DEMO-car клубу

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем svistun, 22 бер 2007.

?

Р’Р°С?Рµ ставлення РґРѕ купівлі демо-РјР°С?РёРЅРё для клубу?

1. Я згоден брати участь у придбанні машини для клубу

8 голосів
    44,4%
  2. Я не згоден вкладати в це свої гроші

10 голосів
    55,6%
  1. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    Народ оскільки Тополь ще міркує на рахунок цієї машини, я маю на увазі Г2 с мотором 1,8 КR 16V, ми реально можемо купити її для клубу? Хотілось би почути думки всіх учасників клубу!

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: DEMO-car клубу

нашо?

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Спершу треба подумати , що ми будемо з нею робити

І якшо вже робити такий клубний проект, то може варто подума про більш заряжену машинку? Купити наприклад в Польщі за 1000 баксів Корадо G60 або VR6 і тут з него зробити канхветку.

Для такого проекту потрібні клубні майстри, які зроблять то не за ринковою ціною, а значно дешевше. Моторист, кузовщик, маляр. Бо якшо платити за все по повній програмі, то клуб такий проект може не потягнути. Он навіть карточки за 30 грн не всі купувати хочуть, де вигода очевидна, а тут йдеться про вкладання немалих грошей в іміджевий проект, які певно і не повернуться.

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну та шо з тим гольфом зробиш як шо він без доків, їздити і хизуватися не ивйде, шо просто потім тупо порозтягувати по запчастинам, давно пора зробити якийсь фонд клубу або придумати масові заходи які принесуть кошти і вже на ті кошти купити якогось фольца розмолювати під атрибутику клубу і заряжати його по повній!

5. svistun

svistun Active Member

6. svistun

svistun Active Member

Це все можна організувати. І ти це прекрасно знаєш без мене! Кожному майстру чи організації потрібна реклама, це для нього також дохід і дуже великий! Эсли очень захотеть можна порнуть и взлитеть!

7. svistun

svistun Active Member

Я не маю на увазі конкретну цього гольфа! Я взагалі пропоную розпочати такий задум! Тим більше.Головне те що він не у розшуку. А на рахунок документів: Можливо у нас є на форумі люди які знають когось з ДАІ з ким можна домовитись на рахунок документів!

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

помоєму то ше не на часі........

9. svistun

svistun Active Member

Давай подивимось: Наприклад 15 квітня у нас усіх невелике немале свято, ми запрошені на зустріч біля оперного, уяви собі скільки людей зацікавилось такою машиною? За один день після такої виставки наш клуб збільшився б удвічі навіть якби при вступі був перший внесок!
    Приїжджай на зїзд, і там я наведу тобі наведу безліч аргументів чому саме на даному етапі це нам потрібно!

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

ок, я давно вже мрію приїхати.....
    Помоєму більш ефекитвніше буде якшо буде багато имашин з наклейкою адреси нашого клубу, можливо я помиляюсь
    А ти впевнений шо всі гроші здадуть?
    сама машина скіки грошей потяне потім шоб гарно пофарбувати то ше 1500 зелених
    акустика не менше 1000
    зовнішній тюнінг тож не менше 1000
    І де ти хочеш гроші взяти, я гроші не заробляю тобі для мене це буде тяжко, хоч я би і хотів шось зробити для клубу

11. svistun

svistun Active Member

А хто говорить що одразу 3500 треба назбирати на тюнінг? Це можна зробити поступово! Головне щоб було що тюнінгувати, а решта питання часу!;)

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

машина 1000 баків доки обійдуться десь в 2000 плюст ті всі довідки всяки штуки то вийде трердих 4000, краще знайти якогось падуставшого вольца і тоді вже як ти кажеш поступово доводити його до ладу а далі і до тюнінгу справа дойде!!!!

13. svistun

svistun Active Member

Повністю з тобою згідний! Доречі напиши мені смс на рахунок твоїх проблем в Політехнічному, бо може бути пізно!

14. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

сорі за офтоп неможу видзвонити одногрупників які памятають ті всі штуки і здавали їх бо більша половина групи вчиться так як і я тобто ніяк!:cool:

15. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Хоч і далеко від родіни і нічєм памочь нє смагу, але суто теоретично скажу своє.
    Не претендую звичайно на останню інстанцію, але "обличчя клубу" без доків - сакс!
    Хоч воно теоретично і важко уявити, але було краще шоп один одноклубник був готовий їздити на такій машині весь час і всі ймовірні прибутки від наприклад цього проекту вкладав в авто, відповідно покраску і т.п. А друзі помагали чим могли підтримати цю ініціативу фізично чи морально чи теоретично.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ну, скажемо, я готовий ті прибутки вкладати в своє авто, тільки спершу треба щоб хтось був готовий мою машину фінансувати :)

17. svistun

svistun Active Member

Я вже про це говорив, і зараз зявиться таких людей дуже багато. Тому потрібна незалежна машина яка не належить нікому з учасників клубу! Просто помисли логічно! якщо ми хочемо зберегти цілісність клубу то це неварто робити, на мою думку!

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

ну полюбому на когось та машина має бути , так шо без драки не обійдеться :)

19. svistun

svistun Active Member

Я думаю ніхто небуде проти того щоб вона була зареєстрована на тебе як на адміна, але я вважаю що це не повинна бути машина якою будуть їздити кожен день! Ти як вважаєш?

• Подобається Подобається x 1
  20. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Во во, в кого та машина буде стояти хто нею буде їздити??? Скаже чесно з того нічого невийде!!! По перше де взяти такі гроші, треба що в клубі було в три рази більше людей, і не таких студентів як я а то мені нема де взяти навіть ти 100$ , а таких хто має ті гроші!!! Якшо то потрібно тільки для реклами то краще взяти Ігора гольф як Адміновий і зробити наклейки кольорові, і тоді вкладати в ньго гроші, але зрештою про таке треба на зїздах говорити!!! якщож всетаки купити, виж всі намашинах, то ж щоб вона нестояла і негнила, може дасте мені шоб я напари їздив і рекламував:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)