Відповідь: 0-100 км/год Мій вольс до сотні 10-10.5 сек. але то на старому паливному фільтрі зновим ше непробував!!!
Відповідь: 0-100 км/год А як то перевірити? То ж спец апаратура якась потрібна або шоб бортовий комп показував. Цикати секундомір і набирати розгін якось незручно
Відповідь: 0-100 км/год я садив знайомого збоку і він засікав три рази там виходили долі мілісикунд різниці!!!:grin:
Відповідь: 0-100 км/год ніфіга собі багато як на вісімку то просто супер!!!!:-D ти вже свою ласточку зробив:-D
Відповідь: 0-100 км/год Нє, ну знайомий збоку то якось не прикольно. То рах уй ще плюс 70 кіло мінімум, а значить результат буде необ"єктивний
Відповідь: 0-100 км/год піонер ти шось заліваєш! не вірю шо в тебе 10-10.5. краще скажи шо там по паспорту пише. наприклад шкода октавія з 1.9 турбодтзельом має 12 в мене по паспорту 10.8 а реально не знаю....
Відповідь: 0-100 км/год незнаю скільки по паспорту але скажу так мокра дорога + поганий стараий і забитий фільтр виходить 11.8, а при нормальні дорозі + поганий фільтр 10.9, з нормальним фільтром ще непробував но так як писав 10.5 має вийти, 110 кобил
Відповідь: 0-100 км/год 7,6 на старому моторі. Міряли з чуваком з секундоміром в руках. Заміряли на трасі в різні боки разів 15. Цікаво, що в паспорті 8,1. На новому не міряв, наразі обкатка і сніг.
Відповідь: 0-100 км/год Хм.. Дійсно, на 110 кобил і вагу Пассата - 10.5 щось закрутий результат. Ага.. Міряйте хоча б до 105 по спідометру. Бо між реальними 95 і 100 дофіга різниці в часі
Відповідь: 0-100 км/год Пассат важе 1.5 тони:mrgreen: Добре попробую до 105 тоді точно скажу:mrgreen:
Відповідь: 0-100 км/год о тут вовка прав де коли буває шо до 80 за панти секунд а далі до 100 в два рази довше
Відповідь: 0-100 км/год Травел, а ти не заміряв, за скільки секунд твій гольф 402 метри проїзжає і яка швидкість на фініші? Бо я шось ніколи на то не дивився. Судячи з того, як ми змагалися, по ідеї в нас той показник практично одинаковий
Відповідь: 0-100 км/год піонер - ти шось гониш! як може бути в тебе такий результат якшо в тебе 110 кобил і машина чуть лі не 1.5 тонни? в мене 115 конів, вага 1 тонна і результат десь між 10 і 11. викликаю тебе на драг - як зійде сніг. або ти виграєш, або ти неправильно написав про розгін, або я неправильно про свій або будем спостерігати викривлення часвого простору. але я вже пробив - в тебе 12.4с має бути
Відповідь: 0-100 км/год незнаю незнаю точно не 12, 12 то на мокрі дорозі там розігнатися нормально неможе, давайте так я ще раз попробую, а ще краще треба на драг приїхати:razz:
Відповідь: 0-100 км/год час не заміряв а нарахунок швидкості то вмене ні водній машині спідометр не працював і в гольфі тоже непрацює:-D