Парктронік

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Pol, 30 січ 2007.

1. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Народ всім раджу у кого високий зад до речі недорого порівнянно всього 166 гривень в Метро. Симпатична штучка.

• Подобається Подобається x 1
  2. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Відповідь: Парктронік

А детальніше? Як що і куда???

3. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Туди ще потрібна та картка... Є інформація по установчі, і експлуатації? Воно на всі мафинки підходить?

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А чого тим у кого високий зад? мені здається навпаки треба тим у гого низький кліренс і довга морда і задниця

5. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

а яб нерадиа, по перше знайомий розказував ті парктроніки дають збої ними добре коли тільки до глаткої стіни паркуєшся а коли до якогось авта може і неспрацювати, по друге на дворі 21 сторіччя а парктронік вчорашній день яб якби вже брав то підскладавби гроші на камеру заднього виду:mrgreen:

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

то тобі не фотошоп то реальне життя мене вже зовсім не пре ставити в свій гольф шось дорогше 100 баків (то недоцільно) от коли продам куплю шось новіше тоді вже шось думати

7. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

можливо але думаю камера дешевше коштує, ну якшо нема монітора тоді вийде і більше 100, може тий правий

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а самий ліпший парктронік то - Фаркоп

9. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

це точно:mrgreen:

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене як був Пасат там був фаркоп і тому я ніколи не напрягався коли десь біля сціни на зад здавав

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

я також в Метро бачив ці парктроніки, дорожчий і дешевший, також буду ставити якщо не продам свою Пасю.
    В Пасата задній хід гірше видно ніж в Джетти і як би я не крутив на стоянці (а впарковуватися мушу впираючись в бампер другої машиши) то така штука є корисною без пантів.
    а для того в кого малий кліренс він нідочого, парктроніком бордюр не відчуєщ нажаль.

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    2 Мартіні

і коли нарешті в мене появиться шостий значок Фольцвагена?

13. Pol

Pol Super Moderator

Скажу так збій дає всьо в нашому житті і навіть життя дає тріщини.
    А то що тобі знацомі кажуть то не вір їм. Я провіряю вже тиждень на рахунок збоїв.
    Я скажу більше я заклеяв всі чотири датчики чорною ізолентою і припаркувався точно до стовпчика. відстань бачить і Фаркоп теж бачить. А камера то понти для тих в кого шия не повертається. і взагалі як можна побачити відстань по телевізору ти що там зум будеш ставить?

• Подобається Подобається x 1
  14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

розкажи пліз детально роботу пристрою саме того за 199 грн.
    розкажи пліз детально роботу пристрою саме того за 199 грн.

15. Pol

Pol Super Moderator

ціна 166,80 сверлиш 4 дирки на відстані вказаній в інстр. ( сверло є в комплекті) вставляєш датчики в отвори дроти заводиш в багажникв праву сторону.Справа під обшивку в багажнику монтуєш маленьку коробочку в неї втикаєш датчики. і живлення , живлення береш від лампи заднього ходу. спереду на панелі або де тобі угодно ставиш табло і кабельок виводиш аж назад в багажник до тої коробочки.
    Тепер про тоботу: якщо при вкл. задньої передачі ззаду є перешкода тобто від (стовпця до стіни) я маю на увазі ширину, на відстані від 2-до 1.5 метра воно пише відстань, від 1.5 метра до 0.4 метра (40см) воно показує віддаль і ще досить голосно пищить і то чим блище тим інтенсивніше, а при віддалі від 0,4 до 00 метра воно пише що відстань 00 і безперестанку пищить. Тобто воно залишає 40 см для того щоб твій фаркоп не зробив комусь дирку в бампері. Крім того воно ще показує де перешкода зліва чи справа.

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

хріновато щось
    40 см а пише два нулі то фігово
    я думав чому інакше
    бо паркуюся притул, тому крок відстані 40 см є завеликим, але таке його життя мабуть.
    дякую.

17. Pol

Pol Super Moderator

А ти собі зеркало постав як на Автобусах:-D

18. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Ставили такие парктроники купленные в Метро. Правда было это месяца три назад. Работали отлично. Проверяли и на авто, на стене и руками. Все работает.
    Если интересует - парктроники на 2 датчика от 22 у.е., на 4 от 42 у.е.

19. Pol

Pol Super Moderator

во во чув Кіндер.

20. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

це з установкою???

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)