Постараюсь в двох словах описати проблему.Машина в мене від осені минулого року.Спочатку була проблема з холостими ходом-був не стабільний,на світлофорі гуляв від 500 до 900 обертів.Проблему вирішив наступним чином:вичитав на форумі,що то від того що забруднена дросельна заслонка і забитий масловідділювач.Чистка масловідділювача та дросельної вирішила проблему. Приблизно через 9 місяців,зранку заїхав на заправку,заправився,завів машину і під час спроби рушити вона заглохне.Не хотіла заводитись,стріляла,як завелась то не тримала холостого,але після декількох раз і нормальної прогазовки машину пропустило.Звичайно,я тоді все списав на поганий бензин на заправці.Після того випадку машина почала себе дивно поводити:зранку приблизно після 2- 3 ви руху на світлофорі при рушанні заглохла і не хотіла заводитись, стріляла,троїла,як завелась то спочатку глохла на холостому але через хвилину працювала нормально.Цього разу я все списав на погані свічки.Поміняв свічки,та сама історія,глохне і не хоче завестись,стріляє,як заведеться то троїть.Заглохне і не хоче завестись,стріляє.Поставив запалення на раніше почала краще заводитись але взагалі не тримає холостого,оберти скачуть від 1000 до 1500 ,потім секунд на 30 нормалізується і машина глохне.