цікаво ваша думка скільки будуть вартувати,тобто скільки за них можна просити???гума там три зимових 195/60,і одна літня (пара зимової гуми там хороша)
думаю макс ціна дисків з парою гуми не повинна перевищувати 150 у.о. Але якщо ці диски привести в порядок то може бути толк, особливо якщо їх полірнути правильно. Їх легко полірувати, бо поверхня в основному пласка.
я дав за них 100у.о,планую зробити їх для себе,катати їх обовязково,великий +++ що це оригінал VW і це виробник Канада...тому думаю получиться гарний девайс...
Лаки, грунтовки. фарби - все це легко знімається цією штукою. Так все відпадає що аж гай шумить, лишається чистий метал. Можна піскоструїти. А там далі поліровка і лакування.
Я собі купував диски в такому стані, то поки я їх довів до пуття, то вирішив для себе що краще купити за 200 уй в ідеальному стані ніж паритися з ними. Цікаво буде почути твою думку з цього приводу після того, як ти з ними намахаєшся. Прокатка вийде десь 60 грн/шт мінімум, піскоструй 100 грн/шт, ну і потім покраска десь теж по 100 грн/шт. Так шо вони тобі 200 уй в сумі винесуть як пити дати. А за 200-250 уй вже можна шось і цікавеньке найти. Але не хочу тебе розстроювати, пробуй, може получиться. Тільки врахуй шо вони не просто покрашені, я таким якби металом покриті під лаком. Його відгризти дуже непросто. Також вони катаються лише по внутрішній стороні (причому з нагрівом) так шо лак трохи обгорить. А по, зовнішній, що видно на фото, їх рівняти хіба молотком. І після того, як все зробиш і покрасиш, не вздумай на них пшикати хімією для очистки дисків від нагару. Злізе все як соплі.