Володя 8067-7840341. Рихтує і малює. Живе на Кривчицях(Богданівська), працює на подвірі, сушка і бокс. Петро 80968367376. Підбірці. Є робот. За цих майстрів якість гарантую.
Зможу порекомендувати майстра в Янові ( Івано-Франково ), в якого фарбую зараз машину. Але точно про якість поки мовчу, маю забрати машину 01.05 в пятницю. Напишу точніше після того... Знаю одне - бере дешево. Можу спитати в нього про ціну тих робіт які хочеш ти. А фарбу вже підібрав ?
Ще непідібрав, спочатку хочу взнати скільки винесе мені то все зробити, а потім вже фарбу буду підбирати.
Та не всі майстри фарби підбирають... Є спеціальні магазини, або тре мати свою формулу... Як то майстер фарбу підбирає ? Хіба майстер при якомусь сервісі... А такий ВУЙКО МІСЬКО зі села, який фарбує краще ніж на сервісі, думаю, хрен щось в тому підборі розуміється....
svistun, Володя робить все сам. він видасть тобі повну калькуляцію. Ти приганяєш авто і забираєш готове. Порядний чоловік і ціна в нього приємна. Підбор і кількість фарби - це його справа.
А цікаво до нього можна звернутись з покраскою спойлера, бровок ітп.? Просто на днях має бути останній елемент тюнінгу з Польщі і виникає питання де то всьо пофарбувати приклеїти.
Как было написано так и ответил , хамите по моему вы по поводу переводчика , я одинаково владею несколькими языками , просто у меня нет украинской расладки и п удобнее для меня ... как человек может покрасить нормально если он не может даже краску подобрать ?
Як то закривати а ціна і який обєм робіт, яке ставлення майстра до клієнта і т.д. Мені треба буде робити відновлення лакофарбового покриття отож цікаво чи варто звертатись до того майстра.
Я ще йому не платив, платитиму як забиратиму машину. ставлення просто супер, порадить підкаже як краще і як дешевше. Відпишу як заберу.
Сьогодні їду на примірку до одного майстра маляра в районі дністровської, порадили славиться вмінням робити переходи, короче як зійдемся по ціні відпишу і викладу фото, ну і звісно координати.
Десь завтра після завтра маю забрати, бо в нього зараз небагато часу, готує БМВ 1939 року до виставки.