клубна машинка

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 29 тра 2007.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Свідомо створюю нову тему, щоби в ній ми могли обговорювати наш проект, який вже фактично починає стартувати. У подібній гілці тема зайшла імхо надто далеко, через флуд її складно читати.

Отже. Велика подяка нашому малоактивному учаснику krilov, завдяки якому наша мрія стає реальністю. Сподіваючись на підтримку з боку Олега М., насмілюся сказати, що є машина, з якої ми будемо робити справжній ралійно-драговий апарат. Вона - темнозелена скірочка, зараз стоїть у Києві. З двигуном будемо думати спільно, зараз машина починає розбиратися, очевидно скоро будуть перші результати роботи. Первинний бюджет роботи та запчастин - близько 1000 доларів. Цю суму ми спробуємо покрити власноклубно. Звичайно, будуть поточні витрати, тому звертаюся до всіх, хто може допомогти для створення першого подібного в Україні проекту, імена спонсорів увійдуть в історію цього витвору. Згодом, коли машина буде готова, на неї робимо спортивний техпаспорт і вона їде до Львова.

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: клубна машинка

:-D Привіт! Я завше готовий!!! Тільки прошу розтлумачити. Бо мені Krilov сказав що це купа хламу.;-)

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Крилов прав. То дійсно купа хламу. Але і з тієї купи хламу, приклавши дуже гарні руки(якими обладає Крилов) + гроші і зробиться гарне авто для раллі! ;-)

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Так, прошу розтлумачити конкретно всім!

А бажаючим підтримати проект нагадую, що вся інформація для цього є на головній сторінці сайту!

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

що саме тлумачити? питання - в студію!

А взагалі все дуже просто - хлопці з Сибіру Запоріжжя та Києва хочуть зробити львівянам суперкар. Поки останні все тільки говорять :)

6. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

Хто говорить, а хто діє? В більшості це дії, а не балачки, і успішні дії!

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Перепрошую, нагадую, я виїхав в сибір не на завше ;-). Якщо точно то родом я з Рудок, 12 років прожив в Києві, а моя "база" в Городку. (перепрошую за оф-топ).
    По темі: Я готовий брати участ в проекті. Правда мені важко в тому планні, що я на відстанні від вас. Для просування вперед хотів би знати алгоритм просування. Цеб-то:
    1) Задача
    2) Схема розвязування задачі (технології і т.п.)
    3) Кошторис (хоча-б в першому наближенні)

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Хто ці герої і що саме вони роблять? Не треба зайвої скромності

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Та пожартував я. Спакуха, всі свої! :)

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Орест.
    Виклади все чисто і прозоро.
    Бо я останню розмову чув тільки на останніх зборах, що ми відмовилися від кузова Сірка.
    А тут вже нове зеленооке...
    Хто ше гроші вкладає? Хто хоче спонсорнути? Скільки нам реально бракує каси до 1000 баксів? Коли ми її забираємо? Штука баксів то без мотора я зрозумів. ?

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Наскільки я поінформований, ми маємо скіроко в шрот-стані, в якому кузов у хорошій кондиції. Гроші , які нам вдасться зібрати, підуть на придбання двигуна і іншого що треба для того, аби воно добре їхало.

Сірко без доків - від Олега з Сибіру , Саша Крилов взявся за те, щоб довести машину до ладу , що там є із Зпоріжжя, я не вкурсі. Наша задача зібрати гроші і знайти за них класний двіжок.

А взагалі, знову приєднуюся до тих, хто просить конкретних прозорих пояснень, бо мені особисто також багато чого в тому замуті незрозуміло, те що я написав, базується на власних здогадках, зроблених на основі небегатослівних відповідей на мої питання у приватних розмовах. А людям не особо прібліжонним до Ореста взагалі то все в одну картину мабуть не складається. То про гольфа говорили, потім кузов білого сірка, а тепер звідкись у Києві зелений сірко знайшовся... Без прозорості проект приречений. Пояснення в студію

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Діло ще не в поясненнях, діло в тому що ми ніби говорили що братимемо авто не в розібраному стані і будемо навішувати, а в навішеному і будемо її роздягати і продавати лишні запчастини, щоб відбити лишню затрачену касу. А тут знову шрот-скелет.
    Говорили про один варіант, хтось придумав інший.
    Якщо так, то хто цим займається, йому краще дати касу в руки і отримати готовий кар :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Up
    Що нового про клюбну машину?

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Будеш у Київі запитаєш у Крилова і Ореста наживо. :)

15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

я чув машина вже куплена чи я помиляюся?

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Машина куплена. Стоїть на подвір'ї. Буде розбиратися і збиратися. Наразі головний архітектор проекту занятий.

17. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Класно. Прикро, що долучитись не зміг :sad:

18. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014