Безномерна панель

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Travel, 27 лют 2007.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    в мене безномерна вварена панель мене вже декілька раз зупиняла кобра і інші підрозділи, дряпали ту панель рухали, десь там дзвонили шось виясняли, але па канцові відпускали, а сьогодні наші львівські як причіпилися до мене, то я аж в райвідділ попав, кажуть шо мені треба возити ше якийсь акт чи шо... бо я в тій суматосі так і незрозумів. Добре шо знайшовся дятько і забрав мене з відтам разом з машиною!!! Хочу запитати шо то за папери я маю з собою возити шоб мене не рухали !!!

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Безномерна панель

Ну здрасті. А менти шо не сказали, за відсутність якого документу тебе затримали? У райвідділі було й питати

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Нічого не треба возити крім документів, які засвідчують право власності на транспортний засіб та право керування ним. Це твоє законне право, яке не має права ніхто відібрати. Якщо на цю машину тобі офіційно видали техпаспорт, значить це документ, який дає тобі право власності, що гарантується конституцією і не може бути відібране за винятком рішення суду по конфіскації майна. Щодо панелі - я не знаю, що написано в твоєму техпаспорті, але якщо там щось не так написали, це проблема тих, хто писав чи оформляв машину, і аж ніяк не твоя. Тому тебе НІХТО не має права і підстав затримати до відповідного рішення суду або санкції прокурора. Тим паче везти у райвідділ, оскільки транспортні питання це взагалі не їхня компетенція. Раджу не дозволяти собі так з собою поводитися, бо будеш заробляти тільки на ментів.

P.S. Для постійного спокою рекомендую за гривень 50 попросити приватного юриста підготувати всі документи, які регламентують права а також поведінку працівників ДАІ та твою в подібних ситуаціях. Якщо ти роздрукуєш витяги з законів і показуватимеш ментам, ситуація не повториться. Правда, тобі доавдеться безкоштовно вчити тих ... не буду казати яких. А якщо хтось таки наважиться порушити закон - просиш посвідчення (він зобов'язаний показати на вимогу водія), записуєш прізвище і повідомляєш, що їдеш до адвоката або відразу в суд - його претензії змиються як водою, перевірено. В решті-решт то твоє право, а судовий процес в таких випадках 100% виграшний, головне скласти протокол про затримання чи вилучення машини і (!) зафіксувати всі докази того, що менти хотіли тебе затримати на цій підставі. Успіхів.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

То все було б добре, якби в него хоть техогляд був :) А так , йому тільки рот до ментів відкрити із цитатами законів, його гольф одразу на штрафмайданчику опиниться...

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

На штрафмайданчик за відсутність талона не забирають, можуть забрати за відсутність техогляду. А це треба доказати документально, причому на місці, що є неможливим.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Орку, ти словоблуддям займаєшся :) Нема документа - нема техогляду

7. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Помиляєшся. Ти міг втратити талон, загубити, в тебе могли вкрасти і ти міг поміняти лобове скло, а зі старого він не відклеювався. А техогляд ти проходив. Є передбачене покарання за непроходження ТО і немає за відсутність талона. Це звичайні юридичні норми. Перед тим як робити висновки про чиєсь словоблуддя - поговори з профільним юристом, бо хтось може зробити висновок про твою освіченість :)

П.С. Коли ти погоджуєшся на міліцейський "розвод" і корчиш з себе овечку, ти підтримуєш корупцію і бардак, надаючи злодіям ще більшої впевненості.

• Подобається Подобається x 1
  8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Дякую тепер буду знати, я в принципі так і думав, просто мєнти мене розвели як маленького - більше не дамся !

9. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

А може таке у тебе уже є і ти поділишся? :razz:

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

... копію протоколу мєнти видають чи не видають, бо мені ломаються не хочуть видати, що їм можна відповідати коли я справді хочу копію протоколу? (щоб якось потім доказати що ти не слон)

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Найкраще в таких випадках радитися з юристами - зробити роздруковку закону, з нею прийти за протоколом. Якщо не дадуть - на місці скласти акт про відмову видачі, де вони, вказуючи свої прізвища, повинні дати пояснення відмови. Якщо відмовляються ставити підпис - записуєш на диктофон, береш свідків і в суд. Довго в суді з таким не бавляться - рішення на твою користь, і допобачення.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)