Відповідь: 1.3 на газі на гольфі 3 нема 1,3 може мали на увазі 1,4... якшо любите швидкість тролейбуса то вперед
Відповідь: 1.3 на газі Пегасе будь ти оптимістом 1.3 на газі то просто економія і то реальна економія то ж не для драгу роблять, а для добирання на роботу. може там 1.3 г40 стоїть , а перед ним 1.6 ховається, а на газі він буде десь так як 1.5 на ланосі і то не зле, цілком не зле, ти його не доженеш навіть не пробуй.
Відповідь: 1.3 на газі сумніваюся шо власники г40 будуть ставити газ, прикинь якшо би мартінін перейшов на газ, помоєму смішно. та економія є відносною, бо скіки часу втрачається...... а час це гроші
Відповідь: 1.3 на газі В мене колєга із Києва (Вітус) на Славуту з двигом 1,2 поставив газову установку - задоволений як слон, каже що газ установка відправцювала себе за 6 місяців, а на газу їзде вже понаж 2 роки. Установка коштувала біля 500 долярів, ставив в Польщі, катає на машині щодня. Кожен економіку рахує...
Відповідь: 1.3 на газі В мене на мому Г3 1.6 стоїть газова установка і то не пропанова а на метан(це ще більша втрата потужності) економія дуже серйозна коли на бензині їду навіть жаба давить. А на рахунок швидкості я не згідний, бо в любий момент переключився і полетів. А коли в пропці стоїш(шо в нас часто буває) і палиш газ по 1,8грн а не 95 по 4,7 грн. Менше нервуєшся і здоровя бережеш!!!!! Це ще одна вигода))))))
Відповідь: 1.3 на газі хлопці, про яку газову установку йде мова? 1. Стиснутий газ (метан) ? 2. Скраплений газ (низький тиск, приблизно до 20 кгс/см2) ?
Відповідь: 1.3 на газі Якщо ти питав мене то в мене газ метан(стиснений 200 атмосвер)! На пропані багато не зекономиш!
Відповідь: 1.3 на газі Установки зовсім різні!!!! Один дурік казали заправив пропанову менаном так йому машину нафіг рознесло там всотаки 200 атмосвер це не шутка!!!