потрібна запчастина до коробки передач

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем serg9, 30 чер 2009.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Зламалася у мене запчастина біля коробки передач. трохи її укріпив, але чіткість передач залишає бажати кращого. Тому шукаю, може хтось запропонує дану запчастину. На розборах її продають разом з коробками, тому цікавить, може хтось продасть окремо або запропонує нову по нормальній ціні.

Потрібна взагалі-то чорна пласмасова штучка, на фото справа (1НО711202А - ричаг попереднього выбору передач). Але можу взяти і ці дві штучки разом (друга деталь 1JО711256 - елемент ведучий), залежить від ціни і наявності.
    Якщо пропонуватимете б/в - то зрозуміло що цікавить в ідеальному стані.

Останнє редагування: 30 чер 2009
  2. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Я подумав, що мабуть не всі здогадалися, де розміщені ці детальки, тому додаю ще одне фото для наглядності.

3. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Сорі, переплутав номера.
    Чорна пласмасова деталь справа має номер 1j0711256, вона потрібна в першу чергу, а металічна деталь зліва має номер 1h0711202a.
    Запропонуйте.

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Слухай, я планую викидати свої внутрішні органи. в мене така ж фігня стоїть. хтось там бравсь купувати все це. то може почекаєш і з ним домовишся. а ні - якщо в мене коробка залишиться - то я тобі це подарю

5. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Ок, домовилися. Виходь в аську, поспілкуємося.

6. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Може ще є пропозиції? бо в мене вона хоч і не поламалась(тьфу-тьфу) але на ладан дихає

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Нажаль пропозицій не поступало. Романопродді мені віддав свій механізм, але від В3 не підходить на В4.
    Тому готовий обміняти механізм від В3 на механізм від В4 :gamer:

8. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Мені потрібний такий механізм також, можливо від Б3 підійшов би оскільки багато чого від Б3 підходить , я б глянув і купив якщо підійде.

9. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    постараюсь сфоткати і виложити фото.
    на рахунок продажу, то не дуже цікаво, бо річ у тім, шо на шротах вперто відмовляються продавати механізм окремо від коробки. І я домовився там, що зможу його обміняти, якщо на коробку буде покупець, який захоче її ставити на В3.
    Або ж я готовий продати за ціну тих двох детальок, фото яких у першому пості. але ціна їх становить десь порядка 40 євро.

10. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Я краще тоді весь механізм в оригіналі з німців в "Автостопі" замовлю, мені Петро 140євро нарахува за все в зборі що іде від коробки :D . А ті фігнюшкт по каталогу нові оригінальзі з Фольсвагенгруп десь 30 євро коштують, ну і ціну ти загнув за б.у.)).

11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Я ж написав, що обміняв би на механізм від В4 б/в або на ті 2 запчастинки, які на фото в першому пості.
    ціну за б/у я не гнув, т.я. ціну визначає "Фольсвагенгруп", можеш купити і за 10 євро, я готовий обмінятись.
    не влаштовує - замовляй все в зборі за 140 євро. :mocking:

12. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    викладаю фото

13. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Це я в курсі...

Останнє редагування: 20 жов 2009
  14. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    все ще куплю/обміняю :music:

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    куплю. пропонуйте.

16. vitaliyo

vitaliyo Початківець

vw гольф 5
    В якому місці зломалася пласмаска?якщо під болтом то можна полагодити дуже просто.

Останнє редагування: 26 тра 2010
  17. 2NR

2NR Новачок

passat'98
    не папрся з ними))) колись памятаю на пассаті 4 міняли коробку, також зламалася пласмаска, по її приклпду за 30 хв. зробив детальку з металу, на неї накрутив болт для кріплення тросіка, і покрасив=))
    чіткість передач не змінилась, ніяких побічних ефектів))

18. 2NR

2NR Новачок

passat'98
    можу продати такий-же механізм від Б4 1.8, залишився з старої коробки, тільки треба пошукати його в гаражі))

якщо комусь треба, пишіть в ЛС

Останнє редагування: 31 тра 2010
  19. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    "такий же механізм" це який саме?
    з металічними кріпленнями чи з пласмасовим?

20. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    народ, запропонуйте хтось, а то скоро передачу включити стане неможливо !!!!!!!!куплю б/в в зборі або нове. запропонуйте по нормальній ціні !!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)