Драг Єлік і Піонер - викликаю вас на драг як тікі зійде сніг! Піонеру я маю програти білизько двох корпусів а Єліку корпус десь.... а взагалі народ, є така фішка шо як на спідометр дивитись трошка не під прямим кутом то вже сто то насправді 95 або і 90... а ше секундомір можна втикати і 9 разів запізно і виключати зарано
Драг Ну то і мені тре когось викликати на драг :mrgreen: Значить викликаю CAT'а на драг, катнемся, бо планую з 11 сек виїхати, але думаю не суттєво :twisted: ТАЗ 1.4 карбюратор VS Golf 3 GTI :mrgreen: Клуб 08 проти Вольксваген клубу :grin: Але не раніше відкриття драга, десь в квітні.
Відповідь: Драг! Викликаю Флая!!!!!!!! Після того як поставлю собі новий двіг!!! Флаю, тобі кінець!!!! Молись або продавай свого пасата вже, щоб уникнути поразки!!!!:twisted:
Відповідь: Драг! але блін, драг всеодно не визначить як хто до 100 розганяється, бо то на 402 метри гонка а за 402 всі більше 130 набирають а деякі машини до 100 розганяються швидше за всіх а потім плужать і навпаки - є машини які мають майже одинакову динаміку розгону від 60 км/год і аж до кінця траси.
Відповідь: Драг! Тополь - так-так, звичайно друже Коли поміняєш двигу то і поговорим думаю років два-три в мене є в запасі доречі питання в тому чи поїде машина після того як ти своїми кривими руками двигун поміняєш
Відповідь: Драг Приймаю виклик але поперше то невідмене залежить ато машина татова і як ви знаєте прав в мене ще нема а подруге невідомо чи моя машина доживе до весни (я маю наувазі продаж)
Відповідь: Драг! :-D Довірся мені... Окрім того, щоб змагання були чесними - я ще й тобі потюню двіг своїми майбутніми золотими руками! Будеш літати... :-D
Відповідь: Драг! Продаш учетверо дорожче... Все ж таки буде іменний тюнінг від рейсера тополя! :mrgreen:
Відповідь: Драг! Піонер! не до весни а до того як зійде сніг! і ненада тепер відмазок всякіх мені.... зара ше єлік скаже шо він не поїде...
Відповідь: Драг! ніхрена я невідмазуюсь!!!!!!!!!!!!!! я тільки за хай но тільки сніг зійде:twisted: я тата всетаки вмовлю скажу шо його хоче гольф порвати тоді він офігеє і вижме з неї все шо вона може, і
Відповідь: Драг! Я раніше квітня не зможу бо ще мотор не зібраний, а його ще обкатати хоч з 1000 км потрібно.
Відповідь: Драг! Ну якщо вже ніхто не погодиться, тоді я стану на драг з тобою, мені буде дуже стидно, але маємо що маємо (довбана коробка автомат) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Драг! а я мже мабуть і непоганяю бо мій брат получив хворобу під назвою тюнінг і швидкість і після розмови з славетним КВАСОМ саме зарас знімає шось там з мої машини і на свою ставить
Відповідь: Драг Нема проблем, але на наступний раз пиши на тюніннгльвівюа, а то я тут рідко буваю, так що міг би і не знати про "виклик":mrgreen: