Відповідь: електротяга задньої двері Г2 Блін, шкода шо коли робив, не фоткав процес. Постараюсь на пальцях пояснити. Купуєш на базарі соленоід , це якраз і є електромагнітний привід Я брав руский, дев"яточний . Є по 15, є по 25 грн. Відрізняються потужністю. Я брав за 25. Виглядає приблизно так Тільки там 2 дротика (+ і -) На замку багажника є такий ричажок, при натисненні на який він відкривається. Може бути нюанс. Ричажок замка може бути закороткий і його треба буде на якісь півтора-два сантиметри зробити довшим. То не проблєма. Я зробив так: взяв кусочок залізячки (але жосткої шоб не гнулась), просверлив в ній з двох боків дірочки. Один бік прикручуєш до ричажка, до другого буде кріпитися спиця. В комплекті з соленоїдом йде така довга спиця десь 17 см. Твоя задача ту спицю закріпити з одного боку за кільце на тязі соленоїда, а з другого на ричажку замка. Причому тобі спиця 17 см не потрібна, її треба обрізати, там вистачить десь 5-6 см. Отже з"єднуєш ту всю конструкцію, один хтось тримає соленоїд приблизно так, як він повинен буде стояти, а другий подає на два дротика 12 вольт. Соленоїд має стояти вертикально, тягою вниз. Отже, коли подається 12 вольт, соленоїд скорочується, тягне спицю з ричажком замка - замок відкривається. Таким чином вибираєш найвигідніше місце і позицію для соленоїда і думаєш як би його в тій позиції зафіксувати. В комплекті йде металева планка з дирками, яку можна використати для закріплення соленоїда на дверці. Планку прикручуєш , а до неї вже сам девайс. Використовуються при цьому при потребі дрель, ту планку з дирками і шурупи (останні теж є в комплекті). Потім один дротик з соленоїда кидаєш на масу , тобто заземлюєш до дверки, а другий протягуєш через порожнину дверки, далі через через крило до підлоги чи як тобі там хочеться , коротше виводиш його якимось шляхом в район торпеди. Там уже як душа забажає. Хтось робить через сигналізацію, тобто замок буде відкриватися з пульта. Мені під ту функцію перекваліфікували кнопку увімкнення протитуманок на торпеді, яких у мене ніколи не було Тільки кнопку тоді треба трошки переробити так, шоб вона після натиснення зразу відтискалася, оскільки для спрацювання соленоїда достатньо долі секунди. Отаке. Звиняйте, якщо розповідь на пальцях незрозуміла Задавайте уточнюючі питання
Відповідь: електротяга задньої двері Г2 ОГО я навіть не знав шо то вмене а машині такий серйозний запльот є
Відповідь: електротяга задньої двері Г2 MARTINI Ти би ліпше написав як від мазди трос відкривання лючка, присобачити на Г2, о то би я почитав:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: електротяга задньої двері Г2 Гарно дякую MARTINI за таку докладну розповідь, я хотілось уточнити соліноїд наскільки знаю це електромагніт який просто притягує а тещо на фотоце тяга з моторчиком яка рухаєтьмя в двох напрямках, і якщо це тяга яка рухається в обох напрямках і вона - же кладеться на двері для роботи центр-замка то як памятаєш при спрацюванні вона залишається в тому же положені, а нам потрібно щоб мона повернулася назад - сама.
Відповідь: електротяга задньої двері Г2 Назад вона і повертається сама. Під ричажком замка є пружинка, яка той ричажок повертає у початкове положення. А оскільки соленоїд зєднаний з ричажком, то і він також повертається на місце. Квасс, насправді замутити з тросиком ще простіше , ніж з елєктрикою. Треба тільки знайти довгий трос. Спочатку я так і замутив, але виявилось шо трос досраки, дуже зношений, а тому надто тугий і тяжко було його тягнути, а потім не хотів нормально назад вертатися. Тому було прийнято рішення шо ну його нах і краще замутити кнопку. Дуже прикольно вийшло Приїзжай на з"їзд заціниш
Відповідь: електротяга задньої двері Г2 Ось тут э багато корисного з фотозвітом http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=42974