Коррадо-клуб www.corrado.su зробив власний настінний календар на 2010 рік. Спеціально для календаря провели професійні фотосесії найгарніших машин в клубі, тобто на календарі не якісь там каталожні чи інтернетні картинки, а фото реальних машин , в основному з Києва і Москви. Як на мене вийшло офігенно. Треба буде і нам на 2011 шось таке замутити Зараз формується тираж, можливо, якщо хтось із наших має бажання собі замовити Коррадо-календар шоб прикрасити стіну вдома, в офісі чи в гаражі, то свистіть мені або зареєструйтеся на коррадо-форумі і впишіть себе в темі для замовлень. Розміри календаря 30х25 см Ось як він виглядатиме:
- добавлю то є ціна "поки що", пізніше коли всі бажаючі відпишуться і буде сформовано остаточний тираж - ціна думаю поміняється в нижчу сторону.
Якраз класно))) Зима: Г1 ваш, Г2, Г3 чиїсь Весна: скіроко Мк1, Мк2, корадо Літо: пасік Б3, Б4, Б5 Осінь: поло, венто, Т4 Ну пори року міняти можна))) Але загалом так зробити якось) Більше машин інших моделей вроді нема в клубі в нас)
Взагалі-то по правильному на календар попадають не ті, хто хоче, а ті, кого ми заставимо бо у них найгарніші машини
ги! от якраз тихенько підчитую темку. слідкую за дерибаном ))) і Мартіні накінець-то озвучив моє питання-відповідь )))))))))))))))))))) чесно? не в обіду, але нам до тих корочок, як до моря... чорного... А робити календар, щоб зробити... СЕНСУ?
Взагалі-то фотошоп і професіоналізм фотографа роблять дива, хоча, звичайно, і тим дивам є межа, все підряд не можна тулити на календар, принаймні крупним планом точно.
Я думаю в нашому клубі набереться 12 машин вартих уваги. Не обовязково з якимсь тюнінгом, просто ідеально доглянутих.
Олег, пам*ятаю Г1 правда з закритим дахом на снігу дуже зачотно виглядав! Впевнений, що з відкритим дахом виглядав ще гарніше!