Вчора сталась халепа.....пробив підон картера..... Дзвонив на шрот в с.Гаї і на МРЕВО ніде не має.... Хто може чимось помогти..... Зварювільні роботи не поможуть....Розлетівся на кусочки .... пізніше якщо буде комусь цікаво викладу фотки...
Це трохи проблема знайти. Ніхто не буде розукомплектовувати двигун. Піддон буде продаватись з двигуна який не піддається ремонту, а такий зустріти трудно. Дай код двигуна, обєм і модельний рік. Десь в середині тижня хлопці їдуть в Польщу за двигуном. Попробуєм там пошукати.
Привіт Олег, скинь мені на мобілку, або тут дані про автомобіль, та номер шасі. Щось попробую допомогти.
Трудно сказати точно, бо невідомо що поляки захочуть, але думаю не більше 150 дол. але то ще треба знайти.
І знову привіт. Якщо є пару вільних хвилин, може глянеш ще разок за підоном... В нас знайшов тільки в с.Гаї, але там 150$ загнули... (всюди де їх немає то по 100 =)
Знайшов доречі підон... Кому буде треба можу дістати дешевше новий, чим б.у. Ті рагулі на шроті вже обнігліли повністю !!!