже вони вже покоцані і не зовсім рівні здається.

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Дійсно, сумний у них вигляд. :sorry:

5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    думаю макс ціна дисків з парою гуми не повинна перевищувати 150 у.о. Але якщо ці диски привести в порядок то може бути толк, особливо якщо їх полірнути правильно. Їх легко полірувати, бо поверхня в основному пласка.

6. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    я дав за них 100у.о,планую зробити їх для себе,катати їх обовязково,великий +++ що це оригінал VW і це виробник Канада...тому думаю получиться гарний девайс...:preved:

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Поверхня то плоска, але не забуваймо, що диски як-правило лаковані.

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Лаки, грунтовки. фарби - все це легко знімається цією штукою. Так все відпадає що аж гай шумить, лишається чистий метал. Можна піскоструїти. А там далі поліровка і лакування.

9. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Я собі купував диски в такому стані, то поки я їх довів до пуття, то вирішив для себе що краще купити за 200 уй в ідеальному стані ніж паритися з ними.
    Цікаво буде почути твою думку з цього приводу після того, як ти з ними намахаєшся.
    Прокатка вийде десь 60 грн/шт мінімум, піскоструй 100 грн/шт, ну і потім покраска десь теж по 100 грн/шт. Так шо вони тобі 200 уй в сумі винесуть як пити дати. А за 200-250 уй вже можна шось і цікавеньке найти.
    Але не хочу тебе розстроювати, пробуй, може получиться.
    Тільки врахуй шо вони не просто покрашені, я таким якби металом покриті під лаком. Його відгризти дуже непросто. Також вони катаються лише по внутрішній стороні (причому з нагрівом) так шо лак трохи обгорить. А по, зовнішній, що видно на фото, їх рівняти хіба молотком. І після того, як все зробиш і покрасиш, не вздумай на них пшикати хімією для очистки дисків від нагару. Злізе все як соплі.

Останнє редагування: 12 бер 2009
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)