Вчора пригнав з Тернопільщини Mitsubishi Lancer. Машина 2007 року, пробіг був 37 тис. Зараз вже 38, за вчора трохи більше 1000 км проїхав)))) Машину брав в Підгайцях. Доречі сподобалось мені на західній, але дорога Львів-Рівне-Житомир, все в ремонтах в знаках 40-50-70 та обгін заборонено..... Сьогодні за оцінку, а завтра за номерами В машині працює все окрім коректора фар.
Дякую всім! http://auto.ria.ua/auto_mitsubishi_1513428.html 12200$ Машина мае комплект зимової гуми ( на ковпаках) та 2 літні колеса ( теж на ковпаках). Був битий передній бампер, його заремонтували, але погано пофарбували та посадили на місце. Дорогу тримає добре, сарай за спиною не відчуваеться , ніяких комплексів)))) Нажаль нових таких нема, в країні дефіци таких сараїв.
Завтра за бризговиками Sparco, жовтою наклейкою на лобовух Extreme чи форсаж, та синіми пісялками на капот Які бризговики взять? Жовті чи сині? Сині до пісялок гарно підійдуть)))) Сарай це супер!
як нва мене - це навіть не калхоз-тюнінг. А "хутір-тюнінх - комбайнер." нафіга тобі ці пілімпочкм сині на капоті????як в Капіндоса. і бризовики Спарко??? не вже не можна взяти оригінальні. ну на крайняк - універсальні???
з гумором в мене все Гуд. сам люблю погнати. просто ти так написав. і після твоїх тюнінгів моторів на Гольф, я подумав, що ти вже і в цій хочеш щось там мутити. В тому чмслі і розпрєдвал розрізати))))) ти масло, фільтри ремні поміняв?? який бюджет?? для порівняння треба....
Ну скажімо мій Г2 на квоері від Приори на кворері на пів корпуси відстае, я вважаю це гуд! А 2109 1.6 8-ми кл ( нового зразка) чіповану, зі збільшеним дроселем, "нулевіком", прямотоком на бампер дере.... А ззовні мій Г2 нормально вигляда, калхохного там нічого нема.
Дякую! В ваші краї тепер не скоро. Сподіваюсь до Євро2112 трассу Київ-Львів закінчать, от тоді і поїду)))