Відповідь: Перший клубний з"їзд Ну що перший зліт відбувся і я думаю що дуже навіть вдало!!! А головне що шашлик нам порізали, так як і ми просили, на малесенькі кусочки.
Відповідь: Перший клубний з"їзд Отже зїзд відбувся! приємно було зі всіми познайомитись! класно провели час! чекаєм на наступний
Відповідь: Перший клубний з"їзд Народ, я тільки коли роз"їзжались помітив, шо ми загубили Жору на Поло
Відповідь: Перший клубний з"їзд Да ребята мне я остался в восторге от нашей встречи чесно скажу понравилось много нового узнал о своей "Сиротке" но, но нужно подыскать другое место вместо етой шашлычной к стати скинте фотки(Спосибо)
Відповідь: Перший клубний з"їзд Що характерно, в голосуванні взяли участь 9 чоловік, за 5 травня проголосували лише 7 , а на з"їзді нас було 12+дама Містика !
Відповідь: Перший клубний з"їзд Ви мене не загубили, я сам загубився. Просто мав невідкладні справи і треба було їх порішати. Наступного разу буду з вами! На рахунок шашликів, я можу сам приготувати їх (в мене ніби це непогано вдається), та й уху теж вмію готувати, але це при умові виїзду на природу з ночівлею, з наметами... До речі, шось вирішили на рахунок наступного зїзду клюбу?
Відповідь: Перший клубний з"їзд Ну что! Как по мне, то отлично прошло!!! Приятно было с новыми людьми познакомиться, да и увидеться со старыми знакомыми! splin, это вышло спонтанно туда поехать. В следующий раз полюбому будем другое место искать.
Ну що казати?.. Ми просто супер-пупер-мега-ультра-кльові пацики! Було супер! Хто має фотки - кидайте. Наразі показую свої. Приємного перегляду. Перший Ластівок зльоту Перший транспорт Він же, але ззаду Краса Неземна Найпунктуальніші учасники тусовки Наша Гордість Гордість машин Це старт. На фініші дві машини в одну фотку не помістилися сорі. Ми вже не тусовка а мафія! Подивіться, яке Сонечко завітало на наші збори! (Андрій, я не про твою машину) Як і ведеться, найпочесніші колони з найважливішими перцями їздять тільки у супроводі охорони та міліції А колона була дуже довгою... Крутий Мартіні Шашлична. На стоянці не залишилося вільного місця. Тому продавці казали "Хлопці, тут дорого. Їдьте звідси" П'янота. До речі, шашлики були смачні. Щоб зрозуміти це, достатньо подивитися на будь-кого з героїв Безалкогольне пиво було як справжнє. Правда без алкоголю. А тут є зображені нові гості.
Відповідь: Перший в Західній Україні з'їзд ВВ-мафії. Фоторепортаж. scirocco ти кросавчег! Пропоную за бюджетні кошти клубу (4 грн) купити афтору якийсь приз !
Відповідь: Перший в Західній Україні з'їзд ВВ-мафії. Фоторепортаж. Да действительно красиво получилось когда следующий "збор мафии" я хоть немного увидел даже как моя "сиротка" со стороны выглядит(спосибо)
Відповідь: Перший в Західній Україні з'їзд ВВ-мафії. Фоторепортаж. нарешті я добрався до сайту, а то з суботи в мене нет глючив. таааа, мушу "нам" сказати, шо постарались.... а нас і справді було багато =) а на з"їзді я шось навіть не помітив =) переглядаю фото і торчууу все ноу коментс!!
Відповідь: Перший в Західній Україні з'їзд ВВ-мафії. Фоторепортаж. Нарот супер но мне так жалко что я не смог приехать я был в сталице нашей Родины!(((((((((((( смотрю на фотки с шашлыком и облизуюсь))))))) а -ДАi- с вами пивко попивали?гы))))))))))) в следущий раз я с вами!!!!!!!!!!!
Відповідь: Перший в Західній Україні з'їзд ВВ-мафії. Фоторепортаж. Оресту... Дякую друже дезігнер за номери "моєї мрії" 9999 - мої улюблені номери як і 666 : )))) а вот тобі фотки не вдалося відправити, повна напасть... то був Юрко...
Відповідь: Перший в Західній Україні з'їзд ВВ-мафії. Фоторепортаж. можна і перевернути А фотки пробуй ще - в мене пропускна здатність каналу - до 2 мб. Тому варто їх зменшити до 1-1,5 мб.
Відповідь: Перший в Західній Україні з'їзд ВВ-мафії. Фоторепортаж. Взагалі фотки варто робити по 50-100 кіло, не більше
Відповідь: Перший в Західній Україні з'їзд ВВ-мафії. Фоторепортаж. Головне жиби були, 50 к вже зробимо...