Протокол

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем peGas, 26 бер 2007.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Комусь проходили протоколи?
    Бо мені ше ні один не прийшов

2. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Відповідь: Протокол

кажуть шо рідко приходять - там стільки багато справ шо суд не всі розглядає і деякі просто відсіюють.... такшо не переживай:)

3. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Ти бійся бо принесе тобі поштарка протокол і забуть тебе в тюрму, а машину твою відправлять на вічні муки!:mrgreen:

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
    як добре шо є люди які мають хороше почуття гумору

5. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Хто сміється, той довго живе!

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

і я так кажу

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    протоколи насправді приходать якщо з іншої області то приблизно 6 місяців опосля, а якщо зі львова то 2-3 місяці опосля, правда вони то по дарацки роблять.
    присилають бумажку явитись за якоюсь там адресою якогось там числа.Чого і для чого не пишуть.
    ти приходиш а вони знаходять тебе по своїх картотеках і виписують тобі суму і рахунок по якому платити.
    на моє запитання чому не можна було мені замість тої бумажки прислати номер рахунку і суму і за що я маю оплатити, вони сказали що така процедура.

та і вони працюють з 10 але раньше 10-30 там нікого нема. Дуже совісні бережуть роботу.

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

дивно деяким вже біьлше року буде і ше не приходили.........

9. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

можливо суд вирішив що деякі не порушували, або може ще прийде.

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я думаю шо вони будуть розглядати спави посерйозніше типу пяний за рульом або перевешення швидкосіт а не то шо я знак не замітив і там штрав 8,50

11. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

а цікаво якщо не замітив знак про обмеження швидкості, або краще обрив?

12. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

про обмеження швидкості то інша парафія, або колия не побачив знаку і створив аварійну ситуацію наприклад виїхав на сумгу зустрічного руху

13. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

аварійна ситуація то прийде якщо вони не брали на понти і якщо віддали протокол.
    а може і не прийде може ти невиноватий і може просто всі решту їхали по зустрічній а ти їхав правильно.
    да здаствуєт наш суд, самий гуманний суд в мире.

14. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Протокол може прийти до 3 років, тобто якщо ти порушив а, судовиконавець прийшов через 3 роки то то штаф не дійсний, а наскільки я знаю то процедура така - протокол попадає в суд, суд висилає повістку на порушника (як правило повістка потрапляє прямо в смітник і нікуда не йде) далі справу розглядає суд який розмір шрафу дати, потім документи передають судовиконавцю, судовиконавча служба шукає тебе за вказаною адресою і представляє тобі величину штрафу яку ти повинен заплатити, але якщо в протоколі був вказаний невірний адрес проживання порушника - тоді даний штраф аноюється - думайте!!!

15. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

підробляйте адреса в техпаспорті :haha:)))

16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Мені один раз прийшов протокол. За неправильне паркування - я завжди ставав на місці де бабулька продавала насіння, тим самим боровся за читоту робочого фасаду (за день з лушпайок і голуб'ячих фекалій можна було зАмки будувати, але мені часто вдавалося приїзджати раніше і рятувавти ситуацію). Одного разу ми приїхали одночасно. У мене було більше коней, тому коронне місце заяйняла моя машина. Бабка не здалася - подзвонила 02. Менти чекали на мене годину, в результаті перепросилися і сказали, що мусять написати, бо виклики реєструються. Вони написали і поїхали. Я машини не забирав, але через місяць прийшов протокол і повістка в суд. Ідучи в суд я озброївся шоколадкою. Коли прийшов на "засіданні" сиділи 3 цьотки з папками протоколів. Коли почули всю історію, інспекторів назвали "повними дибілами" і рвучи той протокол попросили в мене пробачення за те, що забрали час....

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Шановні учасники дорожнього руху!
    Будьте взаємоввічливі і знайте свої права, а також деякі цікаві моменти адміністративного провадження.
    По-перше: вас мають право притягнути до адмінстративної відповідальності за порушення ПДР (шо є адмінпроступком) протягом 2 місяців після вчинення порушення (ст. 38 КУпАП). Тобто, коли гаєц складає протокол, треба слідкувати, шоб він ставив реальну дату (не лишав пусте місце, не ставив наступний місяць, і т.д.).
    По-друге: якшо суд не розглянув протокол протягом 2 міс. після вчинення порушення, то він його вже і не розгляне (бо судді переважно розумніші за гайців, і прострочені протоколи до провадження не приймають), якшо ж до вас прихлдить постанова суду, винесена пізніше, ніж за 2 міс після складення протоколу (вчинення порушення), таку постанову можна і ТРЕБА оскаржити.
    По-третє: навіть якшо протокол розглянутий судом вчасно, то варіант, описаний Poloм "присилають бумажку явитись за якоюсь там адресою якогось там числа.Чого і для чого не пишуть.
    ти приходиш а вони знаходять тебе по своїх картотеках і виписують тобі суму і рахунок по якому платити
    " не канає. Ви маєте право отримати на руки ПОСТАНОВУ судового засідання про притягнення до адмінвідп-сті з заначенням статті, суми штрафу.
    По-четверте: в нашій країні надзвичайно досконала виконавча служба:lol:, в них вагон роботи і постійно міняються кадри, тому невелика імовірність того, шо до вас прийдуть.
    Крім цього, пропоную робити так: при заповненні протоколу казати гайцам, шо не працюєш (шоб на роботу не прийшли, це для тих, хто працює в державних канторах). Коли держвиконавець зайавиця додому, казати "тут такий не проживає, виїхав недавно в штати, або ше там кудись", в обличчя вас він всеодно не знає. (термін позовної давності-3 роки після винесення постанови суду, якшо прийде пізніше (реально, є унікуми, яки відкопують стару справу і роблять показник)-посилайте нах)
    По-п*яте-не будьте лохами (лохізм-це тяжка хвороба), не ведіться на розводи і не давайте нікому дєнєг просто так.
    Якшо гаєц каже, шо хоче скласти протокол, кажіть йому "Давай складай, але я його не підпишу, а якшо і підпишу, то з запереченням, крім того, складай протокол і підписуй в моїй присутності, всі пусті місця в протоколі закреслюйте". Взагалі, показуйте гайцам шо ви так само грамотні і питайте П.І.Б., номер посвідчення.

Пи.си. Якшо внатурі порушив і гайци ведуть себе коректно-тоді не сперечайся і підписуй, якшо наламав дров конктретно-старайся домовитись і не клєй понти, принаймні я дотримуюсь такого принципу.

• Подобається Подобається x 1
  18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

хороші поради....
    А звідки ти знаєш шо біьлше 2 міясців вони не приходять?

19. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Трохи уважніше читай :протягом 2 місяців після вчинення порушення (ст. 38 КУпАП).

20. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

перепрошую за не уважність

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)