Вул Зелена 321 (біля Іскри) Карта http://maps.google.com/maps?f=d&sou...9662,24.074596&spn=0.003317,0.010568&t=h&z=17 0677518845 Роман або Ігор
ціни дійсно здивували,причому є і на сеати дещо теж Ріспект ! ! ! кого цікавлять дрібнички по сеатах 097 798 798 3 дзвоніть дам тел людини часто возить з-за бугра і якість здивувала .
хлопці, а є у когось прямий тел. до Володимира?? а то щось по тих контактах тільки Тарас та інші хлопці...
067 751 88 45. Цей номер в мене записаний як цей шрот. Там просто декілька людей які піднімають турбку. Тому і імена різні. Я завжди туди дзвоню - цей номер робочий. Питай чи це шрот і далі питай що потрібно.
Там по дрібничкам добре закуплятись. Купу раз заїзжав до них і завжди залишався задоволеним і ціною і наявністю.
був нещодавно на цьому шроті на зеленій.Мега бомбезно все,найшо все що шукав,і головне ЗАНЕДОРОГО!!!!!
Може взялися за розум з цінами) Мені за склопідйомник загнули 800 грн дешевше було купити не оригінальний новий.
там завжди так було,недавно брав собі випускний колектор на 1,8 бензин заплатив 100 гр.де ще знайдеш за таку ціну.
Все там дешево. Але деякі унікальні речі в них дуже і дуже дорого. Може їх хтось дезінформує, тому вони такі ціни великі дають деколи. Але все одно хтось це купляє, може попередньо сильно сторгувавшись.
І я там вчора був, бачив двох людей, на бірюзовому гольфі 3 і на венто (на колір не звернув уваги, бо було вже темно), може когось із "наших" був))) А про шрот, там дійсно є з чого вибрати і ціни приємно низькі, працівники нормальні, пів години допомагали мені в тій ванні ритись шукати одну фішку, при світлі фонаріка)))
незнаю, були з другом натижні, шукали всяку всячину йому на Г2-немає ніц... а колись тих пластмасок відрами там було-вибирай шо хоч. для мого теж не ахті